Pod lampou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozerali ste Pod lampou?

ano
25
43%
nie
8
14%
niekedy
19
33%
co to je?
6
10%

Celkom hlasov: 58

zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Pod lampou

Príspevok od používateľa zelovoc »

no pocul som ze Hrib tam zo seba spravil vola a ze za 40 minut skoncil relaciu kde v teme "Zivot" rozpraval s Kordom o Hrehovi bez toho zeby tam Hreha bol. Pozeral to niekto? Aky mate nazor na Hriba? lebo som to nevidel.
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Tato relacia bez Hriba nebude to co to byvalo... Ak ju teda nezrusia absolutne... Myslim, ze to trochu prehnal, ale zrejme by dostal kopacky tak-ci tak...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Len som si to vypocul v archive STV. Hrib to jednoducho poyebal- toto by si naozaj v ziadnej inej TV dovolit nemohol... preto sa necudujem, ze bol z STV vyliaty, nech bola volakedy tato relacia akokolvek zaujimava (v poslednom case im dochadzali temy a takmer vzdy tam mal tych istych hosti- najma tu partiu fyzikov, ktori mi uz liezli na nervy). Keby aspon pozval druhu stranu...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Tomasito napísal:Len som si to vypocul v archive STV. Hrib to jednoducho poyebal- toto by si naozaj v ziadnej inej TV dovolit nemohol... preto sa necudujem, ze bol z STV vyliaty, nech bola volakedy tato relacia akokolvek zaujimava (v poslednom case im dochadzali temy a takmer vzdy tam mal tych istych hosti- najma tu partiu fyzikov, ktori mi uz liezli na nervy). Keby aspon pozval druhu stranu...
Relacia Pod Lampou sa mi pacila nepozeral som kazdu cast, ale bola to naozaj dobra relacia. Hrib to prehnal, ale Hreha ktory tam je dosadeny nasou koaliciou by ho z STV skor ci neskor aj tak vyhodil :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Godfather napísal:Relacia Pod Lampou sa mi pacila nepozeral som kazdu cast, ale bola to naozaj dobra relacia. Hrib to prehnal, ale Hreha ktory tam je dosadeny nasou koaliciou by ho z STV skor ci neskor aj tak vyhodil :roll:
Ze bol Hreha dosadeny koalicou ti povedal kto? Hrib? Korda? Predstavitelia opozicie? Hreha sa na post riaditela STV dostal transparentnejsim sposobom ako ktorykolvek riaditel STV pred nim (vid. posledne zmeny vo volbe riaditela, ktorymi sa zasane okliestili pravomoci parlamentu- predtym mali tuto pravomoc v rukach vysostne poslanci). Tiez, co BY bolo KEBY sa mozme naozaj len domnievat. Ja by som na Hrehovom mieste konal rovnako. BTW. rovnaky nazor ako Hrecha mala aj Rada pre vysielanie a retransmisiu, Rada STV, SSN- Slovensky syndikat novinarov atd. atd. Hrib to jednoducho pofuckoval a to poriadne.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Ze bol Hreha dosadeny koalicou ti povedal kto? Hrib? Korda? Predstavitelia opozicie? Hreha sa na post riaditela STV dostal transparentnejsim sposobom ako ktorykolvek riaditel STV pred nim (vid. posledne zmeny vo volbe riaditela, ktorymi sa zasane okliestili pravomoci parlamentu- predtym mali tuto pravomoc v rukach vysostne poslanci). Tiez, co BY bolo KEBY sa mozme naozaj len domnievat. Ja by som na Hrehovom mieste konal rovnako. BTW. rovnaky nazor ako Hrecha mala aj Rada pre vysielanie a retransmisiu, Rada STV, SSN- Slovensky syndikat novinarov atd. atd. Hrib to jednoducho pofuckoval a to poriadne.
Ok trochu som to zle napisal.... myslel som to takto ze na Hrehu su zo strany koalicie vyuzivane natlaky to tvrdil on sam!!!
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pozeral som to mozno 6- 7 krat v zivote
a co spravil ten HRIB ?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Tomasito napísal:(v poslednom case im dochadzali temy a takmer vzdy tam mal tych istych hosti- najma tu partiu fyzikov
Preco? Nerozumel si im? :D Ja som rad sledoval pod lampou a najma tych fyzikov teda :)
Tomasito
VIP
VIP

