stužková

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mali ste stužkovú?

Ano
126
44%
Nie
10
3%
Budem mať
123
43%
Nebudem mať
6
2%
Nechcem mať
23
8%

Celkom hlasov: 288

R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no ja mam zajtra :cry: :lol: ... vyzdoba nic moc :(
Program len dohady -skuska ziadna ( improvizujeme ) som si zobral zenske saty .. * na nieco sa zidu )
a dievcat 5. takze to bude ....
neviem v nedelu napisem ak budem vediet :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Prave sme sa dnes dohadovali na ulohach a mieste...Mal by to byt Hotel Bratislava...
Chytil osm ulohu moderatora :) rad som
Pokial mate niekto dake skusenosti tak piste. Odcenim :)
atlox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Stužková je super vec. Bol som doslova pokakaný z toho čo a ako to tam bude... ale bolo tak super, že by som chcel mať ešte 1000x :lol: Hlavne keď padli nejaké tie alkoholické štartéry :D :wink:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Mal som pred dvoma tyznami. Super akcia, zabava do rana. A dozvuky to cele zaklincovali :D Duchonka 4ever :smt039
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jin153 napísal:Prave sme sa dnes dohadovali na ulohach a mieste...Mal by to byt Hotel Bratislava...
Chytil osm ulohu moderatora :) rad som
Pokial mate niekto dake skusenosti tak piste. Odcenim :)
uloha moderatora je v pohode, sice ja som sa zapojil aj do programu. Daj si pozor, aby si vela nepil pocas programu az do polnoci, lebo sa ti moze stat to co mne, ze sa ti bude jazyk motat. Bola z toho sranda, ale ked sa citali basnicky, nebolo mi vsetko jedno a dost som si musel povymyslat, lebo som na to skratka nevidel dobre :D
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

stuzku som mal 19. 11. 2004
akoze lepsia akcia sa ani nedala spravit som prisiel domov ob den na obed
PS: 31 dievcat a 6 chalanov 8) :oops: :lol:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

zajtra :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja budem mat stuzkovu 2. februara 2008, vynikajuci termin, dost neskoro sa zobudili
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pinco napísal:uloha moderatora je v pohode, sice ja som sa zapojil aj do programu. Daj si pozor, aby si vela nepil pocas programu az do polnoci, lebo sa ti moze stat to co mne, ze sa ti bude jazyk motat. Bola z toho sranda, ale ked sa citali basnicky, nebolo mi vsetko jedno a dost som si musel povymyslat, lebo som na to skratka nevidel dobre :D
Vdaka, na toto si asi fakt budem muset dat pozor. Moderoval si sam alebo este s dakym??
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jin153 napísal:Vdaka, na toto si asi fakt budem muset dat pozor. Moderoval si sam alebo este s dakym??
moderovali sme dvaja, pretoze vysledny efekt posobi lepsie, ked jeden druheho doplna. Ziadna mimoriadna priprava u nas nebola, kedze sme nemali problem s komunikaciou a este k tomu alkohol otvoril nove obzory :D ... fakt treba sa kontrolovat, lebo nie vsetkym rodicom a ucitelom to moze pripadat vtipne.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

uz iba 6 dni..... :) :)
juuj a tesim sa...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som mala 7 rokov dozadu. Celkom sranda to bola. Takí sme boli všetci prvýkrat pekne nahodení :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mate pravdu na tento den sa asi nikdy nezabudne !!!! :!:
jednoducho parada z mojej strany. :!: :lol:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uf uf tak je to uz zajtra... teda o 27 hodin sa zacne show, alebo ako to my v skole nazyvame basavel :))))))
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

No presne o tyzden mame stuzkovu :? A my este nemame ani poriadne vymysleny program :P To som zvedavy ako to dopadne
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

:D my mame stuzkovu 29.10.2007 a Organizacne to uz je vybavene, scenar mam hotovy, choreografiu tiez, aj scenar na video, hudbu, menu, proste vsetko...zatial iba v teoretickej rovine samozrejme :)
Ale tesim sa...spolumoderatorku som sice dostal dost furiu, ale co uz - prezijem :P
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jin napísal::D my mame stuzkovu 29.10.2007 a Organizacne to uz je vybavene, scenar mam hotovy, choreografiu tiez, aj scenar na video, hudbu, menu, proste vsetko...zatial iba v teoretickej rovine samozrejme :)
Ale tesim sa...spolumoderatorku som sice dostal dost furiu, ale co uz - prezijem :P
tak to mate cele pripravene rok dopredu....
noo pridete o tu srandu vymyslat scenky a program 2 dni pred, poviem ti bolo to na nervy, nic sme nemali nacvicene ziadny scenar vobec nic....
z vlastnej skusenosti hovorim ze dobra stuzkova sa da vybavit aj za 2 mesiace, teda ak dobre pametam za 57 dni sme spravili vsetko...
A vsetci si to chvalia doteraz...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

budem mat ale stale rozmyšlam či tam ist alebo nie ale zatial si ju vobec neplatim:D tak že možno potom nebudu na to prachy ale sranda by bola ked že som jediny chalan v triede:D ale v mojom ročniku su ešte traja a budeme mat stužkovu do kopy tak že tak :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ďalšia pokrytecká akcia ako veľa ďalších :)

Rodičia sa tvária, že sú hrdí, aj sú ale na to, že do mňa pi*ovali 4 roky za každú horšiu známku ako jednotku z písomky už zabudli.

Riadteľ sa tvári, že nás má rad, pri tom mu ide iba o úspech školy, čiže o vlastný úspech. Poznám viacej takých (aj riaditeľky), na také miesto sa dostanú väčšinou len kariéristi, česť výnimkam.

Profáci sa snažia byť aspoň jeden večer viac osobní ako v škole. (Česť výnimkám, ktorí boli takí aj v škole)

Spolužiaci sú tiež extrémne milí, aj keď sme boli 4 roky kolektív na veľké h*vno. Ale aspoň jeden z mála normálnejších kľudnejších večerov.

Tréma, týždeň nacvičovaný program :lol:
Ale aby som nebol taký prísny, celkom sa mi páčilo pár vecí... akurát DJ bol na h*vno, vyzeral na 16 :roll:

Je zaujímavé ako sa ľudia dokážu správať úplne inak keď sa povie nejaký dátum, alebo je nejaká udalosť.

Ja sa ale pretvarovať nebudem :roll: Proste nemusím to, nejde mi o tú akciu, ale o ten často príliš afektovaný spôsob a zveličovanie, veľké prednesy, oslavy, ódy, americké všetci sa máme radi... potom na druhý deň Ťa aj tak poníži v škole, alebo niekomu dá možno rodič facku (nehovorím o sebe).

Vždy si v duchu hovorím... bullshits :wink:

Ináč je to zaujímave, že na a po stužkovej aj keď sme boli do rána ľudia skoro vobec nepili a potom v škole sme chlastali jak "dúhy" :D

Najlepšie bolo, keď jeden z najlepších z volejbalového tímu(čiže ja) sa nevedel na telesnej trafiť do lopty. Profák keď vošiel do telocvične a to vidí, tak niekto sa pýta aký je stav? a on hovorí, "Stav je vážny páni" :lol: toľko k dozvukom...
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Na mojej stuzkovej som bol opity skoro do bezvedomia... ale po dvoch dnoch som to rozdychal :) uz sa nikdy tak neozerem...
Napísať odpoveď