Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Tak hor sa do čítania a radenia. Ako viete ja mám vždy špecifické problémy.

Väčšinou sú 3 skupiny ľudí.

1. Tí čo sa hanbia prihovoriť ženskej, sú plachý, nemajú sebavedomie atď.

2. Tí čo sú smelí a aj sa im to podarí, nadviažu kontakt a majú ju.

3. Tí čo sú v pohode ale majú nejaký veľký životný debakel (sú na vozíčku, sú bezdomovci, nemajú jedno oko, ťažké zdravotné problémy atd.) a preto si lásku ťažšie nájdu.

Ale je tu aj malé percento ľudí ktorý žiadny problém nemajú ale predsa ho majú. Napríklad ja. Som komunikatívny, chodím do spoločnosti, zoznamujem sa s babami, striekam na seba parfémy, mám auto, nevyzerám až tak zle, ceľkom slušne sa obliekam (od novembra som dal 15 tisíc len do oblečenia) ak nejakej kurizujem tak ju zoberiem do kina, na prechádzku, do pizzerie, bavím sa snimi normálne že čo študuje, aké má záluby atď. Ja neviem kde robím chybu ale vždy sa dostanem len po to že mi oznámi že som zlatý chalan ale nie viac ako kamarát. Alebo stebou mi je super a čojaviemčo ale vždy len kamarát a kamarát a kamarát. Ak somnou nejaká chodí tak vždy len dovtedy kým si nenájde niekoho lepšieho. Proste zatiaľ som jej dobrý aj ja ale keď príde ten pravý tak už ide knemu. Proste neviem dosiahnúť to aby som bol ja ten pravý. Vždy je to niekto iný. Ako to mám dosiahnúť aby som ja bol ten primárny? Aby básnila stále o mne. Lebo vždy sú aj frázy že:

JA: Chcel by som byť stebou.
ONA: Neboj sa, Vilo ide o týžden do Holandska a potom už budem stebou.
----Iný rozhovor---
JA: Chel by som byť stebou.
ONA: Ak zajtra Atila nepríde tak budem stebou.

A presne toto myslím. Proste keď nieje kôň, stačí aj somár. Vždy je somnou ak ten primárny chalan nemá čas. Ale prečo to nemôže byť naopak, že by povedala tomu Vilovi že: Teraz chcem byť s Tomášom. A koľko báb som poznal všetky boli také že najprv niekto druhý a až potom som bol ja.
valkir
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja

Príspevok od používateľa valkir »

MayDaySK napísal: Ale je tu aj malé percento ľudí ktorý žiadny problém nemajú ale predsa ho majú. Napríklad ja. Som komunikatívny, chodím do spoločnosti, zoznamujem sa s babami, striekam na seba parfémy, mám auto, nevyzerám až tak zle, ceľkom slušne sa obliekam (od novembra som dal 15 tisíc len do oblečenia)
Hmmmm, no fakt bez urážky, ako tak na to kukám - videl si rozprávku Mrázik? Ako tam ten deduško hríbik, či čo, pričaroval Ivanovi medvediu hlavu????
No, keď sa takto bavíš aj so ženskými,. ! Hmmmm., :!:
madonna1
Light Star
Light Star

Re: Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja

Príspevok od používateľa madonna1 »

valkir napísal:Hmmmm, no fakt bez urážky, ako tak na to kukám - videl si rozprávku Mrázik? Ako tam ten deduško hríbik, či čo, pričaroval Ivanovi medvediu hlavu????
No, keď sa takto bavíš aj so ženskými,. ! Hmmmm., :!:
Dost od veci :? Nevsimol som si zeby tam pisal o rozpravkach, alebo o tom ako sa sprava ku chalanom :?

