Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

JeepeRs napísal:Podte skusit new server azgard.sk momentalne tam hra malo ludi ale server len zacina limit je 1000 hracov a vyzera nadejne....
Nezavadzaj ludi...limit si dajte aj kvadriliardu, realne ani 200 hracov nedotanete ;)
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

JeepeRs napísal:Podte skusit new server azgard.sk momentalne tam hra malo ludi ale server len zacina limit je 1000 hracov a vyzera nadejne....
heh 1000 hracov lol :D .....mno akvam to pofrci pri 100-vkebudete stastny :wink:
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

undertaker35 napísal:Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
Vy asi necitate prispevky druhych.....Si precitaj ze pri 200 hracoch a velkosti mapy nikoho nestretnes.
A Ked funguje ze polka veci mozes vis co....nist...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

tak tak ..mozno som noob vo WoW ale hravam ho cca 3 roky ..na cracknutych serveroch ..chcel som original ale nema mi to kto platit ..a je pravda ze crack server sa ani neda porovnat z oficialnym ..ani sa o to nepokusajte ...proste ofik je nieco neuveritelne ak na jednom servery hra 16,000 hracov tak to je super :) ..mozte ich zabijat .atd a zabava tam nikdy nekonci ale nacracknutych iba ludia cheatuju idu do instancie pre nejaku zbroj a potom zistia ze v tej instancie ta zbroj pada ale ten server ma bug a ofik je naopak ..vsetko tam funguje na 100% ..az na lietajucich pritelov (gryfonov) raz sa mi podarilo ochocit aj toho :D ...u kamarata ked som hrall ...som doletel na urcene miesto a moj heroe nezosadol a tak som lietal po Stormwinde jedna radost :wink: :oops: :idea: :lol: :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

undertaker35 napísal:Upozornujem vas ze ja uz som hrral na server kde utiahol pol hodky 341 hracov, 200 bez laggov ide to na MANGOSE 98%spell uz sa to blizi k officu neverite tak sa regnite a zahrajte http://myfreedom.mine.nu
S takymito kecami ma neobalamutis kedze sa vo svete wow emulov orientujem uz nejaky cas. Ziadnych 98% tam nie je...ledva 60% aj to som prehnal. Stabilita a latency mangosu sa novymi revisiami len zhorsuje, ale naopak viac veci sa opravuje. 350 si dosiahol na 3 min a potom klasicky Mangos disconnect..ale ani tomu cislo neverim. jediny server co zvladol 1000 ludi bola RIVERA..rusky server. Avsak na ukor malo funkcnych spellov a veci. To bol vlastny upraveny JWoW emul od Oxothuka.Cize reci tam ide milioooon veci podte seeeem, si laskovo nehaj pre seba.

Complex: cca 3 roky ?:) Ved wowko tolko ani vonku nie je ;)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ale je tak nevymyslaj :)
JeepeRs
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JeepeRs »

ohladom tych poctov na narniasi hrava priemerne 300 ludi, max. bolo myslim okolo 420. Ja tam hrávam a znenávidel som ho:(, absolutne ironicky prístum Gm´s nech idu do pi.. :evil: :evil:

Ja s azgardom nemam nic spolocne.... len som zvedavy ako by to slapalo keby tam bolo aspon 200 ludi, podla gm by mal stabilne udrzat 400 ludi ale to je vo hviezdach :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kto tu hra na ofiku?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aruN napísal:kto tu hra na ofiku?
ja ale prave mam freeznuty acc....v ba nemaju tie kupony a cez kreditku sa mi nedari zaplatit preto idem na buduci tyzden vybavit embosku
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:ja ale prave mam freeznuty acc....v ba nemaju tie kupony a cez kreditku sa mi nedari zaplatit preto idem na buduci tyzden vybavit embosku
za co hras,a kde hras? :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Aký je Váš názor na :

Chcel by som začať hrávať WOW, mám v plne kúpiť originál.

Neviem ale nejak extra po anglicky...

A určite ste hrali Diablo... dá sa to s tým porovnať? resp. bavilo ma diablo, bude ma bavit wow? thx
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Aký je Váš názor na :

Chcel by som začať hrávať WOW, mám v plne kúpiť originál.

Neviem ale nejak extra po anglicky...

A určite ste hrali Diablo... dá sa to s tým porovnať? resp. bavilo ma diablo, bude ma bavit wow? thx
mno oplati sa zacinat na free a az potom neskor prejst na ofik :),diablo a wow hmmm pre mna wowko jednoznacne diablo ma nicim nezaujalo :(
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aruN napísal:za co hras,a kde hras? :)
na drakthule mam locka gnoma...akurat som teraz strasne nasraty lebo TBC lezi na stole a nemozem hrat :evil:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som tez na DT...human mage...zatial bez BC, este nemam 60..
Mno a je pravda ze najskor sa naucit hrat na free..(odporucam Stone Castle :P)na zaklady to staci..potom si zaplatit ofik, inak su to vyhodene peniaze..ale ak ti nechybaju zacat na ofikiu je tiez pekne, nebudes poznat slovo ako "bug"alebo "crash" "lag" :P.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:ja som tez na DT...human mage...zatial bez BC, este nemam 60..
Mno a je pravda ze najskor sa naucit hrat na free..(odporucam Stone Castle :P)na zaklady to staci..potom si zaplatit ofik, inak su to vyhodene peniaze..ale ak ti nechybaju zacat na ofikiu je tiez pekne, nebudes poznat slovo ako "bug"alebo "crash" "lag" :P.
alebo nespoznas napriklad hracov ako je bugtauren..... :lol: :smt046
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

takze asik kupim original, ale bojim sa toho ze nevem dost dobre po eng... a tie qusety a tak..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hezo napísal:takze asik kupim original, ale bojim sa toho ze nevem dost dobre po eng... a tie qusety a tak..
chod na server drak thul je tam kopec slovakov/cechov
questy a pod mas tu

Kód: Vybrať všetko

www.thottbot.com
tam si najdes co a ako spravit :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jo no, teraz po transferoch je na DT asi uz len svk/cz a par skillerov pvp killerov rusov... Populacia sa zmensila na medium a 60% ludi uz ma llv 60+..cize je tam dost tazky zaciatok, kedze teraz ako vyslo BC, alti nehravaju..kedze main postavy tych hracov su v outlande.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:jo no, teraz po transferoch je na DT asi uz len svk/cz a par skillerov pvp killerov rusov... Populacia sa zmensila na medium a 600 ludi uz ma llv 60+..cize je tam dost tazky zaciatok, kedze teraz ako vyslo BC, alti nehravaju..kedze main postavy tych hracov su v outlande.
sice je uz po transfery ale stale to neni take ako to ma byt tiez to laguje ale nastastie uz menej :?
Napísať odpoveď