futbal
futbal
Caw hrajem futbal uz asi 10 rokov a aj podla slov inych ludi som celkom dobry, len niektori mi hovoria ze nie som dost priebojny
a teraz neviem co mam robit, ci sa to nejakymi uspechmi nejak rozbehne alebo co
co by ste robili vy?
Re: futbal
ked niesi priebojny v zapase tak asi sa bojis osobnych subojov a to je zaklad dobreho uspechu.Podla mna sa bud bojis ist do lopty alebo si moc chudy a sa bojis ze odletis$ilver napísal:Caw hrajem futbal uz asi 10 rokov a aj podla slov inych ludi som celkom dobry, len niektori mi hovoria ze nie som dost priebojnya teraz neviem co mam robit, ci sa to nejakymi uspechmi nejak rozbehne alebo co
co by ste robili vy?
Re: futbal
aj keby bol chudy tak co???neboj aj ja som chudy a par hracov si na mna trosku vyslapli a potom som si na nich aj ja naslapol a uzh si premysleli zhe co spravia a ako do mna pojduM4jk1:-) napísal:ked niesi priebojny v zapase tak asi sa bojis osobnych subojov a to je zaklad dobreho uspechu.Podla mna sa bud bojis ist do lopty alebo si moc chudy a sa bojis ze odletis..ale ne skor je to o tom ze sa bojis.
to $ilver :aky post hrash?
..::PEaCe::..
jedine co ti mozem poradit je ze : ked chces hrat pofesionalne , tak trenuj makaj a rob pre to vsetko . ked je prva vec na ktoru myslis ked sa zobudis futbal , tak si za tym chod. ja to tak robim tiez . mal som problem s nohou a ligu som nehral 2roky . ale nevzdal som sa , lebo som chcel hrat dalej a veril som ze sa na ihrisko vratim. Vtedy som este hraval ze dedinu . 2.liga to bola , po pol sezone ma vymelili do 1. ligoveho timu a teraz mam ist na skusku do MFK Ruzomberok takze co s toho vyplyva? makaj vzdy naplno. nikdy sa neboj ze moze byt niekto lepsi ako ty. neboj sa nieco pokazit na ihrisku , lebo kazi kazdy . ver si a snivaj ze sa ti raz podari hrat profesionalne. potom sa ti to urcite podari. a priebojny musis byt vzdy , aj ked je niekto vacsi , starsi , alebo hocico musisi verit ze hho porazis . inak ja hravam tiez pravu zalohu. a najdolezitejsia vec : NEVZDAVAJ sa nikdy. tolko odomna
Moja rad musis hrat hrat a hrat. Cim viac budes hrat tak tim sa viac aj naucis. Mam kamarat ktory chodi na slovna kazdy den ma trening a v sobotu zapas. Ked skoncia tak ide hrat futbal na ulicu po zapase. Chalan je jeden z najlepsich vo svojom rocniku ma 17. ale bohuzial na v nasom sporte to tak chodi ze potrebujes hlavne protekciu.