MayDaySK: Zrejme si k nim prilis mily no oni ocakavaju nieco ine a to "ine" im zase ti druhi chalani vedia ponuknut (o com to je si uz asi vies domysliet).
V takychto pripadoch je kazda rada draha. Vyjasni si, ci ti dana baba stoji za to vsetko, alebo ani moc nie. Ak nie, tak to rob ako ostatni: uzi si s nou (5D) a potom jej zamavaj :smt006
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, podľa tých tvojich príkladov by som usúdila, že máš často dočinenia s dievčatami, ktoré nie sú sami. :? Celkovo by som ti radila:

1. Nedobýjať dievča, ktoré má nejaký vzťah, resp. sa snaží o niekoho iného, lebo vtedy je dosť pravdepodobné, že budeš musieť s niekym súperiť.
2. Nespomínaš koľko máš rokov a o aké staré dievčatá sa usiluješ. Vieš, ono možno na mladé 16-tky zapôsobí to, že dobre vyzeráš, dobre sa obliekaš, máš auto.... ale pre staršie baby to absolútne nie je to prvoradé... Tam je to viac o vystupovaní, správaní, vzdelaní, pozornosti, spoločných záujmoch....
3. Niekedy viac zapôsobí malá pozornosť darovaná/urobená z lásky a zo srdca ako niekoľkotisícové dary. Takže skús prísť s kvetinkou, originálnym darčekom, skús jej uvariť večeru, pripraviť pekný program len pre vás dvoch...
4. Veľa sa pýtaj a zaujímaj sa o to, čo ti hovorí. Nehovor príliš veľa o sebe a nechaj ju, aby sa opýtala na to, čo ju o tebe zaujíma.

To sú zatiaľ také základné rady, ktoré mi napadajú... Každopádne veľa záleží na tom, akí ste starí, ako často sa môžete stretávať a či je náklonnosť obojstranná....
madonna1
Light Star
Light Star

zuzkazuzka napísal:2. .... ale pre staršie baby to absolútne nie je to prvoradé... Tam je to viac o vystupovaní, správaní, vzdelaní, pozornosti, spoločných záujmoch....
S tymto by som az tak velmi nesuhlasil, to ze ma niekto titul este neznamena ze je nieco lepsie/nieco viac ako clovek bez neho, pritom je podla mna jedno ci ide o muza alebo zenu....co sa tyka spravania: niektori dospeli chlapi sa spravaju ako dementi a pritom maju okolo seba kopec bab, ako sa to potom da vysvetlit??....spolocne zaujmy?, takze ak mna bavia povedzme bagre, tak mam sancu jedine u bagristky??, to sa mi nezda,ee....viem ze si to myslela dobre, ale realita je trosku ina....ja by som skor povedal ze zivot je o kompromisoch a umeni vediet pochopit jeden druheho....ak to jeden z dvojice nedokaze, tak casto nastava rozpad priatelstva, manzelstva...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

madonna1 napísal:S tymto by som az tak velmi nesuhlasil, to ze ma niekto titul este neznamena ze je nieco lepsie/nieco viac ako clovek bez neho, pritom je podla mna jedno ci ide o muza alebo zenu....co sa tyka spravania: niektori dospeli chlapi sa spravaju ako dementi a pritom maju okolo seba kopec bab, ako sa to potom da vysvetlit??....spolocne zaujmy?, takze ak mna bavia povedzme bagre, tak mam sancu jedine u bagristky??, to sa mi nezda,ee....viem ze si to myslela dobre, ale realita je trosku ina....ja by som skor povedal ze zivot je o kompromisoch a umeni vediet pochopit jeden druheho....ak to jeden z dvojice nedokaze, tak casto nastava rozpad priatelstva, manzelstva...
ale to ze je vzdelany nemusi znamenat ze ma titul ale to ze ma taky velky vseobecny prehlad ako napriklad ja. :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

sebaistota. okamzite, ako zacnes rozmyslat, ze pre nu nie si dost dobry, prehral si.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

madonna1 napísal:....viem ze si to myslela dobre, ale realita je trosku ina....
hovorila som za seba. urcite ma na muzoch zaujimaju teraz uplne ine veci ako ked som mala 16.... a nie je to len o vzdelani, to som nepovedala. ale urcite si budem viac rozumiet s clovekom, ktory ma nejake IQ, vystupovanie a spravanie, ako s clovekom, ktory ma potrebu vsade naokolo prezentovat svoju moc a peniaze...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

zuzkazuzka napísal:hovorila som za seba. urcite ma na muzoch zaujimaju teraz uplne ine veci ako ked som mala 16....
hovori z teba zrela zena... :wink: (bez srandy, mas pravdu)
madonna1
Light Star
Light Star

