Dieg0 napísal:seth : prave si si nasral do huby.Napriklad CREATIVE EP630 sú úplne to isté čo Sennheisser CX300.A to že koss nevie urobiť nič iné ako slúchadlá neznamená že musí byť creative zlý.Počul si už niekedy repráky od creativu?Alebo obyčajne slúchadlá dodávané k prehrávačom?Som náročný na zvuk a práve preto si kupujem veci ktoré hrajú kvalitne a ktoré mam odskúšané.CREATIVE repráky som sice bral len námatkovo kvôli značke a trafil som dobre.Mám poondiate low-endy 2.1 ktoré teraz stoja 1300 korún ale hrajú tak že s nimi musí byť spokojný aj náročný uživateľ.A o slúchadlách ani nehovorím tie sú tiež dobré.Pred chvíľou som si kúpil SonyEricsson W550 pri ktorých su čistou náhodou aj slúchadlá podobné creativom (sennom).Konštrukcia an 1ničku a zvuk tak isto.Proste si zažratý do Kossov to vidno lebo viem kao hrajú kossy počul som veľa krát.Frekvenčný rozsah rozsah môže byť v každom prípade slúchatok pravdivý tak na 90%.Aj ja ti môžem na slúchatká napísať 2Hz - 52kHz aj keď ľudské ucho je stavané na zvuky od cca 16Hz do 20kHz... Kossy proste vždy boli, sú a budú prebasované.Mal som možnosť počuť spark plug a UR20.Ďakujem viacej neprosím.
Nie chalan, v zivote som nepocul repraky od Creativu a ani sluchatka vyrabane k prehravacom

. Ja ti netvrdim ze tvoje 2.1 repraky od Creativu hraju zle, ja ti mozem len namietnut, ze take Harman Kardon Creature, ktore su tiez 2.1 budu hrat na 1000% lepsie. To iste je aj v pripade Kossov a Creativu. NIKDE som netvrdil, ze Creative vyrabaju shity, NIKDE som netvrdil, ze SparkPlugy nie su prebasovane (hoci netvrdim ze su), skus si precitat moj prispevok, na uvode pisem, ze to vsetko co som tam vypotil plati pre PORTA PRO, takze vnimaj, synu. A to ze som zamerany na Kossy si nabral neviem kde. Casopis Stereo&Video, ktory je clenom organizacie EISA je tiez zamerany na KOSSY???A co tak WhatAHi-FI? Tiez su zamerani na Kossy? Chlape... Co sa tyka frekvencneho rozsahu - Udavane cisla su pravdive, to, ze ludske ucho ma ista obmedzenia (priblizne 20Hz az do 20kHz - nemusis ma poucovat, nevysiel som vcera z materskej skolky), neznamena, ze firmy nejako klamu, skus si to clovece odmerat a potom sem pis. Cim menej obmedzene spektrum zvuku maju dane sluchadla, tym lepsi a priestorovejsi zvuk dokazu produkovat, takze si skus niekde nastudovat nejake odborne clanky a potom sem nieco pis. Co sa tyka zvysku, spominal som aj znacky AKG, Shure, Grado a Etymotic, o ktorych si ty predpokladam v zivote ani nepocul. Ako som uz pisal, nastuduj si nieco ohladom sluchadiel, ich struktury a prejavov a potom nieco pis, ja som to spravil uz roky dozadu a sledujem to stale...Este k tomu porovnaniu na vysvetlenie: Koss a Creative je nieco ako keby som porovnal BMW 7 a Skoda Superb - Viem ze Skoda nie je zla limuzina (amatersky nazvane), ze je cenovo pristupnejsia, ale jednoducho je jasne ze BMW, ktora limuziny vyraba uz odjakziva, je lepsi a o tom nemam pochybnosti...takze tak
//Este k tomu 'nasraniu si do huby' - zmierni si slovnik z utocneho na normalny a za druhe mi dokaz, ze som si do tej svojej huby nasral...cakam na chytre argumenty.