Vsetkych som nakazil perfekcionalizmomklm16 napísal:tak to mate cele pripravene rok dopredu....
noo pridete o tu srandu vymyslat scenky a program 2 dni pred, poviem ti bolo to na nervy, nic sme nemali nacvicene ziadny scenar vobec nic....
z vlastnej skusenosti hovorim ze dobra stuzkova sa da vybavit aj za 2 mesiace, teda ak dobre pametam za 57 dni sme spravili vsetko...
A vsetci si to chvalia doteraz...
stužková
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak aj u nas... Na stuzkovej v sobotu sa nikto velmi neozral, ale v pondelok v skole sa dopijali zasoby a kazdy bol viac ci menej naliatyETieNne napísal: ...
Ináč je to zaujímave, že na a po stužkovej aj keď sme boli do rána ľudia skoro vobec nepili a potom v škole sme chlastali jak "dúhy"![]()
Najlepšie bolo, keď jeden z najlepších z volejbalového tímu(čiže ja) sa nevedel na telesnej trafiť do lopty. Profák keď vošiel do telocvične a to vidí, tak niekto sa pýta aký je stav? a on hovorí, "Stav je vážny páni"toľko k dozvukom...
nemozem si pomoct, ale vsetci co hovoria o stuzkovej ze je to blbost a ze tam nepojdu tak su to obycajni chudaci a outsideri triedy
a o tom ma nikto nepresvedci ze to tak nie je
Naozaj cest takym vynimkam, ze maju fakt total na pi*u kolektiv, ale takych je veeeelmi malo
skor tam nechcu ist z akejsi "recesie", aby mohli pred kamaratmi zamachrovat ze "bola stuzkova, mam v pi*i ja som tam nebol, to su trapne akcie........." akoze sory pani...zostante pred compom radsej pri vasom CS-ku...peace.....
ja budem asi ta vinimka, by si videl moj kolektiv tak hned by si hovoril inakFrco napísal:nemozem si pomoct, ale vsetci co hovoria o stuzkovej ze je to blbost a ze tam nepojdu tak su to obycajni chudaci a outsideri triedya o tom ma nikto nepresvedci ze to tak nie je
Naozaj cest takym vynimkam, ze maju fakt total na pi*u kolektiv, ale takych je veeeelmi malo
skor tam nechcu ist z akejsi "recesie", aby mohli pred kamaratmi zamachrovat ze "bola stuzkova, mam v pi*i ja som tam nebol, to su trapne akcie........." akoze sory pani...zostante pred compom radsej pri vasom CS-ku...peace.....
-
Vigor
King
7.12. v Trnave som zazil fantasticky vecer
. Program super, samozrejme, ze nie dokonaly a aj to ho robilo uzasnym, ludia skveli, necakal som, ze budeme az tak vsetci drzat spolu. Pokecal som s rodicmi, zabavil sa so spoluziakmi a celkovo sa zabaval do siedmej rana...a teraz uz mi je len luto, ze to tak rychlo preslo.
Naj zazitok...pohlad na jednu prekrasne nahodenu babu
a krajanie torty...kedze uz nesla krajat na mensie kusky, tak sme skratka zobrali vsetci vidlicky a zacali to jest hura systemom...krasne spontanne...jedne z mnohych momentov, vdaka ktorym sa navzdy zachova ta nasa stuzkova 
Naj zazitok...pohlad na jednu prekrasne nahodenu babu
-
Vigor
King
My sme pred samotnou stuzkovou nemali program vyskusany cely ani raz, maximalne tak, ze scenka sme, scenka tam...ale mali sme tam neskutocne uzasnu, prijemnu atmosferu, takze vsekto v pohode, nikto sa nehadal, nikto nikomu nenadaval..a rodicia boli nadseni:). A neni nad to zatrsat si na nejake hity z rokov minulych...a obcas aj s rodicmi z tych rokov minulych...
.
-
jin
VIP
A ja som na túto tému už úplne zabudol
Nuž tak naša stužková sa udiala 19.10.2007 a výpálila lepšie, ako sme všetci očakávali. Jediná slabina bol DJ, ktorý nemal valčík na oficiálne tance, čiže sme 5 minút po chcenom začiatku šli ku kamarátovi po valčík...
Moderátori (kamarátka + moja maličkosť) sa svojej úlohy zhostili dobre, takisto moderátori zábavnej časti excelovali. Miesto klasickej tomboly bola dražba (najdrahšia položka 4300SKK) a licitátori z toho spravili riadnu šou
Po tom, čo odišli rodičia (resp. boli odstránení
) sa nám spustila zábava, čo však spočiatku znova kazil DJ, ktorý tam mal holku a púšťali si svoje obľúbené veci - nič pre nás. Potom sme ho slušne poprosili, aby hral niečo iné a on poslúchol, tak sme sa bavili. Čo sa týka alkoholu bolo tam dosť vínka a po polnoci sme už prepašovali už aj dačo vlastné. Nikto sa dáko šialene neožral, iba jedna holka, ale tá musela ísť na výplach kvôli tom, že chľastala na antibiotiká
.
Po stužkovej ma čakala príjemne strávená noc u mňa doma s kamarátkou. Dozvuky máme v Januári.
Nuž tak naša stužková sa udiala 19.10.2007 a výpálila lepšie, ako sme všetci očakávali. Jediná slabina bol DJ, ktorý nemal valčík na oficiálne tance, čiže sme 5 minút po chcenom začiatku šli ku kamarátovi po valčík...
Moderátori (kamarátka + moja maličkosť) sa svojej úlohy zhostili dobre, takisto moderátori zábavnej časti excelovali. Miesto klasickej tomboly bola dražba (najdrahšia položka 4300SKK) a licitátori z toho spravili riadnu šou
Po tom, čo odišli rodičia (resp. boli odstránení
Po stužkovej ma čakala príjemne strávená noc u mňa doma s kamarátkou. Dozvuky máme v Januári.