MONITOR 2007

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dostane sa nieco z monitoru 2007 na internet este pred testom?

Áno
67
39%
Nie
105
61%

Celkom hlasov: 172

Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

geoge046 napísal:Alebo bude lepsie pripravovat pekne TAHAKY... :) :)
na Sj si asi nespravis tahak a ak na Mt tak to budes mat stastie ak tam budes mat to co potrebujes! 8)
geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Frito22 napísal:na Sj si asi nespravis tahak a ak na Mt tak to budes mat stastie ak tam budes mat to co potrebujes! 8)

Jasneee, ale na M bude lepsie hodit do cokolady kalkulacku, zevraj je to dobry sposob tahaku... Aspon dufam... Co ty na to??? :wink:
king
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa king »

to sa ani neuč to je primitivne a to si možno budete aj radiť, to minulý rok to bola haluz, slovina to bolo ako pre neandrtalca som sa pri pisani toho monitoru až smial (to myslím fakt vážne) až sa na mna učiteľka pozerala či mi nešibe :lol: ale matika bola o trochu zložitejšia
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Lol,kazdopadne je to nespravodlive pac na niektorych skolach to urobia proste tak ze rozdaju spravne odpovede a napr ten co ma z matiky 3 tak mu povedia nech to urobi tak ta 79% atd...Na nasej skole nam nedovolia ani kuknut inde ako na papier kua :evil: kazdopadne tahakov si dam jak <> :lol: ale inak co som si robil minulorocny monitor nebolo to take tazke,ale inak ucitelia tak stresuju ze to ani neni mozne,sa pri tabuly pomylim nahodou,a ucitelka hned na mna reve ze neurobim monitor ani na 20% ze mozem ist akurat tak do materskej :D :D
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

geoge046 napísal:A ked to mali tak dobre zabezpecene, tak preco sa na svetlo dostala maturita minuly alebo predminuly rok????? Staci sa hacknut do ich pocitaca, a mam to mat. Ake lahke a pritom take tazke.... :lol: :roll:
geoge046 napísal:Alebo bude lepsie pripravovat pekne TAHAKY... :) :)
no takze k prvemu asi tak : jak mozes posudzovat maturu s monitorom ??? ved na maturu su OVELA mudrejsi a skusenejsi ludia ako na takom sprostom monitore a matura je OVELA dolezitejsia v zivote ako taky monitor tak porozmyslaj kustik nad tym a este to ze nemozes vediet co na monitore bude pretoze to neni test v skole z toho a toho... to je vseobecne od 5 rocnika tak ake tahaky by si chcel ??? nic v zlom ale ste najivní ze si myslite ze nieco uzre svetlo sveta skor ako to vynst ma :!: :!: :!:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

ja uplny debko som napisala MONITOR zo Sloviny na 96,7%a matiku na 86,7% a fakt od polroka kazdu sobotu som si napisala jeden tesitk :lol: asi taka bola oja priprava..a fakt bolo tooooo uplne primitiiiiiivvvnnneeeeeeee :D ale len zo sloviny...Matika som musela aj uvazovat(ako opisat) :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

spesko napísal:no takze k prvemu asi tak : jak mozes posudzovat maturu s monitorom ??? ved na maturu su OVELA mudrejsi a skusenejsi ludia ako na takom sprostom monitore a matura je OVELA dolezitejsia v zivote ako taky monitor tak porozmyslaj kustik nad tym a este to ze nemozes vediet co na monitore bude pretoze to neni test v skole z toho a toho... to je vseobecne od 5 rocnika tak ake tahaky by si chcel ??? nic v zlom ale ste najivní ze si myslite ze nieco uzre svetlo sveta skor ako to vynst ma :!: :!: :!:
No takto, ja som aj potom napisal, ze tahak = kalkulacka v cokolade... A k tej mature, tak je pravda ze ti ludia su skusenejsi, ale aj tak to musia mat statne organy ROVNAKO BEZPECNE ULOZENE!!!! No nie :wink: :wink: :wink:
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

nic neprenikne. A ak prenikne, tak to bude vo velkom a bude sa s najvacsiou pravdepodobnostou opakovat. :x
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A co si si myslel asi nic ani neprenikne :lol: :wink:
Ufff,piatok sa uzavru znamky este si uzijeme piatok a sobotu vecer a potom sa uz budem len ucit na monitor a primacky :? :(
Tom4s_co.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tom4s_co. »

uz mame len tyzden a na nete nic :( kurnik aj ked komparo som napisal na
matika 100%
slovina 100% ale monitoru sa bojím :cry:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

