Nezavadzaj ludi...limit si dajte aj kvadriliardu, realne ani 200 hracov nedotaneteJeepeRs napísal:Podte skusit new server azgard.sk momentalne tam hra malo ludi ale server len zacina limit je 1000 hracov a vyzera nadejne....
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
undertaker35
Expert
Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vy asi necitate prispevky druhych.....Si precitaj ze pri 200 hracoch a velkosti mapy nikoho nestretnes.undertaker35 napísal:Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
A Ked funguje ze polka veci mozes vis co....nist...
-
blitzkrieg
Professional
tak tak ..mozno som noob vo WoW ale hravam ho cca 3 roky ..na cracknutych serveroch ..chcel som original ale nema mi to kto platit ..a je pravda ze crack server sa ani neda porovnat z oficialnym ..ani sa o to nepokusajte ...proste ofik je nieco neuveritelne ak na jednom servery hra 16,000 hracov tak to je super
..mozte ich zabijat .atd a zabava tam nikdy nekonci ale nacracknutych iba ludia cheatuju idu do instancie pre nejaku zbroj a potom zistia ze v tej instancie ta zbroj pada ale ten server ma bug a ofik je naopak ..vsetko tam funguje na 100% ..az na lietajucich pritelov (gryfonov) raz sa mi podarilo ochocit aj toho
...u kamarata ked som hrall ...som doletel na urcene miesto a moj heroe nezosadol a tak som lietal po Stormwinde jedna radost

-
kukiak
Addict
S takymito kecami ma neobalamutis kedze sa vo svete wow emulov orientujem uz nejaky cas. Ziadnych 98% tam nie je...ledva 60% aj to som prehnal. Stabilita a latency mangosu sa novymi revisiami len zhorsuje, ale naopak viac veci sa opravuje. 350 si dosiahol na 3 min a potom klasicky Mangos disconnect..ale ani tomu cislo neverim. jediny server co zvladol 1000 ludi bola RIVERA..rusky server. Avsak na ukor malo funkcnych spellov a veci. To bol vlastny upraveny JWoW emul od Oxothuka.Cize reci tam ide milioooon veci podte seeeem, si laskovo nehaj pre seba.undertaker35 napísal:Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
Complex: cca 3 roky ?:) Ved wowko tolko ani vonku nie je
ohladom tych poctov na narniasi hrava priemerne 300 ludi, max. bolo myslim okolo 420. Ja tam hrávam a znenávidel som ho:(, absolutne ironicky prístum Gm´s nech idu do pi..
Ja s azgardom nemam nic spolocne.... len som zvedavy ako by to slapalo keby tam bolo aspon 200 ludi, podla gm by mal stabilne udrzat 400 ludi ale to je vo hviezdach
Ja s azgardom nemam nic spolocne.... len som zvedavy ako by to slapalo keby tam bolo aspon 200 ludi, podla gm by mal stabilne udrzat 400 ludi ale to je vo hviezdach
-
aruN
Professional
mno oplati sa zacinat na free a az potom neskor prejst na ofikhezo napísal:Aký je Váš názor na :
Chcel by som začať hrávať WOW, mám v plne kúpiť originál.
Neviem ale nejak extra po anglicky...
A určite ste hrali Diablo... dá sa to s tým porovnať? resp. bavilo ma diablo, bude ma bavit wow? thx
-
kukiak
Addict
ja som tez na DT...human mage...zatial bez BC, este nemam 60..
Mno a je pravda ze najskor sa naucit hrat na free..(odporucam Stone Castle
)na zaklady to staci..potom si zaplatit ofik, inak su to vyhodene peniaze..ale ak ti nechybaju zacat na ofikiu je tiez pekne, nebudes poznat slovo ako "bug"alebo "crash" "lag"
.
Mno a je pravda ze najskor sa naucit hrat na free..(odporucam Stone Castle
-
aruN
Professional
alebo nespoznas napriklad hracov ako je bugtauren.....kukiak napísal:ja som tez na DT...human mage...zatial bez BC, este nemam 60..
Mno a je pravda ze najskor sa naucit hrat na free..(odporucam Stone Castle)na zaklady to staci..potom si zaplatit ofik, inak su to vyhodene peniaze..ale ak ti nechybaju zacat na ofikiu je tiez pekne, nebudes poznat slovo ako "bug"alebo "crash" "lag"
.
-
vendo
Guru
chod na server drak thul je tam kopec slovakov/cechovhezo napísal:takze asik kupim original, ale bojim sa toho ze nevem dost dobre po eng... a tie qusety a tak..
questy a pod mas tu
Kód: Vybrať všetko
www.thottbot.com-
Mrk
Professional
sice je uz po transfery ale stale to neni take ako to ma byt tiez to laguje ale nastastie uz menejkukiak napísal:jo no, teraz po transferoch je na DT asi uz len svk/cz a par skillerov pvp killerov rusov... Populacia sa zmensila na medium a 600 ludi uz ma llv 60+..cize je tam dost tazky zaciatok, kedze teraz ako vyslo BC, alti nehravaju..kedze main postavy tych hracov su v outlande.