stužková

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mali ste stužkovú?

Ano
126
44%
Nie
10
3%
Budem mať
123
43%
Nebudem mať
6
2%
Nechcem mať
23
8%

Celkom hlasov: 288

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

klm16 napísal:tak to mate cele pripravene rok dopredu....
noo pridete o tu srandu vymyslat scenky a program 2 dni pred, poviem ti bolo to na nervy, nic sme nemali nacvicene ziadny scenar vobec nic....
z vlastnej skusenosti hovorim ze dobra stuzkova sa da vybavit aj za 2 mesiace, teda ak dobre pametam za 57 dni sme spravili vsetko...
A vsetci si to chvalia doteraz...
Vsetkych som nakazil perfekcionalizmom :twisted:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ETieNne napísal: ...
Ináč je to zaujímave, že na a po stužkovej aj keď sme boli do rána ľudia skoro vobec nepili a potom v škole sme chlastali jak "dúhy" :D

Najlepšie bolo, keď jeden z najlepších z volejbalového tímu(čiže ja) sa nevedel na telesnej trafiť do lopty. Profák keď vošiel do telocvične a to vidí, tak niekto sa pýta aký je stav? a on hovorí, "Stav je vážny páni" :lol: toľko k dozvukom...
Presne tak aj u nas... Na stuzkovej v sobotu sa nikto velmi neozral, ale v pondelok v skole sa dopijali zasoby a kazdy bol viac ci menej naliaty :lol: Nastastie sme mali vtedy iba 4 hodiny :D ale skoncilo to asi 5 kopkami(mlackami) zvratkov :oops: A kazdy ucitel na skole to vie :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

omg, sak to je jaka blbost, ked bude tak ja tam nepojdem
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Sheep napísal:omg, sak to je jaka blbost, ked bude tak ja tam nepojdem
Tak to spravis velku blbost... Bola to jedna z mojich najlepsich akcii... aj ked mi na druhy den bolo strasne zle...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nemozem si pomoct, ale vsetci co hovoria o stuzkovej ze je to blbost a ze tam nepojdu tak su to obycajni chudaci a outsideri triedy :) a o tom ma nikto nepresvedci ze to tak nie je :) Naozaj cest takym vynimkam, ze maju fakt total na pi*u kolektiv, ale takych je veeeelmi malo :) skor tam nechcu ist z akejsi "recesie", aby mohli pred kamaratmi zamachrovat ze "bola stuzkova, mam v pi*i ja som tam nebol, to su trapne akcie........." akoze sory pani...zostante pred compom radsej pri vasom CS-ku...peace.....
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

tesim sa ako blba aj ked mame otrasny kolektyv ale mozno sa to za tie roky zmeni {3 roky} :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Frco napísal:nemozem si pomoct, ale vsetci co hovoria o stuzkovej ze je to blbost a ze tam nepojdu tak su to obycajni chudaci a outsideri triedy :) a o tom ma nikto nepresvedci ze to tak nie je :) Naozaj cest takym vynimkam, ze maju fakt total na pi*u kolektiv, ale takych je veeeelmi malo :) skor tam nechcu ist z akejsi "recesie", aby mohli pred kamaratmi zamachrovat ze "bola stuzkova, mam v pi*i ja som tam nebol, to su trapne akcie........." akoze sory pani...zostante pred compom radsej pri vasom CS-ku...peace.....
ja budem asi ta vinimka, by si videl moj kolektiv tak hned by si hovoril inak :wink:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo este som nemal ma este len caka :D

najradsej by som bol kebyze je stuzkova az po mature ...fuuuuuu :roll: :twisted: :wink: :!:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

mirak2 napísal:ja budem mat stuzkovu 2. februara 2008, vynikajuci termin, dost neskoro sa zobudili
Ten termin mas este ok...
Nam nejaky genius vybavil stuzkovu na 21. DECEMBRA 2007
Sa hnevam jak maly had ! ! ! Taky blby termin . . . :aasmile10:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

tak 21.12. mat stuskovu.....a to ako naco tak skoro si vybavujete? Alebo ste mali super ponuku - miestnost za liter? :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

