Sklamanie Lasky...alebo (Ziadny happy end) ;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ake ponaucenie z toho PLYNIE???

take ze davajte si pozor na baby, lebo casto robia tu chybu, ze neukoncia jeden vztah a idu do druheho(rozchod este nemusi znamenat koniec)

toto, ze sa vrati k byvalemu, to je uplna klasika... :roll:

//mam otazku, midnajt, ked ste si spolu zacali vedel si o jej byvalom vztahu?
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

Lúšťa napísal:polovica starsich ludi je sprostejsia alebo uplne naivnejsia ako terajsie "patnastky "
....... :lol: no tak no tomto som sa pobavil...... :smt006... ja poznam 15-ky neboj sa a uistujem ta ze nemas pravdu ale ty si myslys ze mas tak je jedno co ti budem pisat ano... cest vinimkam su aj 15 ktore su mudre.... ale zase nieje ich as tak vela.......
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

midnight_man napísal:uf ma 15 ufff,vies to robim posledne 2 mesiace ak nie 3-4 stale jej to vravim,,pisem,,,dokazujem,a ona to vie,,, :cry: :cry:
Jedno staré činske príslovie hovorí - : "Nikdy never svetlu v očiach mladej krásnej ženy. - to len slnko presvitá cez jej dutú hlavu " :lol:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ETieNne napísal:mam otazku, midnajt, ked ste si spolu zacali vedel si o jej byvalom vztahu?
Ano vedel,,jasne ze ano.ale po tom vsetkom vies ked sa rozysli,,a ja som sa s nou stretaval,,ako som uz pisal proste som vedel ze ju milujem strasne..a tak sa to dako zmotalo a boli sme spolu
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Ak ti mozem poradit, mne dost pomohlo, ze som s danou osobou prerusil kontakt... Ako sa hovori - Zide z oci, zisde z mysle... Aspon kym sa z toho trochu nestamatas
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zacni skladat origami :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:zacni skladat origami :)
ty si nejaky vtipkar :P asi si nikdy nezazil to co Mid, ze? :?
midnight_man
Guru
Guru

all

nico :) napísal:ty si nejaky vtipkar :P asi si nikdy nezazil to co Mid, ze? :?
to nie urcite to nezazil,lebo ked sa niekomu dac otaketo stane ,,nikdy by si s toho srandu nerobil
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

omfg, co keby si sa konecnce prestal lutovat, dostal si kyblom, no boze....kazdy raz/dva/.....krat cez to prejde, svet sa nezruti koli tomu. Prestan fnukat jak maly chlapec, utri sople a hlavu hore. Vyplakavanim si ju urcite neziskas a vies preco? Pretoze baby nechcu ufnukanych looserov, tak sa vzchop a zi dalej.
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Killa on nechce ine, len tu jednu jeho milovanu... A kazdemu to trva inu dobu, kym sa vysporiada s takymto sklamanim... Zato este nie je looser...
midnight_man
Guru
Guru

all

ono sa dobre povie ze postav sa k tomu ako chlap.. ze by som mal prestat na to mysliet,a zacat odznova a tak,,,najst si babu a zabudnut na Lúšťu.. ale po polroku tahania sa,,,, to nieje take jednoduche,,mam ju strasne rad na to aby som to spravil.a viem ze tym by som jej urcite ublizil..keby som to spravil.. :?
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mid podla mna by si mohol mysliet skor na seba ako sa starat o to, ci jej to ublizi... urcite bude v lepsej psychickej pohode ako si ty teraz...
midnight_man
Guru
Guru

all

vies ja sa jej nechcem vzdat,,aj ked viem ze by som mal,,a nikdo mi tu nic ine nepovie.len ze by som to mal zbalit..ale ked to tak nejde,,este nie,,,
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:vies ja sa jej nechcem vzdat
vieš, tu nejde o to čo chceš alebo nie, nechce to ona taxa s tým nedá nič robiť, a tak zas poviem to otrepané.. chce to čas sa s tým vyrovnať
midnight_man
Guru
Guru

krupica_dnb napísal:.. chce to čas
myslim ze mas pravdu,,, tak to necham na ten cas,,,a uvidime co s toho vyjde za par tyzdnov,,,mesiacov,,,atd,
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:myslim ze mas pravdu,,, tak to necham na ten cas,,,a uvidime co s toho vyjde za par tyzdnov,,,mesiacov,,,atd,
Pokial sa uz nechces trapit, tak na nu skus nemysliet a nevidat ju tak casto. Neviem ako casto sa vidavate /mozno to tu je ale som to prehliadol/...
Zide z oci :arrow: zide z mysle...svata pravda aj v tomto pripade, aj ked si to teraz mozno nemyslis. Poznam to z vlastnej skusenosti. Nevidel osm ju 3 tyzdne a bolo mi dobre. No a potom zasa do skoly :lol:
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Presne toto hovorim aj ja... je to tak, prerusis kontakt a bude ti lepsie...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Malo by sa to tu už locknúť :wink:

Poviem ti jedno midnajt, chyba bola aj na tvojej aj na lúštinej strane, ona, že nemala ešte doriešený vzťah s tým druhým a začala chodiť s tebou, a ty, že si vedel, že má za sebou taký vzťah, no a nechal si si poblúzniť hlavu, ja viem, citom naozaj nerozkážeš, ale ver mi, si mladý, duša mladého človeka veľmi rýchlo vzplanie po láske, ale takisto dokáže aj zhasnúť.

Ja som to tiež zažil párkrát, je to normálne. Viem, tiež som sa umáral a trápil, a nechcel som sa toho vzdať. Ale presne si pamätám, že o to, to bolo horšie.

Tiež si pamätám, že keď to bolo vyriešené, tak sa mi z časti uľavilo.
Ale potom mi trvalo istú dobu kým som sa z toho dostal. Napr. prišli letné prázdniny a už som bol z toho von. Vrátil som sa do školy a zase sa to ozývalo, dokopy to trvalo asi pol roka kým som to konečne definitívne pustil z hlavy.

No dnes som starší a skúsenejší, vďaka tomu, čo som tu opísal, a aj to všetko mi pomohlo potom vyspieť, pár vecí si uvedomiť a brať to celé úplne inak.

V 16-tich som bol presne taký istý. No možno som nebol až taký zúfalý, aspoň som to nedával tak najavo a snažil som sa to vyriešiť vo svojom vnútri. A hlavne si priznať, to čo mi hovoria kamaráti, že som si ju zidealizoval, a, že som sa rýchlo zaľúbil, pretože som bol dobrý chlapec atď. Aj to mi pomohlo.
midnight_man
Guru
Guru

ALL

TYMTO ZIADAM ADMINA lock

nieje tu uz co riesit,,,myslim ze to je vyresene,,,ja sa po 2-3 mesiacoch ozvem ked to bude OK,,,, zdravim vsetkych,,Dakujem za rady a nazory,,Dovidenia 8)
//zamknuté na žiadosť autora témy...zamkol eritrocit
Zamknuté