zuzkazuzka napísal:...urcite si budem viac rozumiet s clovekom, ktory ma nejake IQ, vystupovanie a spravanie ako s clovekom, ktory ma potrebu vsade naokolo prezentovat svoju moc a peniaze...
Pozor, zdanie moze klamat!, napr. urcite si uz min. pocula o tom ako muz, ktory sa vonku prezentoval "na urovni" doma robil riadny bordel a peklo, takze nieje vsetko zlato co sa blisti....na druhej strane, povedzme si cistu pravdu: Chcela by si niekoho, kto nema peniaze?, myslim ze nie, aj keby to bol neviem aky zlaty chalan....toto a podobne veci su v mnohych ludoch zakodovane a nezaprie sa to....
....preco ma potom autor tejto temy problem?, napriek tomu ze sa sprava/vyzera ako to tu popisal....
....ja nevravim ze su vsetci ludia rovnaky, ale pokym nenajde zenu, ktora nema prioritu cislo jedna len () , tak zrejme bude zazivat takychto "falosnych" priatelstiev este mnoho....nic nove pod slnkom, bud sa prisposobis, alebo si "vydedenec spolocnosti"....zle na tom vsetkom je len jedno: Trapi ho to a nevie si s tym rady....Zaujimal by ma nazor skutocneho psychologa, fakt!
MayDaySK
Star
Star

MayDaySK: Zrejme si k nim prilis mily no oni ocakavaju nieco ine a to "ine" im zase ti druhi chalani vedia ponuknut (o com to je si uz asi vies domysliet).
A čo je to ,,iné" ??? Ale to som len narýchlo uviedol ako príklad, bol som už s babami skoro za každých okolností, či je to náhodná známosť z kúpaliska, náhodné zoznámenie vo vlaku, balenia na diskotékach, chodenie von na sídlisku, všeličo to sa vymenovať nedá, proste všetko. Proste že som sa skúšal obliekať, navoňať, rozprávať sa snimi, vedieť ich rozosmiať. Aj ma tie baby pochvália že im je somnou dobre ale vždy len do hranice kamaráta. Viac nechcú.
1. Nedobýjať dievča, ktoré má nejaký vzťah, resp. sa snaží o niekoho iného, lebo vtedy je dosť pravdepodobné, že budeš musieť s niekym súperiť.
Keď odrátam, zadané, vydaté, tie ktoré nechcú momentálne nikoho, tie čo sa snažia o iného... Tak to môžem zabaliť. Také nestretávam. Môj vek je 25 a komunikujem so škálou od 16 do 35. A ešte dodám že ja si nehladám naschvál vydaté, žiadna to nemá na čele napísané či má priatela alebo nie. Vždy sa to dozviem až uprostred dvorenia lebo je blbé hneď stým začať či niekoho má.
2. Nespomínaš koľko máš rokov a o aké staré dievčatá sa usiluješ. Vieš, ono možno na mladé 16-tky zapôsobí to, že dobre vyzeráš, dobre sa obliekaš, máš auto.... ale pre staršie baby to absolútne nie je to prvoradé... Tam je to viac o vystupovaní, správaní, vzdelaní, pozornosti, spoločných záujmoch....