kobalt napísal:Preco? Nerozumel si im? :D Ja som rad sledoval pod lampou a najma tych fyzikov teda :)
Beriem, je to vec nazoru. Vidiet vsak tuto partiu v relacii Pod lampou pomaly kazdy tyzden mi uz prestalo pripadat zaujimavo.

Jednoducho sa nemozem zbavit pocitu, ze Hribovi dochadzali temy... preto mu prislo vhod vyuzit kauzicku Korda, aj preto sa dnes zachoval ako sa zachoval. Prave dnes totiz dokazal, ze v skutocnosti mu tymto divadlom islo o nieco ine ako diskusiu...
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

R1k1nko napísal:pozeral som to mozno 6- 7 krat v zivote
a co spravil ten HRIB ?
No spravil asi to, ze zmenil scenar relacie, pozval si tam Kordu (odvolaneho moderatrorra Reporterov) a ukoncil relaciu v polovici...
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Síce som práve túto časť nevidel, neviem poriadne čo urobil - len kus čo písal v úvodniku v .týždni, ale podľa mňa to bola jedna z najlepších relácii, ktoré STV mala... Škoda jej :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som to videl tusim 3 krat po 2 minuty...
kedze Hrib kope za zidovsku lobby aj som celkom potesil...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

jackb napísal:ja som to videl tusim 3 krat po 2 minuty...
kedze Hrib kope za zidovsku lobby aj som celkom potesil...
čo je to nejaký sionista??? pls. vysvetli ako za ňu kope
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:roll: Kurnik jaky zid jaky sionista? co ste fasisti alebo co?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tu je toho IMO viac nez dost...
ani fashos ani nic,len pisem pravdu, ci aj to mi z USaA zakazu?
Tomasito
VIP
VIP

Godfather napísal:Ok trochu som to zle napisal.... myslel som to takto ze na Hrehu su zo strany koalicie vyuzivane natlaky to tvrdil on sam!!!
Hmm... a? Ako odznelo vo vcerajsej diskusii... natlaky vzdy boli, su a budu, podstatne je, ci im tenktory riaditel podlahne :idea:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Hmm... a? Ako odznelo vo vcerajsej diskusii... natlaky vzdy boli, su a budu, podstatne je, ci im tenktory riaditel podlahne :idea:
No vcera som diskusiu nesledoval :roll: radsej som si pozrel Black hawk down na markize! Takze neviem ani aky bol vysledok diskusie. OK mozno som velmi zaujaty proti Hrehovi, ale ked uz len trosku je zaujimava jeho minulost. Bol spolocnikom Zelezneho v NOve. A vsetci vieme ako Zelezny dopadol :? Ale tak ci onak je mi luto tej realcie mal som ju rad!
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Pod lampou bola jedna z najlepších relácii čo STV mala. BOla mienkotvorná a každý v nej mohol vyjadriť slobodný názor. To čo spravil STEVE je síce zlé ale mal na to dobré dôvody. A myslím že väčšina ľudí za ním stojí. Už ho nenahradia...
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

Mal som rad tuto relaciu. No skoda, Hrib to posral, aj ked mozno na tom ma svoj podiel aj riaditel STV, ale kazdopadne Hrib nemal reagovat takymto prehnanym sposobom..
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Reagoval ako reagoval....Hrib zrejme nezvolil najlepsi sposob protestu.Ale podla mna mal pravdu....Stv pojde zase dole vodou!! :(
Napísať odpoveď