Kód: Vybrať všetko
Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) : 36,3 kB/s ( 290 kbps )
Priemerná doba odozvy : 117 msKód: Vybrať všetko
Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) : 36,3 kB/s ( 290 kbps )
Priemerná doba odozvy : 117 ms
Tak v tomto musim s tebou suhlasit!!! Sa mi stalo asi pred 2 tyzdnami ze asi pol dna nesiel net, tak som zavolal na technicke centrum a ta zenska povedala ze oni mi zavolaju za chvilku,a za hodinku mi volali ze bol problem s kablovou TV... Takze z ich strany VYBORNE a ja som taktiez DOST spokojny... súhlasim s tebou...pppdmm napísal:Pouzivam hodny cas martico internet a mozem povedat, ze internet cez kablovu televiziu je momentalne naj. Je to vsetko cez kable takze nedochadza k ziadnym vypadkom a ruseniu. Ich agregacia je uplene v pohode. Ide to stale dobre. Ak Vam to ide pomaly, alebo su pingy vysoke, tak hladajte problem hlavne na vasej strane, vo vasom PC. Uz to mam overene ten net ide stale perfektne. Ak mate volaky problem staci zavolat na ich servis a oni sa vam hned ozvu a povedia v com je problem. To nie je ako u ostatnych poskytovatelov, ze na vas seru aj 3 tyzdne a nestve ich, ze Vam nejde net aj mesiac. Martico sa proste o svojich zakaznikov stara a vie ze internet cez kablovku proste musi slapat. Staci ked si pozriete recenzie na Chelo v Blave... To musi proste frcat...
Ja ked dačo napíšem že to blbne tak to blbne. Ja nejprv skontrolujem PC a až potom volam do martica. A zatial som mal vždy pravdu ja a mam to aj potvrdene že mavaju tech. problémy oni. Nehovorím že to je v celom Martinepppdmm napísal:Pouzivam hodny cas martico internet a mozem povedat, ze internet cez kablovu televiziu je momentalne naj. Je to vsetko cez kable takze nedochadza k ziadnym vypadkom a ruseniu. Ich agregacia je uplene v pohode. Ide to stale dobre. Ak Vam to ide pomaly, alebo su pingy vysoke, tak hladajte problem hlavne na vasej strane, vo vasom PC. Uz to mam overene ten net ide stale perfektne. Ak mate volaky problem staci zavolat na ich servis a oni sa vam hned ozvu a povedia v com je problem. To nie je ako u ostatnych poskytovatelov, ze na vas seru aj 3 tyzdne a nestve ich, ze Vam nejde net aj mesiac. Martico sa proste o svojich zakaznikov stara a vie ze internet cez kablovku proste musi slapat. Staci ked si pozriete recenzie na Chelo v Blave... To musi proste frcat...