Chybicky krasy
mozno netreba priberat ale cvicit nejde tu zrejme o vahu ale o taku vseobecnu hrubku tela atd. nejake to spravne cvicenie ta zhrubci a pritom naberes aj nejake svaly.INDIGOcorp. napísal:tak to fakt asi nie ja mam 185 a 70kgale chcem viac aspon tak 75 az 80 len asi nemam sancu to dosiahnut proste ja priberat neviem
//sry za offtopic
-
M4rko_PolO
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Carver11
Light Star
chybičky krásy? tu by asi bolo namieste rozlišovať také, ktoré neprekážajú, ani keď ich vidíš na začiatku, a také, ktoré odhalíš až neskôr a sú ti nepríjemné. ale bez ohľadu na to, aké sú...keď dotýčnú osobu miluješ a zistíš, že má nejakú jazvu, alebo niečo podobné na nejakom predom neviditeľnom mieste, okamžite ju necháš pre takú hlúposť? ľudia sa nerozchádzajú pre drobné fyzické nedostatky. osobne by som nechcel dokonalú modelku, ak by nemala nič v hlave. samozrejme nehovorím, že som armáda spásy, a vyberám si práve tie najškaredšie, lebo. ale nie je všetko o fyzickej kráse, to hádam uznáte. a láska je o kompromisoch, tak wo co go?
-
cTn
Medium Expert
Pripajam sa k tomuto nazoru, ked cloveka milujete predsa to nieje len to ako vyzera, ked lubite niekoho vyzor to nieje laska.bond35 napísal:ako laska je laska a ta je "slepa " (to v tom vyzname ze je ti to jedno) lebo ked ju milujes nie je co riesit
To R1k1nko keby keby... a keby tvoja povedzme dokonala laska mala uraz nejaky nepekny uraz.. len koli tomu by si sa s nou potom rozisiel? vies ako by si niecim takym mohol cloveku ublizit? ...
PS: mam na chrbte hmm, no nikdy som to neratal ale tak 15+ jaziev, no a? zijem chodim a hlavne lubim.
-
Royalflush
Guru wannabe