Uplny koniec,,nevladzem
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
no vidim ze nas je tu takych dost. ale je pravda ze casom to prejde. a moznoze aj zistite ze takto to je omnoho lepsie. aj ked ste sam a tie spomienky sa vratia ale vtedy treba pomysliet na fajne orosene pivo alebo na peknu spoluziacku, kolegynu... a hned je to lepsie.ale ten prvy tyzden, cez ten sa treba fakt prehryzt.
-
midnight_man
Guru
toto pravda!
Ano HH ten prvy tyzden to je nieco neuveritelne tazke,..a to nikto nevie aky je to pocit kym to sam nezazije..Vtedy nepomaha nic,,,ziadne slova,,ani nic,,,treba sa cez to sam prezhryzt,,,,potom po tom prvom tyzdni je OK ked pojdete dade von s kamaratmi,,,na pivko,,,na zabavu,,,a tak,,ALe na to vsetko nezabudnete..nikdy,,,rana s srdci ostane ,,len bude menej boliet,,..cim vacsi casovi odstup tym mensia bolest.. Mozete uplne zabudnut,,
ALe je tu aj druha varianta,,,mozno sa zmierite s tym ze vas nechala..ALe jui tak milujete ze sa to neda len tak zabudnut,,a ked vidite aj z jej strany ze nechce aby sa uplne vsetko rozpadlo,,tak mozete pouvazovat nad tym ze ostanete kamarati,,,dobry kamarati,,i ked vas stale bude zozierat pocit toho ze ma druheho,,,a nedaj boze ak ich spolu uvidite...Nic prijemne..a Mozno..sa neskor dade zase dokopy ked si vasa polovicka byvala uvedomi ze vas naozaj miluje,,,,
Ale poviem vam je to vzdy individualne!!! neexistuje navod,,ani ..nic tak , proste kazdy sam usudi ako je to najlepsie...Ja som so rozhodol..tak dufam ze som sa nerozhodol zle..a dufam ze sa to vsetko urovna a takychto tem tu bude coraz menej,,,v to dufam.....
ALe je tu aj druha varianta,,,mozno sa zmierite s tym ze vas nechala..ALe jui tak milujete ze sa to neda len tak zabudnut,,a ked vidite aj z jej strany ze nechce aby sa uplne vsetko rozpadlo,,tak mozete pouvazovat nad tym ze ostanete kamarati,,,dobry kamarati,,i ked vas stale bude zozierat pocit toho ze ma druheho,,,a nedaj boze ak ich spolu uvidite...Nic prijemne..a Mozno..sa neskor dade zase dokopy ked si vasa polovicka byvala uvedomi ze vas naozaj miluje,,,,
Ale poviem vam je to vzdy individualne!!! neexistuje navod,,ani ..nic tak , proste kazdy sam usudi ako je to najlepsie...Ja som so rozhodol..tak dufam ze som sa nerozhodol zle..a dufam ze sa to vsetko urovna a takychto tem tu bude coraz menej,,,v to dufam.....
-
midnight_man
Guru
all
tak som si spomenul ze po nasom rozchode som tu nechal jednu temu,,a tak som ju konecne po nekonecnnom hladani nasiel
a je tu,, teraz vidim aky som bol sprosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!------
-
r4wMUnt34q
Star
Re: all
Clovek sa uci na vlastnych, niekedy aj na cudzich chybachmidnight_man napísal:tak som si spomenul ze po nasom rozchode som tu nechal jednu temu,,a tak som ju konecne po nekonecnnom hladani nasiela je tu,, teraz vidim aky som sprosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!------
-
M4rko_PolO
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
cista pravdadair napísal:takze najprv sa preber v ladovej sprche, potom sa zamysli nad hlupostou co zamyslas...
Ublizovat si koli dievcatam?? to asi mas fakt nejakych 16...
Take este bude a nie raz... rozdiel bude len ten ze dufaj ze vyrasties a ziskas aj ine hodnoty ako je dievca, lebo co ta asi velmi prekvapi TYCH JE VSADE STRASNE VELA
(a za kazdou pride dalsia co je este lepsia ako bola ta pred nou a az potom si zacnes trieskat hlavu aky si bol idiot.... ale to pochopis az neskor)
ver mi
Re: all
Nie kamo, nebol si sprosty, akurat to s tym zastrelenim si si mohol odpustitmidnight_man napísal:tak som si spomenul ze po nasom rozchode som tu nechal jednu temu,,a tak som ju konecne po nekonecnnom hladani nasiela je tu,, teraz vidim aky som bol sprosty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!------
-
midnight_man
Guru
all
no ved hej,, len kedy pride to dobre..... volako to nechodi
Playboy - neni ma do toho sice nic, ale dat sa dokopy zo 6.5 rocneho vztahu po 2 mesiacoch...a este si najst tak rychlo novu "lasku". No neviem, tu asi nebude vsetko v poriadku. Niekde som cital, ze doba rekonvalescencie trva zhruba 1/3 doby trvania vztahu, jasne ze je to individualne, ale 2 mesiace??? Podla mna si ju nemiloval a to bol ten dovod preco ta poslala do prdele.
-
midnight_man
Guru
all
to nedava zmysel,,, po 6.5 rocom vztahu,,,a za dva mesiace??? uff, tak to vyzera ze ta laska tam nebola az taka velka,,ale preco potom boli spolu 6.5 roka? to je otazkakilla_bee napísal:Playboy - neni ma do toho sice nic, ale dat sa dokopy zo 6.5 rocneho vztahu po 2 mesiacoch...a este si najst tak rychlo novu "lasku". No neviem, tu asi nebude vsetko v poriadku. Niekde som cital, ze doba rekonvalescencie trva zhruba 1/3 doby trvania vztahu, jasne ze je to individualne, ale 2 mesiace??? Podla mna si ju nemiloval a to bol ten dovod preco ta poslala do prdele.
1. Ako to často býva... "zo zvyku" (toto ja osobne neuznávam)
2. Tá "Láska" mohla byť už dlhší čas preč
3. To znamená, že už asi dlhšie nebolo niečo v poriadku a len to k tomu smerovalo... tiež som poznal taký vzťah, jasné, že keď spolu začali chodiť v 17 či 18, tak o 7 rokov si uvedomili, že to bolo pekné, ale že keď už sú starší, pozerajú sa na to úplne inak.
2. Tá "Láska" mohla byť už dlhší čas preč
3. To znamená, že už asi dlhšie nebolo niečo v poriadku a len to k tomu smerovalo... tiež som poznal taký vzťah, jasné, že keď spolu začali chodiť v 17 či 18, tak o 7 rokov si uvedomili, že to bolo pekné, ale že keď už sú starší, pozerajú sa na to úplne inak.