Kto chce vediet viac
Kód: Vybrať všetko
http://www.imdb.com/name/nm0093051/Kód: Vybrať všetko
http://www.imdb.com/name/nm0093051/
KEby robit film podla pocitacovej hry tak by som urobil as Return to castle wolfenstein. No nie? ked ste hrali tu hru tak aj film by podla mna z toho bol dobry. Alebo z Unreal 2:the awakening.kenny19 napísal:Ale ako je mozne ze jeden typek spravi z kazdeho filmu brak? Ved to sa neda....A pokial sa pametam som kdesi cital ze uz ho nikde nechcu... ale filmy robi dalej
presne z tohto Uwe Boll zije. Zarobi par papierov na hardcorovych fanusikoch, ktori si povedia to co Ty a natoci dalsiu idiotinu...neber to v zlom, len sa snazim objasnit ako preziva, ako funguje...Uwe Boll je pravdepodobne totalne nenadany clovek s obrovskym pocitom menejcennosti, neznasa ludi a takto sa im odplaca...seth82 napísal:BTW inac presne toho zfilmovania Dungeon Siege sa bojim, je to moja oblubena hra, obe casti, a zasa tam hra moja mila Kristanna Loked (ci vlastne teraz je uz mila Michelle Rodriguez, ale aj tak)...Bojim sa, ze len tak z nicoho nic vietor nezacne viat z inej strany a zlaty Uwe nenatoci kvalitny film. Hoci v tomto by som mu drzal palce, nech sa uz konecne uvedomi, ale neverim. No necham sa prekvapit a nebudem dbat ani na ohlasy ktritikov, pojdem na to pekne osobne do kina a uvidime, ci budem na to plut alebo nie.
ChibiGAL (5 days ago)
OMG Boll is a fucking loser *Can't take critisizim*.
(Reply) (Mark as spam)
Driadon (6 days ago)
I cant wait for the 225 pound bodybuilder to challenge Uwe to a boxing match. i want to see that blind jackass on his ass
(Reply) (Mark as spam)
WHATISUTUBE (1 week ago)
wow, what an idiot. He beats people who don't like his movies up. How the hell is this supposed to do anything other than make him look like an idiot who can't take criticism.
(Reply) (Mark as spam)
Hastur83 (1 week ago)
This is the best Uwe Boll movie so far.
(Reply) (Mark as spam)
Kafei464 (1 week ago)
yeah, and i think the worst one was either House of the Dead or Alone in the Dark, probably the later. they all suck.
(Reply) (Mark as spam)
Kaleban (1 week ago)
Have you SEEN his movies? I would say you must ahve already done so...
(Reply) (Mark as spam)
Kafei464 (1 week ago)
Boll is a shit-head. If I could fight him, I'd purposely give him brain damage.
(Reply) (Mark as spam)
SnipaMasta (3 weeks ago)
You'd get your ass kicked, pussy boy.
(Reply) (Mark as spam)
jaefrmbk (3 weeks ago)
i jus like seen ppl get they ass beat
(Reply) (Mark as spam)
WilliamBatley (1 month ago)
Wow if I was invited, I would of thrown off my boxing gloves, charged his ass, got him on the ground, and strangled him, I don't give a shit about assualt, He deserves to die.
...
no ma sa tocit aj Max Payne, ale to s reziserom Uwe Boll-om nema nic spolocne. Nastastie. A co sa tyka toho Hitmana tak ked som videl aky xicht ho bude hrat, som mal dost. Nejaky trapko z teenagerskych komedii.hornblower napísal:Ja som zase pocul ze sa ma tocit hitman. Hlavnu ulohu mal povodne obsadit Vin Diesel ale nejako sa nedohodli. Skoda.