futbal

O športe...
$ilver
Novice
Novice

futbal

Príspevok od používateľa $ilver »

Caw hrajem futbal uz asi 10 rokov a aj podla slov inych ludi som celkom dobry, len niektori mi hovoria ze nie som dost priebojny :? a teraz neviem co mam robit, ci sa to nejakymi uspechmi nejak rozbehne alebo co :cry: co by ste robili vy?
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

nič iné ako tvrdý tréning a dávať do každého zápasu srdce a maximálnu bojovnosť sa Ti asi poradiť nedá :)

Je to len na Tebe
Určite Ti to už niekto poradil , tak neviem čo by si chcel ešte počuť :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Hras 10 rokov a stale nevies ako to vo futbale ide...
to nevies ako dostanes ponuku ako sa dostanes vyzsie ? LOL
nemozes hrat niekde na dedine kde je 40 ludi a 15 domov
musis si zobrat registracku a najst si iny klub :)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Re: futbal

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

$ilver napísal:Caw hrajem futbal uz asi 10 rokov a aj podla slov inych ludi som celkom dobry, len niektori mi hovoria ze nie som dost priebojny :? a teraz neviem co mam robit, ci sa to nejakymi uspechmi nejak rozbehne alebo co :cry: co by ste robili vy?
ked niesi priebojny v zapase tak asi sa bojis osobnych subojov a to je zaklad dobreho uspechu.Podla mna sa bud bojis ist do lopty alebo si moc chudy a sa bojis ze odletis :lol: ..ale ne skor je to o tom ze sa bojis.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

M4jk1:-) napísal:ked niesi priebojny v zapase tak asi sa bojis osobnych subojov a to je zaklad dobreho uspechu.Podla mna sa bud bojis ist do lopty alebo si moc chudy a sa bojis ze odletis :lol: ..ale ne skor je to o tom ze sa bojis.
aj keby bol chudy tak co???neboj aj ja som chudy a par hracov si na mna trosku vyslapli a potom som si na nich aj ja naslapol a uzh si premysleli zhe co spravia a ako do mna pojdu :twisted: cize raz staci ist trochu tvrdsie a uzh to bude o nieco lahcie...
to $ilver :aky post hrash?
..::PEaCe::..
$ilver
Novice
Novice

zvycajne hram pravu zalohu (aspon tam sa citim najlepsie) ale hral som uz aj utocnika a v jednom zapase aj obranu :)
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

$ilver napísal:zvycajne hram pravu zalohu (aspon tam sa citim najlepsie) ale hral som uz aj utocnika a v jednom zapase aj obranu :)
no tak tam priebojnost potrebujesh najviac a kondicku ani nehovoriac bo 90min. pendlovat hore dole :?
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

aj ja hram uz 4 rok futbal za dedinu no darit sa mi dari tiez hram pravu zalohu vasinou ale niekdy aj nieco ine
$ilver
Novice
Novice

Digital6 napísal:no tak tam priebojnost potrebujesh najviac a kondicku ani nehovoriac bo 90min. pendlovat hore dole :?
kondicku mam celkom dobru a s tou prebojnostou musim nieco urobit :evil:
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

mam 16 rokov a teraz som tiez zacal hrat za dedinu ,ale za dorast, tiez hram zalohu niekedy aj obranu , som trochu pri sebe ,a v osobnych subojoch nemam ziadny problem , hram len od tejto sezony tak ze si zvykam na velky futbal :oops:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

jedine co ti mozem poradit je ze : ked chces hrat pofesionalne , tak trenuj makaj a rob pre to vsetko . ked je prva vec na ktoru myslis ked sa zobudis futbal , tak si za tym chod. ja to tak robim tiez . mal som problem s nohou a ligu som nehral 2roky . ale nevzdal som sa , lebo som chcel hrat dalej a veril som ze sa na ihrisko vratim. Vtedy som este hraval ze dedinu . 2.liga to bola , po pol sezone ma vymelili do 1. ligoveho timu a teraz mam ist na skusku do MFK Ruzomberok takze co s toho vyplyva? makaj vzdy naplno. nikdy sa neboj ze moze byt niekto lepsi ako ty. neboj sa nieco pokazit na ihrisku , lebo kazi kazdy . ver si a snivaj ze sa ti raz podari hrat profesionalne. potom sa ti to urcite podari. a priebojny musis byt vzdy , aj ked je niekto vacsi , starsi , alebo hocico musisi verit ze hho porazis . inak ja hravam tiez pravu zalohu. a najdolezitejsia vec : NEVZDAVAJ sa nikdy. tolko odomna
notoriq
Novice
Novice

Príspevok od používateľa notoriq »

Skus cakat,ale us nie dlho.Ak ti to nepojde aj nadalej tak skus zmenit teritorium.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Moja rad musis hrat hrat a hrat. Cim viac budes hrat tak tim sa viac aj naucis. Mam kamarat ktory chodi na slovna kazdy den ma trening a v sobotu zapas. Ked skoncia tak ide hrat futbal na ulicu po zapase. Chalan je jeden z najlepsich vo svojom rocniku ma 17. ale bohuzial na v nasom sporte to tak chodi ze potrebujes hlavne protekciu.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Všetko 05.03.2023 , v troch ligách výsledok 7:0/0:7
Prílohy
Screenshot_2023-03-12-12-03-53-584_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
Screenshot_2023-03-12-12-03-42-580_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
Screenshot_2023-03-12-12-04-03-441_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
Napísať odpoveď