Marticonet Internet od Martica

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mravcek2
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mravcek2 »

Ako vam ide momentalne net od martica? U mna poobede hrôza. Mam standart 1000/200 a ide mi to asi takto:

Kód: Vybrať všetko

Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) 	 : 	36,3 kB/s 	( 290 kbps )
a odozva:

Kód: Vybrať všetko

Priemerná doba odozvy  	 :    	117 ms
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa junior3 »

Mne TO BEží STáLE ZATIAľ TAK AKO MÁ!!!

//EDIT:

Rýchlosť prijímania dát (download) : 72,3 kB/s ( 578 kbps )

BASIC (606/202 kbps) - 15.1.2007 o 22:45

8) 8) 8)
mravcek2
Novice
Novice

junior3 napísal:Mne TO BEží STáLE ZATIAľ TAK AKO MÁ!!!

//EDIT:

Rýchlosť prijímania dát (download) : 72,3 kB/s ( 578 kbps )

BASIC (606/202 kbps) - 15.1.2007 o 22:45

8) 8) 8)
A z ktoreho sidliska si? Ja zo zaturcia.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

v zaturci to zevraj nejak blbne aj dvom kamosom do ide pomaly :? mne to kedysi islo aj 165kB/sec ale teraz max 140kB/sec :(
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mravcek2 napísal:A z ktoreho sidliska si? Ja zo zaturcia.
Som z Ladovne... 8)

Toy M@ch!n3 napísal:v zaturci to zevraj nejak blbne aj dvom kamosom do ide pomaly :? mne to kedysi islo aj 165kB/sec ale teraz max 140kB/sec :(
Aký máš rýchlostný balík? :?:

:wink: :wink: :wink:
Aealo
Addict
Addict

2 junior3: mam Standard :wink:
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:2 junior3: mam Standard :wink:
to máš oki... :idea:
Aealo
Addict
Addict

junior3 napísal:to máš oki...
ja by som radsej zas tych 160kB/sec :)
pppdmm
Novice
Novice

fw: martico

Príspevok od používateľa pppdmm »

Pouzivam hodny cas martico internet a mozem povedat, ze internet cez kablovu televiziu je momentalne naj. Je to vsetko cez kable takze nedochadza k ziadnym vypadkom a ruseniu. Ich agregacia je uplene v pohode. Ide to stale dobre. Ak Vam to ide pomaly, alebo su pingy vysoke, tak hladajte problem hlavne na vasej strane, vo vasom PC. Uz to mam overene ten net ide stale perfektne. Ak mate volaky problem staci zavolat na ich servis a oni sa vam hned ozvu a povedia v com je problem. To nie je ako u ostatnych poskytovatelov, ze na vas seru aj 3 tyzdne a nestve ich, ze Vam nejde net aj mesiac. Martico sa proste o svojich zakaznikov stara a vie ze internet cez kablovku proste musi slapat. Staci ked si pozriete recenzie na Chelo v Blave... To musi proste frcat...
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: fw: martico

pppdmm napísal:Pouzivam hodny cas martico internet a mozem povedat, ze internet cez kablovu televiziu je momentalne naj. Je to vsetko cez kable takze nedochadza k ziadnym vypadkom a ruseniu. Ich agregacia je uplene v pohode. Ide to stale dobre. Ak Vam to ide pomaly, alebo su pingy vysoke, tak hladajte problem hlavne na vasej strane, vo vasom PC. Uz to mam overene ten net ide stale perfektne. Ak mate volaky problem staci zavolat na ich servis a oni sa vam hned ozvu a povedia v com je problem. To nie je ako u ostatnych poskytovatelov, ze na vas seru aj 3 tyzdne a nestve ich, ze Vam nejde net aj mesiac. Martico sa proste o svojich zakaznikov stara a vie ze internet cez kablovku proste musi slapat. Staci ked si pozriete recenzie na Chelo v Blave... To musi proste frcat...
Tak v tomto musim s tebou suhlasit!!! Sa mi stalo asi pred 2 tyzdnami ze asi pol dna nesiel net, tak som zavolal na technicke centrum a ta zenska povedala ze oni mi zavolaju za chvilku,a za hodinku mi volali ze bol problem s kablovou TV... Takze z ich strany VYBORNE a ja som taktiez DOST spokojny... súhlasim s tebou... :wink:
mravcek2
Novice
Novice

