Program len dohady -skuska ziadna ( improvizujeme ) som si zobral zenske saty .. * na nieco sa zidu )
a dievcat 5. takze to bude ....
neviem v nedelu napisem ak budem vediet
uloha moderatora je v pohode, sice ja som sa zapojil aj do programu. Daj si pozor, aby si vela nepil pocas programu az do polnoci, lebo sa ti moze stat to co mne, ze sa ti bude jazyk motat. Bola z toho sranda, ale ked sa citali basnicky, nebolo mi vsetko jedno a dost som si musel povymyslat, lebo som na to skratka nevidel dobrejin153 napísal:Prave sme sa dnes dohadovali na ulohach a mieste...Mal by to byt Hotel Bratislava...
Chytil osm ulohu moderatorarad som
Pokial mate niekto dake skusenosti tak piste. Odcenim
Vdaka, na toto si asi fakt budem muset dat pozor. Moderoval si sam alebo este s dakym??pinco napísal:uloha moderatora je v pohode, sice ja som sa zapojil aj do programu. Daj si pozor, aby si vela nepil pocas programu az do polnoci, lebo sa ti moze stat to co mne, ze sa ti bude jazyk motat. Bola z toho sranda, ale ked sa citali basnicky, nebolo mi vsetko jedno a dost som si musel povymyslat, lebo som na to skratka nevidel dobre
moderovali sme dvaja, pretoze vysledny efekt posobi lepsie, ked jeden druheho doplna. Ziadna mimoriadna priprava u nas nebola, kedze sme nemali problem s komunikaciou a este k tomu alkohol otvoril nove obzoryjin153 napísal:Vdaka, na toto si asi fakt budem muset dat pozor. Moderoval si sam alebo este s dakym??
tak to mate cele pripravene rok dopredu....jin napísal:my mame stuzkovu 29.10.2007 a Organizacne to uz je vybavene, scenar mam hotovy, choreografiu tiez, aj scenar na video, hudbu, menu, proste vsetko...zatial iba v teoretickej rovine samozrejme
![]()
Ale tesim sa...spolumoderatorku som sice dostal dost furiu, ale co uz - prezijem