na Sj si asi nespravis tahak a ak na Mt tak to budes mat stastie ak tam budes mat to co potrebujes!geoge046 napísal:Alebo bude lepsie pripravovat pekne TAHAKY...![]()
MONITOR 2007
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lol,kazdopadne je to nespravodlive pac na niektorych skolach to urobia proste tak ze rozdaju spravne odpovede a napr ten co ma z matiky 3 tak mu povedia nech to urobi tak ta 79% atd...Na nasej skole nam nedovolia ani kuknut inde ako na papier kua
kazdopadne tahakov si dam jak <>
ale inak co som si robil minulorocny monitor nebolo to take tazke,ale inak ucitelia tak stresuju ze to ani neni mozne,sa pri tabuly pomylim nahodou,a ucitelka hned na mna reve ze neurobim monitor ani na 20% ze mozem ist akurat tak do materskej

-
spesko
Expert
geoge046 napísal:A ked to mali tak dobre zabezpecene, tak preco sa na svetlo dostala maturita minuly alebo predminuly rok????? Staci sa hacknut do ich pocitaca, a mam to mat. Ake lahke a pritom take tazke....![]()
no takze k prvemu asi tak : jak mozes posudzovat maturu s monitorom ??? ved na maturu su OVELA mudrejsi a skusenejsi ludia ako na takom sprostom monitore a matura je OVELA dolezitejsia v zivote ako taky monitor tak porozmyslaj kustik nad tym a este to ze nemozes vediet co na monitore bude pretoze to neni test v skole z toho a toho... to je vseobecne od 5 rocnika tak ake tahaky by si chcel ??? nic v zlom ale ste najivní ze si myslite ze nieco uzre svetlo sveta skor ako to vynst mageoge046 napísal:Alebo bude lepsie pripravovat pekne TAHAKY...![]()
-
pancuska26
Expert
-
geoge046
Star
No takto, ja som aj potom napisal, ze tahak = kalkulacka v cokolade... A k tej mature, tak je pravda ze ti ludia su skusenejsi, ale aj tak to musia mat statne organy ROVNAKO BEZPECNE ULOZENE!!!! No niespesko napísal:no takze k prvemu asi tak : jak mozes posudzovat maturu s monitorom ??? ved na maturu su OVELA mudrejsi a skusenejsi ludia ako na takom sprostom monitore a matura je OVELA dolezitejsia v zivote ako taky monitor tak porozmyslaj kustik nad tym a este to ze nemozes vediet co na monitore bude pretoze to neni test v skole z toho a toho... to je vseobecne od 5 rocnika tak ake tahaky by si chcel ??? nic v zlom ale ste najivní ze si myslite ze nieco uzre svetlo sveta skor ako to vynst ma![]()
![]()
Ked do toho ides s takymto postojom tak ine necakaj... riad sa sedliackym rozumom daj vacsinou na prvy dojem ak nemas ani paru tak nestrielaj bo pojdu body dole a hlavne navod si v sebe atmosferu : "mam v <>" ... ak niesi debil tak budes na poprednych miestach v triede alebo aj na skoleTom4s_co. napísal:Tak ale ja to urcite doserem ked ide o vsetko
na monitore ked nemas sajnu, predsta mozes tipnut.Ci uz sa trafis to uz zalezi na stasti.dawo napísal:Ked do toho ides s takymto postojom tak ine necakaj... riad sa sedliackym rozumom daj vacsinou na prvy dojem ak nemas ani paru tak nestrielaj bo pojdu body dole a hlavne navod si v sebe atmosferu : "mam v <>" ... ak niesi debil tak budes na poprednych miestach v triede alebo aj na skole
-
pishta
Light Professional
Mno ak si poctivo napisal komparo na 100/100 tak s monitorom nebudes mat problem ono nemas co pokazit
Bude tam otazka ti na nu odpovies tie otazky budes urcite vediet nemas co pokazit,ja som sa z monitorom uz zmieril no co napisem ho najlepsie ako viem ak mi nesadnu otazky a nenapisem ho dobre svet sa nezruti...stale su tu prijmacky a monitor sa aj tak nebere moc do uvahy,samozrejme ak ho nenapises na 20% 
komparo som pisal poctivo bez opisovaniapishta napísal:Mno ak si poctivo napisal komparo na 100/100 tak s monitorom nebudes mat problem ono nemas co pokazitBude tam otazka ti na nu odpovies tie otazky budes urcite vediet nemas co pokazit,ja som sa z monitorom uz zmieril no co napisem ho najlepsie ako viem ak mi nesadnu otazky a nenapisem ho dobre svet sa nezruti...stale su tu prijmacky a monitor sa aj tak nebere moc do uvahy,samozrejme ak ho nenapises na 20%
-
pishta
Light Professional
Za zly tip niesu body doledawo napísal:ay na to ze sa mi zda, ye ya yle tipz idu body dole
Horsie je ze na skolu pride aj ucitel z inej skoly co budena vsetko dohliadat takze veci typi "tymova praca" asi ee