OMG ti sa nemas coho bat keby som ja napisal komparo 100/100 tak sa do ucebnice ani nekuknem do monitora

A na nete sa nic neobajvi neboj mozno najskor okolo 8:00 rano v ten den aj to je dost mala sanca takze na to nespoliehajte skor sa bezte ucit :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tom4s_co. napísal:Tak ale ja to urcite doserem ked ide o vsetko :cry:
Ked do toho ides s takymto postojom tak ine necakaj... riad sa sedliackym rozumom daj vacsinou na prvy dojem ak nemas ani paru tak nestrielaj bo pojdu body dole a hlavne navod si v sebe atmosferu : "mam v <>" ... ak niesi debil tak budes na poprednych miestach v triede alebo aj na skole :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

dawo napísal:Ked do toho ides s takymto postojom tak ine necakaj... riad sa sedliackym rozumom daj vacsinou na prvy dojem ak nemas ani paru tak nestrielaj bo pojdu body dole a hlavne navod si v sebe atmosferu : "mam v <>" ... ak niesi debil tak budes na poprednych miestach v triede alebo aj na skole :wink:
na monitore ked nemas sajnu, predsta mozes tipnut.Ci uz sa trafis to uz zalezi na stasti.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mno ak si poctivo napisal komparo na 100/100 tak s monitorom nebudes mat problem ono nemas co pokazit :roll: Bude tam otazka ti na nu odpovies tie otazky budes urcite vediet nemas co pokazit,ja som sa z monitorom uz zmieril no co napisem ho najlepsie ako viem ak mi nesadnu otazky a nenapisem ho dobre svet sa nezruti...stale su tu prijmacky a monitor sa aj tak nebere moc do uvahy,samozrejme ak ho nenapises na 20% :D
Tom4s_co.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pishta napísal:Mno ak si poctivo napisal komparo na 100/100 tak s monitorom nebudes mat problem ono nemas co pokazit :roll: Bude tam otazka ti na nu odpovies tie otazky budes urcite vediet nemas co pokazit,ja som sa z monitorom uz zmieril no co napisem ho najlepsie ako viem ak mi nesadnu otazky a nenapisem ho dobre svet sa nezruti...stale su tu prijmacky a monitor sa aj tak nebere moc do uvahy,samozrejme ak ho nenapises na 20% :D
komparo som pisal poctivo bez opisovania :) u nas sa to ani nedalo dostali sme 4 najhorsich ucitelov a matiku som mal vyriesenu za 36minut a slovencinu za 20 minut :)alebo tak nejako :) ala relativne nejde o nic ale an skolu kam chcem ist aj sa primacky nerobia a to nieje bohviečo :(
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:ay na to ze sa mi zda, ye ya yle tipz idu body dole :?
Za zly tip niesu body dole
Horsie je ze na skolu pride aj ucitel z inej skoly co budena vsetko dohliadat takze veci typi "tymova praca" asi ee :? ale aj tak u nas na skole by nam ucitelia neporadili,apson bude vacsia objektivita testu,nie ako minule roky kde mala cela dedina 100% z monitoru a 5 na vysvecku :D
Tom4s_co.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Na jednej nemenovanej skole v Trnave minuli ruk prisiel ucitiel do triedy a zacal im na tabulu pocitat matematiku a na slovencine priesiel slovencinar a zacali si nahlas hovorit odpovede no tento rok to nebude moze :cry:
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

no nedavno prave prisiel riaditelke mail ze budu cudzi ludia no skoda minuly rok im radili o sto sest nespravodlive :lol: ale bojim sa hlvne matiky :cry:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ked niekto nieco o m9 na tento rok najde tak to sem dajte budem hrozne vdacny lebo uz v utorok ho budem pisat a chcem ho napisat dobre
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Tom4s_co. napísal:Na jednej nemenovanej skole v Trnave minuli ruk prisiel ucitiel do triedy a zacal im na tabulu pocitat matematiku a na slovencine priesiel slovencinar a zacali si nahlas hovorit odpovede no tento rok to nebude moze :cry:
Neboj nie iba v trnave :wink:
Napísať odpoveď