3. Niekedy viac zapôsobí malá pozornosť darovaná/urobená z lásky a zo srdca ako niekoľkotisícové dary. Takže skús prísť s kvetinkou, originálnym darčekom, skús jej uvariť večeru, pripraviť pekný program len pre vás dvoch...
Jasné aj to už bolo. To stým autom a pod. som nemyslel tak že machriť sa pred nimi ale keď baby letia vraj nato tak potom čo im ešte chýba? Ale ja som prirodzený ak sa dá tak idem na bicykli. Rád pripravujem program pre baby, či už zobrať na nejaký výlet, pozrieť si spolu DVD a objednať si Pizzu, ja som za všetko, kľudne môže aj baba navrhúť atď. Ale zase to bolo také že mal som jeden prípad keď som si dopisoval s babou, poslali sme si fotky, páčil som sa jej na fotke, aj ona mne. Potom pri písaní sa doňa vraj zalúbila ale keď ma uvidela naživo tak to opadlo a nemala záujem. Potom keď sme šli von tak sa zalúbila do kamaráta a sú spolu doteraz.
4. Veľa sa pýtaj a zaujímaj sa o to, čo ti hovorí. Nehovor príliš veľa o sebe a nechaj ju, aby sa opýtala na to, čo ju o tebe zaujíma.
Áno u tých ukecanejších sa mi s komunikáciou vždy viac darilo, ale ak je tam žiena čo tam sedí ako 5 peňazí a ledva znej vytiahnem: ano... hmm.. ehe... tak stakými sa nedá. A zase neviem prečo ale keď si sniekym dobre rozumiem tak je už zadaná alebo vydatá... Najväčší problém je ten že 16-ky sú moc mladé a nerozumné, ale zase také nad 20 obsadené. Je strašne silná konkurencia. U nás keď vojde osamelá ženská tak sa nanu nacapí hneď 10 chalanov. Strašný nepomer. Potom sa baví hlava nehlava s každým a ja som tam len filiálka, ešte ani odprevadiť domov je ťažké lebo z 10 to chcú minimálne traja.
a či je náklonnosť obojstranná....
A môj najväčší problém je TOTO!!! Nič nevyžarujem. Nepriťahujem baby. Ale založiť tému s názvom ,,vždy je to len jednostranné" nemá zmysel lebo chémiu neovládame my! Proste ja môžem robiť čokolvek, som prekliaty a vysielam nejaké negatívne vlny aby ma stále odmietali. Ale keby že idem na forum stretko, sami by ste povedali že veď si fešák a úplne v pohode chalan... Ale to nestačí to sú len slová. Keď som naozaj taký tak prečo somnou nechceš/nechcete chodiť? Ona nato: Lebo som zadaná... Proste nech sa situácia hociako vyhrotí, vždy je to v môj neprospech.
S tymto by som az tak velmi nesuhlasil, to ze ma niekto titul este neznamena ze je nieco lepsie/nieco viac ako clovek bez neho, pritom je podla mna jedno ci ide o muza alebo zenu....
Ale niečo natom bude lebo posledná ex-priatelka si našla inžiniera a doslova mi povedala: Je mladý, pekný, úspešný, má vysokú je inžinier, a ty si čo? Čo by som z teba mala? Si chudobný, si škaredý... To som teraz ju citoval. Takto mi to povedala. Proste chce takého čo je úspešný aby vedel zabezpečiť život v dnešnej dobe. Baby idú po úspešných ľuďoch a ona má 34. Takže blbá nieje.
sebaistota. okamzite, ako zacnes rozmyslat, ze pre nu nie si dost dobry, prehral si.
To si nemusím myslieť, oni mi to hneď naznačia že im niečo nestačí, a to tým že podvedú kde sa len dá. Predošlú mi našli bozkávať sa s druhým, posledná ma mesiac podvádzala s iným. Až keď som jej povedal že viem o ňom tak sa somnou hneď rozišla... Istota nikdy nieje. Ale nerozmýšlal som nad tým, kým som ju mal bol som rád a vášnivo som ju bozkával a všetko. Tešil som sa že ju mám, lebo brat ma na základe skúseností poučil. Vždy sa teš na dnešný deň lebo baby sú také že dnes ťa lúbi a zajtra budeš rád ak ťa pozdraví... A je to tak, aj ja som to videl na vlastné oči. Si len zahrávajú, chvílku mňa, chvílku druhého, potom tretieho a nakoniec rozchod ani nevieš prečo a ešte ťa aj dobre ohovorí. Vlastná skúsenosť. Aj kamarátova, aj bratova...

hovorila som za seba. urcite ma na muzoch zaujimaju teraz uplne ine veci ako ked som mala 16.... a nie je to len o vzdelani, to som nepovedala. ale urcite si budem viac rozumiet s clovekom, ktory ma nejake IQ, vystupovanie a spravanie ako s clovekom, ktory ma potrebu vsade naokolo prezentovat svoju moc a peniaze...
Ja som ťa pochopil. Možno keď som napísal že mám k dispozícii auto a nakúpil som oblečenie... Tým som chcel povedať že nechcem pred ženou smrdieť ako žumpa a prísť v starých odratých džínsoch. Tak aby som vyzeral lepšie, aby som voňal, a keď treba je príjemnejšie sa odviezť vlastným dopravným prostriedkom ako mrznúť na zastávke. Veď auto je štandard, to by mal mať každý, je to užitočná vec, ja to schvalujem. Niesom milionár ale keď chcem zapôsobiť nezoberiem ju do nejakého pajzlu, vždy radšej zoberiem na rande 2-3 tisícky ale nieje podmienka to minúť. Ak bude solídne rande že kofola+zmrzlina tak bude také.

