no pocul som ze Hrib tam zo seba spravil vola a ze za 40 minut skoncil relaciu kde v teme "Zivot" rozpraval s Kordom o Hrehovi bez toho zeby tam Hreha bol. Pozeral to niekto? Aky mate nazor na Hriba? lebo som to nevidel.
Tato relacia bez Hriba nebude to co to byvalo... Ak ju teda nezrusia absolutne... Myslim, ze to trochu prehnal, ale zrejme by dostal kopacky tak-ci tak...
Len som si to vypocul v archive STV. Hrib to jednoducho poyebal- toto by si naozaj v ziadnej inej TV dovolit nemohol... preto sa necudujem, ze bol z STV vyliaty, nech bola volakedy tato relacia akokolvek zaujimava (v poslednom case im dochadzali temy a takmer vzdy tam mal tych istych hosti- najma tu partiu fyzikov, ktori mi uz liezli na nervy). Keby aspon pozval druhu stranu...
Tomasito napísal:Len som si to vypocul v archive STV. Hrib to jednoducho poyebal- toto by si naozaj v ziadnej inej TV dovolit nemohol... preto sa necudujem, ze bol z STV vyliaty, nech bola volakedy tato relacia akokolvek zaujimava (v poslednom case im dochadzali temy a takmer vzdy tam mal tych istych hosti- najma tu partiu fyzikov, ktori mi uz liezli na nervy). Keby aspon pozval druhu stranu...
Relacia Pod Lampou sa mi pacila nepozeral som kazdu cast, ale bola to naozaj dobra relacia. Hrib to prehnal, ale Hreha ktory tam je dosadeny nasou koaliciou by ho z STV skor ci neskor aj tak vyhodil
Godfather napísal:Relacia Pod Lampou sa mi pacila nepozeral som kazdu cast, ale bola to naozaj dobra relacia. Hrib to prehnal, ale Hreha ktory tam je dosadeny nasou koaliciou by ho z STV skor ci neskor aj tak vyhodil
Ze bol Hreha dosadeny koalicou ti povedal kto? Hrib? Korda? Predstavitelia opozicie? Hreha sa na post riaditela STV dostal transparentnejsim sposobom ako ktorykolvek riaditel STV pred nim (vid. posledne zmeny vo volbe riaditela, ktorymi sa zasane okliestili pravomoci parlamentu- predtym mali tuto pravomoc v rukach vysostne poslanci). Tiez, co BY bolo KEBY sa mozme naozaj len domnievat. Ja by som na Hrehovom mieste konal rovnako. BTW. rovnaky nazor ako Hrecha mala aj Rada pre vysielanie a retransmisiu, Rada STV, SSN- Slovensky syndikat novinarov atd. atd. Hrib to jednoducho pofuckoval a to poriadne.
Tomasito napísal:Ze bol Hreha dosadeny koalicou ti povedal kto? Hrib? Korda? Predstavitelia opozicie? Hreha sa na post riaditela STV dostal transparentnejsim sposobom ako ktorykolvek riaditel STV pred nim (vid. posledne zmeny vo volbe riaditela, ktorymi sa zasane okliestili pravomoci parlamentu- predtym mali tuto pravomoc v rukach vysostne poslanci). Tiez, co BY bolo KEBY sa mozme naozaj len domnievat. Ja by som na Hrehovom mieste konal rovnako. BTW. rovnaky nazor ako Hrecha mala aj Rada pre vysielanie a retransmisiu, Rada STV, SSN- Slovensky syndikat novinarov atd. atd. Hrib to jednoducho pofuckoval a to poriadne.
Ok trochu som to zle napisal.... myslel som to takto ze na Hrehu su zo strany koalicie vyuzivane natlaky to tvrdil on sam!!!
kobalt napísal:Preco? Nerozumel si im? Ja som rad sledoval pod lampou a najma tych fyzikov teda
Beriem, je to vec nazoru. Vidiet vsak tuto partiu v relacii Pod lampou pomaly kazdy tyzden mi uz prestalo pripadat zaujimavo.
Jednoducho sa nemozem zbavit pocitu, ze Hribovi dochadzali temy... preto mu prislo vhod vyuzit kauzicku Korda, aj preto sa dnes zachoval ako sa zachoval. Prave dnes totiz dokazal, ze v skutocnosti mu tymto divadlom islo o nieco ine ako diskusiu...
Síce som práve túto časť nevidel, neviem poriadne čo urobil - len kus čo písal v úvodniku v .týždni, ale podľa mňa to bola jedna z najlepších relácii, ktoré STV mala... Škoda jej
Tomasito napísal:Hmm... a? Ako odznelo vo vcerajsej diskusii... natlaky vzdy boli, su a budu, podstatne je, ci im tenktory riaditel podlahne
No vcera som diskusiu nesledoval radsej som si pozrel Black hawk down na markize! Takze neviem ani aky bol vysledok diskusie. OK mozno som velmi zaujaty proti Hrehovi, ale ked uz len trosku je zaujimava jeho minulost. Bol spolocnikom Zelezneho v NOve. A vsetci vieme ako Zelezny dopadol Ale tak ci onak je mi luto tej realcie mal som ju rad!
Pod lampou bola jedna z najlepších relácii čo STV mala. BOla mienkotvorná a každý v nej mohol vyjadriť slobodný názor. To čo spravil STEVE je síce zlé ale mal na to dobré dôvody. A myslím že väčšina ľudí za ním stojí. Už ho nenahradia...
Mal som rad tuto relaciu. No skoda, Hrib to posral, aj ked mozno na tom ma svoj podiel aj riaditel STV, ale kazdopadne Hrib nemal reagovat takymto prehnanym sposobom..