Re: fw: martico

pppdmm napísal:Pouzivam hodny cas martico internet a mozem povedat, ze internet cez kablovu televiziu je momentalne naj. Je to vsetko cez kable takze nedochadza k ziadnym vypadkom a ruseniu. Ich agregacia je uplene v pohode. Ide to stale dobre. Ak Vam to ide pomaly, alebo su pingy vysoke, tak hladajte problem hlavne na vasej strane, vo vasom PC. Uz to mam overene ten net ide stale perfektne. Ak mate volaky problem staci zavolat na ich servis a oni sa vam hned ozvu a povedia v com je problem. To nie je ako u ostatnych poskytovatelov, ze na vas seru aj 3 tyzdne a nestve ich, ze Vam nejde net aj mesiac. Martico sa proste o svojich zakaznikov stara a vie ze internet cez kablovku proste musi slapat. Staci ked si pozriete recenzie na Chelo v Blave... To musi proste frcat...
Ja ked dačo napíšem že to blbne tak to blbne. Ja nejprv skontrolujem PC a až potom volam do martica. A zatial som mal vždy pravdu ja a mam to aj potvrdene že mavaju tech. problémy oni. Nehovorím že to je v celom Martine
ale mne to v Zaturči hlavne poobede blbne. P.S a nie sme v Blave. :D
pppdmm
Novice
Novice

fw:martico

Príspevok od používateľa pppdmm »

Ja neviem co sa ti furt nepaci. Mozno sa par krat stalo, ze boli nejake tie problemy s tym internetom, ale to je proste technika a elektronika. Proste ked sa ti posere televizor, ides sa stazovat do Philipsu alebo do Sony, ze si si zan zaplatil a nejde ti ten TV? Nemyslím si, ze ti chalani na to seru a ze im to je lahostajné, lebo ked som mal volaky problem, hned ho aj vyriesili. Malo by ti to isť v pohode, lebo viem, ze teraz nedavno vymienali volaky hardware a malo by to slapat. Vsak vsetko ma svoje diery. Myslis, ze u inych providerov by to bolo uple bezchybne. Chlape, ochladni.. Martico ti dokonca poskytuje aj verejnu IP-cku a uplne zadarmo. Tak co este viacej chces.. Staraju sa o zakaznikov a ked nastane volaky problem, hned ho aj riesia. Takze, nedam dopustit na Martico a prajem im, nech to slape tak ako to slapalo doteraz... Inac pocul som, ze pripravuju aj IP telefoniu cez ten ich internet. Uz sa na to velmi tesim :)
mravcek2
Novice
Novice

Re: fw:martico

Ochladni aj ty. Ja nepíšem že su celkom na hovno. Ale ked ti ide net okolo 200Kbps miesto 1200 a maš odozvu okolo 300 ms a nie je to len par hodín ale dni tak ťa to sere. Ja som u nich od sameho začiatku. A ked už ospevuješ to telefonovanie tak to maju už v príprave asi rok na nete. V prvom rade ich zaujimalo rozširovanie pokritia a ta stabilita netu bola podla môjho nazoru až na druhom mieste. A hlavne ma vytočilo ked som im raz volal a povedali že je všetko OK a nebolo a potom po tyždni hups mali sme chybu mi. Ale na Slovensku je to tak z netom sme tu za opicami. Pozri sa do susedneho česka ceny + rychlosť + verejna IP a čo mam známych tak hovoria že je to hlavne stabilné.A je to môj nazor tak sa neobuvaj do mna možno mam len smolu že bývam v zaturči a som na zlom servry :( P:S nie si z Martica? P.S 2 inak už okolo tri dni to ide dobre ale nechcem to zakríknuť.
Aealo
Addict
Addict

nejak sa to rozbehlo a na mojom nete 1202kb/sec to taha 200kB/sec :D
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:nejak sa to rozbehlo a na mojom nete 1202kb/sec to taha 200kB/sec :D
Martico po tom vypadku celoMartinskom muselo nejak si nas ziskat naspat nie??? :lol:
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Martico ku 16.2.2007 opäť zvyšovalo rýchlosti za nezmenenú cenu... jupííí... :D Pri programoch START a BASIC sa už neuplatnuje FUP... :lol: A ku tomu vsetkemu ponuka internet - GRATIS !!! :lol:

Viac na stránke www.marticonet.sk ... 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

junior3: Tak to to FUP by som sa pozrel, ked im niekto na tej 606kbit linke prenesie 50GB mesacne..., zaujimala by ma ta reakcia.
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

2 hojko: No neviem, sa tam yukni... Kde mas napisanu prenosovu rychlost, pri nej by bolo cislo... No a tie cisla si iba pri STANDART a vyssie... No a ku tomu je nizsie vysvetlivka... A pri programe START a BASIC tie cisla tam nie su... :)
junior3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No neviem ci s radostou, ale asi ano, :lol: Vám len chcem povedat, ze za 5 dní, myslim tym 5 dni NON-STOP, som stiahol 20 GB! :lol:

Neviete ako je to s tou službou "Telefón" ???

8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

junior3: No skvele, mne na to staci Gaya a nemusim tahat ani nonstop, v klude mozem vypnut pocitac na pol dna :P
Napísať odpoveď