problem s ICQ

Informácie o software, ankety...
gofree
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

problem s ICQ

Príspevok od používateľa gofree »

Stava sa mi ,ze ked sa prihlasim niektorym ludom v mojom kontaktliste zmrzne ICQ v horsom pripade cele pC. Takisto ak im napisem zmrzne im to. Neviete cim by to mohlo byt? sice uz mam nove konto ,ktore funguje, nechce sa mi vsak prepisovat vsetkych v kontaktliste do noveho konta.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

zrejme dajaky virus , alebo cerv...cez ICQ sa ich siri vela :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

reinstal ICQ , windovsu preskenovat antivirusom disky ??FIREWALL?? urcite to bude nieco zo softwerom
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

dobrá a zároveň aj zlá rada - vypni firewall , to pomohlo aj mne
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

schw33k napísal:dobrá a zároveň aj zlá rada - vypni firewall , to pomohlo aj mne
alebo skor nech si povoli ICQ vo FW... samozrejme ak je to FW :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v pripade ze si si nastavoval avatara v mirande, tak viem ze tam bola tiez taka vada.. .. nuze skus len tak zo srandy zmenit si avatara :))
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

S ICQ sú furt problémy. Ja používam tiež Miranda klienta na ICQ komunikáciu ale iba na písanie lebo viac sa stým nedá robiť. Chcú mi poslať súbor, otvorím že prijať a zobrazí sa ten prijímací formulár ale čiary na ťahanie sa nehýbu a nedá to ani chybovú hlášku ano to že ťahá. Iba to stojí a nepreberá. Zatial čo nemá problémy a ide dobre je skype. Tam furt ide, lahké je, a ťahá šecko... Hentaké si dajt né hento.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jj aj mne sa stavalo, dal som si nove icq, a neskor uz fungovallo aj to stare..
:?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

skus vyhodit z kontaktov ludi co maju mirandu a uvidis, mal som ten isty problem a pomohlo. 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:S ICQ sú furt problémy. Ja používam tiež Miranda klienta na ICQ komunikáciu ale iba na písanie lebo viac sa stým nedá robiť. Chcú mi poslať súbor, otvorím že prijať a zobrazí sa ten prijímací formulár ale čiary na ťahanie sa nehýbu a nedá to ani chybovú hlášku ano to že ťahá. Iba to stojí a nepreberá. Zatial čo nemá problémy a ide dobre je skype. Tam furt ide, lahké je, a ťahá šecko... Hentaké si dajt né hento.
isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat... :wink: bohuzial tak to je... :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Šu-Do napísal:isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat... :wink: bohuzial tak to je... :?
Skus najprv porozmyslat co napises a az tak to napis! Dalsi blud. :aasmile2:
Nemam verejnu IP a nech posielam nieco komukolvek (ci ma verejnu alebo nie IP) stale mi to posle. Chyba je u vas chlapci a nie v Mirande pripadne v ICQ. :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Skus najprv porozmyslat co napises a az tak to napis! Dalsi blud. :aasmile2:
Nemam verejnu IP a nech posielam nieco komukolvek (ci ma verejnu alebo nie IP) stale mi to posle. Chyba je u vas chlapci a nie v Mirande pripadne v ICQ. :?
KUA... a co som napisal... ze je chyba v mirande ??? DPC... som napisal ze je chyba u toho kto nema verejnu IP... :evil:
to ze ty nemas a mozes posielat je uzasne WAV :aasmile29: :roll:
omg.. kamos nema verejnu IP a nemoze cez mirandu posielat... na to mi co povies ?? dalsi ma tiez neverejnu IP a tiez nemoze...
zamysli sa :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Šu-Do napísal:KUA... a co som napisal... ze je chyba v mirande ???...
Kratko pred tym si napisal.
Šu-Do napísal:isteze ma s tymto miranda problemy
Take bludy ako tu nachadzam od teba som uz davno nikde nevidel. Asi ich pozbieram, zosumarizujem a neskor uverejnim v kategorii vtipy.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no dobre... trosku som to napisal inak ako by si chcel ty no... :roll:
tak teda pozbieraj moje prispevky a daj ich do sekcie vtipy... hrozne ma naseres :) :wink:

v podstate je chyba aj v mirande kedze to nexce odoslat :lol: :P
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

JohnFrusciante napísal:ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.
ja sa nan vysrat nemozem, kedze denne pouzivam transfer suborov. Az na jeden problem, ktory som si zaprinicil smm s nim nemam ziadne problemy. Patchnute banner killerom pre ziadne reklamy a mensiu zataz PC a je to.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

isteze ma s tymto miranda problemy... pokial mas ty alebo tvoj kamos neverejnu IP tak to bude stat... Wink bohuzial tak to je... Confused
More šak mám verejnú IP nesurfujem cez proxyserver, aj kamoši majú normálne od telecomu alebo t-mobilu, to je všetko verejné, však všetci moderátori nám ich vidia, šak čo myslíš ako nám dávajú BAN na pokeci, vkuse sme ztade vyhodení...
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

JohnFrusciante napísal:ludia na ICQ sa mozte z vysoka vys... si stiahnite mirandu. icq je pri mirande nic. miranda ma vsetk co len chcete. mozte si tam hocico pridat, odobrat. mozte si tam dat vzhladov od vymyslu sveta. najlepsi messenger aky poznam a mozte mat v nom ICQ, MSN, YAHOO a este asi 4 alebo 5 dalsich. www.miranda.cz klikni na ceske forum a zaregistruj sa.
a SKYPE 3 sa ti nepáči?? perfektné len málo používané v mojom okolí :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vladino001 napísal:a SKYPE 3 sa ti nepáči?? perfektné len málo používané v mojom okolí :(
co ma skype spolocne s ICQ ?? :)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

takze ten problem je s avatarom na 100% to iste mal kamos zmen ho za nejaky iny a vsetko pojde v pohode :wink:
Napísať odpoveď