My mame datum dany na 7.12.2007, vieme uz ja kde teda ja konkretne si to miesto neviem zapamatat ale inak to je vybavene. A celkom sa na to tesim, my sme paradny kolektvi v triede celych zatial 7 rokov co sme na gymply spolu cize by to malo byt dobre :) . A moj osobny plan je sa neopit...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

mozte mi niekdo poradit nejake dobre miesto na stuzkovu v bratislave? pre zhruba 200 ludi.. :? :?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

to sa ti nepodari si myslim;) aspon nieco si urcite das :)
Baronku by som ti radil^^ je to tam dost pekne a nie moc drahe, sa mi zda ze 10k sme platili za miestnost....
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

o 3 roky uz sa tesim :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Frco No potom budem informovat, akoze daco si dam, ale nechcem sa spit tak, ze si nebudem nic pamatat...ono to som si sam sebe povedal cca 3 roky dozadu, ze uz tak nechcem skoncit a doteraz sa toho drzim uspesne. No bude to tazke to je jasne. Sam som zvedavy. Aj ked zase, je to raz za zivot... :P ...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Frco napísal:tak 21.12. mat stuskovu.....a to ako naco tak skoro si vybavujete? Alebo ste mali super ponuku - miestnost za liter? :)
nie, nie... - som sa sekla o rok... :oops:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

7.12. v Trnave som zazil fantasticky vecer :) . Program super, samozrejme, ze nie dokonaly a aj to ho robilo uzasnym, ludia skveli, necakal som, ze budeme az tak vsetci drzat spolu. Pokecal som s rodicmi, zabavil sa so spoluziakmi a celkovo sa zabaval do siedmej rana...a teraz uz mi je len luto, ze to tak rychlo preslo.

Naj zazitok...pohlad na jednu prekrasne nahodenu babu :) a krajanie torty...kedze uz nesla krajat na mensie kusky, tak sme skratka zobrali vsetci vidlicky a zacali to jest hura systemom...krasne spontanne...jedne z mnohych momentov, vdaka ktorym sa navzdy zachova ta nasa stuzkova :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dew6 napísal:Ten termin mas este ok...
Nam nejaky genius vybavil stuzkovu na 21. DECEMBRA 2007
Sa hnevam jak maly had ! ! ! Taky blby termin . . . :aasmile10:
heeej co sa ti nepaci? :D ja mam stuzkovu 21.12.2007... program uz napisany, hadky v triede v plnom prude, co viac si clovek moze priat? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

My sme pred samotnou stuzkovou nemali program vyskusany cely ani raz, maximalne tak, ze scenka sme, scenka tam...ale mali sme tam neskutocne uzasnu, prijemnu atmosferu, takze vsekto v pohode, nikto sa nehadal, nikto nikomu nenadaval..a rodicia boli nadseni:). A neni nad to zatrsat si na nejake hity z rokov minulych...a obcas aj s rodicmi z tych rokov minulych... :twisted: .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A ja som na túto tému už úplne zabudol :)
Nuž tak naša stužková sa udiala 19.10.2007 a výpálila lepšie, ako sme všetci očakávali. Jediná slabina bol DJ, ktorý nemal valčík na oficiálne tance, čiže sme 5 minút po chcenom začiatku šli ku kamarátovi po valčík...
Moderátori (kamarátka + moja maličkosť) sa svojej úlohy zhostili dobre, takisto moderátori zábavnej časti excelovali. Miesto klasickej tomboly bola dražba (najdrahšia položka 4300SKK) a licitátori z toho spravili riadnu šou :)
Po tom, čo odišli rodičia (resp. boli odstránení :D ) sa nám spustila zábava, čo však spočiatku znova kazil DJ, ktorý tam mal holku a púšťali si svoje obľúbené veci - nič pre nás. Potom sme ho slušne poprosili, aby hral niečo iné a on poslúchol, tak sme sa bavili. Čo sa týka alkoholu bolo tam dosť vínka a po polnoci sme už prepašovali už aj dačo vlastné. Nikto sa dáko šialene neožral, iba jedna holka, ale tá musela ísť na výplach kvôli tom, že chľastala na antibiotiká :roll: .
Po stužkovej ma čakala príjemne strávená noc u mňa doma s kamarátkou. Dozvuky máme v Januári. :)
Napísať odpoveď