nie som narocny, zo vsetkeho si viem vybrat to pozitivneokonenipica napísal:No ale musi predsa existovat niaky najslabsi album, ktori ta napr. aj sklamal, alebo znechutil, tohto roku...
za tu +k ti dakujem
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
no viktor ale rapsuperstar 1 vysla v roku 05 a tema je o albume 06..okonenipica napísal:nico: aha... no je to dost pocut![]()
Poprosil by som moderatorov aby pridali do hlasovani
Druhá Strana - Výpoved o tom čo je tu vidieť
Viktor Hazard - RapSuperstar vol. 1
Guloš Potrok - Záhorácka strela
- zabudol som na nieco ? mam v tom teraz chaoz
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
Kaizdas albumov je podla mna jeden z najlepsich albumov 2006 nezabudnite ze to spravil za 1 den.
Loseri roku 2006 su Mokra svetoziara a Mec Vrabec
btw:mec vrabec mi na zaciatku nevadil (to najlepsia zabava) ...
viem ze to nieje k teme ale nechcem zalozit kvoli tomu temu a otazka znie neviete co mal Ego proti Stvancovi?
btw:mec vrabec mi na zaciatku nevadil (to najlepsia zabava) ...
viem ze to nieje k teme ale nechcem zalozit kvoli tomu temu a otazka znie neviete co mal Ego proti Stvancovi?
no k tomu kaidzasovi sa vyjadrovat nebudem..M4jk1:-) napísal:Kaizdas albumov je podla mna jeden z najlepsich albumov 2006 nezabudnite ze to spravil za 1 den.
btw:mec vrabec mi na zaciatku nevadil (to najlepsia zabava) ...![]()
loseri roku no oni su loseri storocia.. inac modrak v roku 06 nevydal nic.. a mc vrabec sa doje*** dost..
ego proti stvancovi asi vela nemal ale bol to rytmus co neco proti nemu mal asi stvanec ho chytil do huby pri neakom freestyle a rytmus si to nenechal tak odpovedal..
-
Dead_Warrior
Professional
Chalani by mali asi prestat fetovat lebo im uz zacina prepinat najme Mokrej Ciare..ale zato musim uznat ze ta hudba bola fakt mrte premakana, naco chodit za mlaku za 50Centom alebo jemu podobnym ked tu mame takychto Panov raperov....Kam sa na nich hrabe taky 50Cent sak vo freestyli by ho urcite Modra Ziara prevalcoval na plne obratky
Inak v tom aute uz mohli aspon celu tu dobe ist aby to yvzeralo zaujimavejsie:D inak tento videoklip som uz videl davnejsie ale vetdy som to povazoval len za daky Megajoke ze si iba niekto striela
a inak pochopili ste neikto tomu koncu ked presiel tych par metrov potom sa mu asi pokazil motor vystupili a sli pesi opacnym smerom i ked tam nebolo parkovisko?

inak

inak
Takze mame sa na co tesitPodfuck - 21.08.2006 12:46:15
Jedna vec.Mam v pi*i co rozpravate,ze ma neuznavate,ja neuznavam vas,do pi*e Podfuck sa vrati zas.