Veď ja by som veľmi rád ukázal aký som keby somnou šla na stretko nejaká ,,normálna" baba, ako napr. ty. Ale keď ja stretávam samé husičky a namyslené nány tak čo mám robiť. Alebo kadejaké lahké ženy... Ja zato nemôžem to je osud. Hovorím žiadna nemá na čele napísané čo je zač. Aj Heňa bola milí a inteligentná na začiatku a až keď ma podviedla, začala byť hnusná a do očí mi rozprávať že ma nikdy nelúbila, chodila somnou len preto aby ma využila atď. Renata bola tiež dobručká na začiatku ale keď oznámila že chce byť viac ako kamarát a mali sme spolu chodiť tak povedala že len srandovala. Tak ja zato nemôžem. Potrebujem obojstrannú spoluprácu ak bude lúbiť len jedna strana tak to nepôjde. Ale táto téma je presne o tom že ako dosiahnúť to aby som ja bol ten primárny objekt záujmu. Mohol by som to byť aj ja ten s ktorým podvedie starého a povie mu že JA som lepší ako ON!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mayday, prečítal som všetko čo si napísal. Vyzeráš byť normálny moderne rozmýšľajúci človek. Ale...
Ale možno až príliš...
A ženy sa ťa "boja" a každá si povie "tak na toho nemám" a tým sa u nich dostávaš na druhú koľaj.
Neuvažoval si niekedy nad týmto?
MayDaySK
Star
Star

....preco ma potom autor tejto temy problem?, napriek tomu ze sa sprava/vyzera ako to tu popisal....
....ja nevravim ze su vsetci ludia rovnaky, ale pokym nenajde zenu, ktora nema prioritu cislo jedna len () , tak zrejme bude zazivat takychto "falosnych" priatelstiev este mnoho....nic nove pod slnkom, bud sa prisposobis, alebo si "vydedenec spolocnosti"....zle na tom vsetkom je len jedno: Trapi ho to a nevie si s tym rady....Zaujimal by ma nazor skutocneho psychologa, fakt!
Presne tak! Veď keď aj idem na nejakú stretávku forumácku tak mi prichádzajú príspevky že podľa toho čo opisujem na fóre si mysleli že som na tom horšie a pritom že som úplne v norme chalan, sa čudujú že som nemal tú česť spoznať normálnu ženu... Ale tak vidíš. Rád by som sa o tom porozprával aj s nejakým psychológom alebo niekym koho tento odbor zaujíma. Ale to nezáleží len odomňa ale aj od okolností. Veď vravím niektoré vydaté baby sú namňa fakt milé a normálne sa tak dobre kamošíme že aj povedali že, ak by neboli vydaté a mali zase 20 tak by somnou aj šli. Práveže u starších ako 25-30 mám najviac kamošiek ktoré ozaj nikdy nepod**bú, keď treba pomôžu atď. Ale to že všetky slušné a normálne baby ktoré prichádzajú do úvahy už priatela majú či mladšie či staršie, lebo aj keď taká 16-ke je inteligentná tak už priatela dávno má, lebo také baby ktoré nevyužívajú a nevymýšlajú si každý váži a keď si nájdu chalana chodia spolu aj 3-4 roky lebo sa nemajú prečo rozísť, lebo sú rozmuné... Veď všetky slobodné dvaciny sú preto slobodné lebo menia chlapa každý týžden, alebo rúbu tak vysoko že nakoniec odmietnu každého a zostávajú samé, alebo sú také beštie že ich nikto nechce a ani neodporúča.
A ženy sa ťa "boja" a každá si povie "tak na toho nemám" a tým sa u nich dostávaš na druhú koľaj.
Neuvažoval si niekedy nad týmto?
Ale ano, vravím vela ludí čo ma osobne pozná môže len potvrdiť to čo si teraz napísal. Ale tak som znamenie Rak, tak vieš ako. O ňom sa píše presne toto...
:D
madonna1
Light Star
Light Star

