problem s ICQ
problem s ICQ
Stava sa mi ,ze ked sa prihlasim niektorym ludom v mojom kontaktliste zmrzne ICQ v horsom pripade cele pC. Takisto ak im napisem zmrzne im to. Neviete cim by to mohlo byt? sice uz mam nove konto ,ktore funguje, nechce sa mi vsak prepisovat vsetkych v kontaktliste do noveho konta.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
S ICQ sú furt problémy. Ja používam tiež Miranda klienta na ICQ komunikáciu ale iba na písanie lebo viac sa stým nedá robiť. Chcú mi poslať súbor, otvorím že prijať a zobrazí sa ten prijímací formulár ale čiary na ťahanie sa nehýbu a nedá to ani chybovú hlášku ano to že ťahá. Iba to stojí a nepreberá. Zatial čo nemá problémy a ide dobre je skype. Tam furt ide, lahké je, a ťahá šecko... Hentaké si dajt né hento.
-
Šu-Do
Redeemer
isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat...MayDaySK napísal:S ICQ sú furt problémy. Ja používam tiež Miranda klienta na ICQ komunikáciu ale iba na písanie lebo viac sa stým nedá robiť. Chcú mi poslať súbor, otvorím že prijať a zobrazí sa ten prijímací formulár ale čiary na ťahanie sa nehýbu a nedá to ani chybovú hlášku ano to že ťahá. Iba to stojí a nepreberá. Zatial čo nemá problémy a ide dobre je skype. Tam furt ide, lahké je, a ťahá šecko... Hentaké si dajt né hento.
Skus najprv porozmyslat co napises a az tak to napis! Dalsi blud.Šu-Do napísal:isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat...bohuzial tak to je...
Nemam verejnu IP a nech posielam nieco komukolvek (ci ma verejnu alebo nie IP) stale mi to posle. Chyba je u vas chlapci a nie v Mirande pripadne v ICQ.
-
Šu-Do
Redeemer
KUA... a co som napisal... ze je chyba v mirande ??? DPC... som napisal ze je chyba u toho kto nema verejnu IP...pHysIQ napísal:Skus najprv porozmyslat co napises a az tak to napis! Dalsi blud.![]()
Nemam verejnu IP a nech posielam nieco komukolvek (ci ma verejnu alebo nie IP) stale mi to posle. Chyba je u vas chlapci a nie v Mirande pripadne v ICQ.
to ze ty nemas a mozes posielat je uzasne WAV
omg.. kamos nema verejnu IP a nemoze cez mirandu posielat... na to mi co povies ?? dalsi ma tiez neverejnu IP a tiez nemoze...
zamysli sa
-
JohnFrusciante
Star
ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.
-
kukiak
Addict
ja sa nan vysrat nemozem, kedze denne pouzivam transfer suborov. Az na jeden problem, ktory som si zaprinicil smm s nim nemam ziadne problemy. Patchnute banner killerom pre ziadne reklamy a mensiu zataz PC a je to.JohnFrusciante napísal:ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.
More šak mám verejnú IP nesurfujem cez proxyserver, aj kamoši majú normálne od telecomu alebo t-mobilu, to je všetko verejné, však všetci moderátori nám ich vidia, šak čo myslíš ako nám dávajú BAN na pokeci, vkuse sme ztade vyhodení...isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat... Wink bohuzial tak to je... Confused
-
vladino001
Light Professional
a SKYPE 3 sa ti nepáči?? perfektné len málo používané v mojom okolíJohnFrusciante napísal:ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.