MayDaySK: V podstate si si sám a celkom dobre odpovedal....neviem ci ti tu niekto lepsie poradi, a psycholog?, myslim si ze by to boli len same "zvasty", ved svet je plny blaznov a neukazu na nich prstom a pritom sa tvaria aki su oni psychoxx...
....ak najdes babu, ktora nezije pretvarkou, falosnostou a klamstvom, ale je uprimna, dobra a mila tak to si mozes naozaj gratulovat a dakovat hoci aj panu Bohu!!
....ak niekto z Vas videl Srdcove zalezitosti a daval pozor, tak skutocne x krat bolo jasne ze reci typu: aby nepil a bla bla, boli len skutocne bla bla a nakoniec jej nevyhovoval pre nieco ine - neraz aj preto ze prave on nepil a casto vymyslene preto, lebo ju (v noci) neuspokojil tym spravnym sposobom....dobrak to ma tazke, z toho si rychlo kde-kto spravi vola... :(
....ber to tak, ze zivot je pes a vsade plati zakon dzungle (tiez plati: nedas - dostanes)
MayDaySK
Star
Star

ak najdes babu, ktora nezije pretvarkou, falosnostou a klamstvom, ale je uprimna, dobra a mila tak to si mozes naozaj gratulovat a dakovat hoci aj panu Bohu!!
Jasné a presne tieto baby sú u nás obsadené. lebo takúto si každý cení a priatel ich neopustí. Takže v tejto oblasti mám smolu...
ak niekto z Vas videl Srdcove zalezitosti a daval pozor, tak skutocne x krat bolo jasne ze reci typu: aby nepil a bla bla, boli len skutocne bla bla a nakoniec jej nevyhovoval pre nieco ine - neraz aj preto ze prave on nepil a casto vymyslene preto, lebo ju (v noci) neuspokojil tym spravnym sposobom...
Na toto by som ti vedel ukázať jeden článoček:
Zenske hodnoty (alebo preco ti baba aj tak celu pravdu nepovie)

Zacnem starym znamym, vsetci sme poculi baby hovorit reci typu "ja chcem uprimneho, mileho, slusneho....bla bla bla".

Co je na tom zle a preco to nieje pravda?

Problem je v tom, ze ono to je pravda alebo skor polopravda. Vsetko su to spolocensky ziadane
hodnoty ktore "musi" muz pre zenu splnit aby ona mohla mat dobry pocit zo seba a aby sa nemusela hambit pred ostatnymi(toto je extra dolezite).

Tvoja Henrieta bola v tomto vynimka a aj preto vidi svet/moje clanky inac ako ostatne baby typu jaa.

Henrieta aj ked jej samozrejme zalezi na tom skym chodi ale nenechala sa utlacit(narozdiel od jaa a spol) spolocensky ziadanymi
poziadavkami(tie spomenute hore).

Ked vezmeme, ze osoba tvrdiaca nasledne "ja chcem uprimneho, mileho, slusneho....bla bla bla", je naozaj uprimna, bohuzial ani
v tedy ak by si mal tieto vlastnosti tak to nestaci ani NIKDY NEBUDE STACIT na to aby si u nej vzbudil zaujem.

Ony to hovoria ale to plati IBA v urcitych specifickych situaciach s urcitymi ludmi ktorych si ony v hlave predstavuju, ale toto ti uz nepovedia.

Staci sa zamyslet kolkokrat si pocul babu povedat "Ja som z neho uplne paf, on je taky slusny" alebo "Jeho by som hned brala on je taky uprimny"?
NIKDY

Ja osobne som nepocul nic na tento sposob, skor take verzie co hovoria o tom aky je sexy alebo aku ma super postavu, telo.

Jedinou snad vynimkou su baby ktore su totalne spolocnostou a nabozenstvom vygumovane, to su uplny otroci spolocnosti.

Ako som uz xy-krat napisal to co baba a chce a to co si mysli ze chce su veci ktore sa casto nachadzaju na opacnej strane spektra.
Preco je to tak?

Lebo to co si mysli ze chce je to, co spolocensky musi chcet aby zapadla aby ju ostatni neohovarali alebo co by si o nej urcity ludia mysleli (mama , otec, dedko, kamoska, stryko z druheho kolena alebo susedov pes).
A to co naozaj chce je niekde dolu utlacene pod kopou hnoja lebo sa
za to hambi a tak isto preto lebo o tom sa "slusny" ludia nebavia a podobne spolocenske keci ktore sa musia akceptovat.

Stale je to o tom, ze ona chce, to co musi chciet/co si mysli ze chce , tak ako jej doma mama tlkla do hlavy ked bola mala a aby sa
samozrejme prisposobila norme spolocnosti.

Pravdou je ako som uz predtym napisal, ze toto vsetko su len DRUHORADE vlastnosti ktore su zaujimave az
v tedy ked clovek ktorych ich ma, je pre zaujimavy nejakym INYM sposobom.

To je ako ked chces piect chleba o ktorom nemas ani potuchu a opytas sa baby na recept ale ona neumyslene(lebo ani sama nevie) vynecha muku a ty sa
potom mozes cudovat preco to nejde upiect. LEBO TO ANI NEMOZE IST.

Zobereme si dalsi typicky priklad: Hyldo

som sa jej pytal:
"Tak preco snim spis, co je na nom take super?"

ona odpovedala:
"On je super samo o sebe ... Je to proste skvely clovek ... mily, uprimny, pomoze ked je potreba, dokaze rozosmiat a je to skvely milenec ktomu."

Ked som jej na to napisal ze taketo vlastanosti ma kadekto a aj tak nema babu tak uz neodpisala.

Skutocny dovod preco s nim chodi som sa nedozvedel a asi ho nevie ani ona sama, ona vidi len to co musi/chce vidiet aby
bola v sulade so spolocenskou normou.

(Teraz sem doleze ze to tak nieje , jasne ze to tak nieje , lebo som to napisal ja, takze to tak urcite v ziadnom pripade byt nemoze. Ze hyldo?)

Vsetko su to druhorade ale spolocensky uznavene vlastnosti s ktorymi si racionalizuje svoje chodenie s nim.
V podstate slovensky povedane tymito vlastnostami zakryva sama pred sebou a pred ostatnymi SKUTOCNE dovody preco snim spi a chodi.
Preco zakryva?
Aby nemala zle pocity z toho ze snim chodi pre nieco ine ako je "povolene".

Ako by to predsa vyzeralo keby slusna baba chodila s chalanom len preto ze sa jej pacia jeho svaly?
Vyzeralo by to spolocensky zle a sama by z toho nemala dobry pocit tak si jednoducho zracionalizuje
nejaku jeho vlastnost co sa povazuje za spolocensky uznavanu alebo pozitivnu.

Uvedieme si absurdny priklad, ktory mozno nieje pre zeny absurdny ale nam muzom sa tak moze zdat.

Babe sa paci chalan lebo sa super oblieka ale to ako spolocensky dovod preco snim chodit nestaci hoci
ona by ho brala hned. Raz on nehodi papierik od zuvacky na zem ale do kosa. A VIOLA v zenskej hlave
sa zrodi myslienka typu "to je ale charakter, ma rad prirodu a zivotne prostredie."
Takze teraz uz ma svoj prvy malicky dovod preco s nim chodit.
A teraz si predstav ze sa takej baby spytas co sa jej na tom chalanovi paci a preco s nim chodi.
Ako odpoved dostanes "lebo ma rad zivotne prostredie". Vidis aka je to konina?
Mozes sa stat aj dozivotnym greenpeace-akom a zbierat odpadky a vysadzat stromceky po meste aj tak ta nebude chcet.

Teraz je uz snad vsetkym jasne

Autor: Blavacik
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to mayday: no, si sa pekne rozpisal :) zatial posobis celkom ok, tak sa snazim prist na nieco, v com by to teda mohlo byt....
inak, mam nejake nezadane kamosky, ak by si mal zaujem.... :P
madonna1
Light Star
Light Star

zuzkazuzka napísal:...tak sa snazim prist na nieco, v com by to teda mohlo byt....
nerozmyslaj, na 90% to bude v opacnom pohlavi....nemaju zaujem o taky typ....kazda sniva o princovi na bielom koni a neskor zisti (ak ale nieco v hlave ma, inak to nikdy nezisti), ze ma doma nasilnika, chrape s pijanom, svaly nema na rukach ale pupku, smrdi mu z huby, z jeho fusakli moze robit lepidlo, spodne pradlo si meni raz za uhorsky rok (aj to len s kolegom z roboty),....
Zuzanka: zamyslela si sa niekedy nad tym preco zeny nevidia skutocne ludske hodnoty?, preco napriklad muz pri domacom rodinnom obede pocka kym sa jeho matka posadi za stol a zacne jest ako prva? a podobne malickosti?, nechcem ta urazit, ale pochybujem....v konkretnej veci by to mohlo byt preto, lebo kedze ten obed varila, tak by mohla mat aspon to blbe pravo prva zacat jest....a z takychto malickosti sa da poskladat velke dielo....lenze toto zeny nechcu vidiet, ale ako som vravel, resp. ako to bolo v tom citovanom clanku, nebudem sa uz opakovat.... :smt017
MayDaySK
Star
Star

zatial posobis celkom ok, tak sa snazim prist na nieco, v com by to teda mohlo byt....
Neboj sa. To že v 24 som bol stále panic, tak som sa začal touto problematikou zaoberať intezívnejšie, vzhľadom nato že už stuácia bola alarmujúca (taký 16 ročný si môže povedať, veď ona raz príde, ale v 24 je už akosi blbé stále si tvrdiť že tá pravá príde)...

Tak som sa dal jednej dobrej kamoške na skenovanie resp. pozorovanie. Keď som sa sňou zoznámil tak mi dávala zaujímavé otázky, vyzerali ako tie psychotesty z časopisov na vzťahy. Tak som jej popísal o svojom probléme a dosť sme to rozoberali. Tak som sa sňou dohodol nech ma pozoruje počas randenia a nech ma upozorní na každú chybu, ja sa neurazím ale musím to vedieť, aj keď to bude kruté ale musím to vedieť!

Tak by som aj teba zuzka mohol poprosiť o spoluprácu. Čo tak niekedy vyraziť si, ty + tie kamošky a úprimne by si mi napísala dojmy zo stretka? Ale ozaj úprimne, aj keby to mali byť fakty za ktoré by som sa mohol uraziť, to je jedno, potrebujem zistiť kde robím chybu aby som ju mohol odstrániť. Ak chcem na sebe pracovať musím vedieť závadu.

PS: Po tomto príspevku ma môžeš bližšie kontaktovať cez SS a popýtam sa pár vecí.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

MayDaySK napísal: Neboj sa. To že v 24 som bol stále panic, tak som sa začal touto problematikou zaoberať intezívnejšie, vzhľadom nato že už stuácia bola alarmujúca (taký 16 ročný si môže povedať, veď ona raz príde, ale v 24 je už akosi blbé stále si tvrdiť že tá pravá príde)...

Tak som sa dal jednej dobrej kamoške na skenovanie resp. pozorovanie. Keď som sa sňou zoznámil tak mi dávala zaujímavé otázky, vyzerali ako tie psychotesty z časopisov na vzťahy. Tak som jej popísal o svojom probléme a dosť sme to rozoberali. Tak som sa sňou dohodol nech ma pozoruje počas randenia a nech ma upozorní na každú chybu, ja sa neurazím ale musím to vedieť, aj keď to bude kruté ale musím to vedieť!

Tak by som aj teba zuzka mohol poprosiť o spoluprácu. Čo tak niekedy vyraziť si, ty + tie kamošky a úprimne by si mi napísala dojmy zo stretka? Ale ozaj úprimne, aj keby to mali byť fakty za ktoré by som sa mohol uraziť, to je jedno, potrebujem zistiť kde robím chybu aby som ju mohol odstrániť. Ak chcem na sebe pracovať musím vedieť závadu.

PS: Po tomto príspevku ma môžeš bližšie kontaktovať cez SS a popýtam sa pár vecí.
ako zaciatok by som doporucil stranku qark.net, su tam naozaj uzitocne veci, castokrat rozobrate (aspon mne to tak pride) z dost vysokou profesionalitou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

t0m4s3 napísal:ako zaciatok by som doporucil stranku qark.net, su tam naozaj uzitocne veci, castokrat rozobrate (aspon mne to tak pride) z dost vysokou profesionalitou.
Toto je posledná stránka ktorú by som mu odporučil.
Odborník na vzťahy ktorý bozkáva cudzie dievčatá a napíše aké to bolo ohromné a pod. žvásty. Jedno čo ale dokáže je napísať to profesionálne, no koľkokrát som čítal, toľkokrát som mal silný pocit, že je to nenormálna sprostosť ktorá z realitou nemá nič spoločné.
quark.net - prečítaj, usmej sa, zavri...
Napísať odpoveď