Chybicky krasy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

vadilo by vam to?

ano
54
16%
nie
290
84%

Celkom hlasov: 344

GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa GeeKoon »

jazvy su a budu...taky slepak...ale zase fyzicke jazvy su v pohode...ovela prijemnejsie ako jazvy na dusi :smt017
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

nie nevadilo by mi to myslim že je to vedlajšie ja mam na ruke taku dost viditelnu jazvu tieš po dlžke ma asi 5 cm a po širke tak jeden a dokonca mi jedna baba povedala že sa jej to pači tak že myslim si že vela ludom take veci nevadia
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

myslim ze urcite nie nekedy je to podla mna taka napr. jazvycka nad zenskym bruskom aj sexi a celkom zabava :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

rozhodne ako tu uz mnoho krat padlo ze ked ju milujes nieje co riesit a tato veticka plati doslova na 200% ja na svojej chybu krasy nevidim pretoze ju lubim ja tie chyby vydim hlavne na sebe pretoze som moc chudy :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

:D chudsi jak ja asi ne :D
180cm 55kilo :D ale mojej to nevadi a mne uz vobec ne.. ja sa citim dobre tak ako som.. takze no problem :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

skenner napísal::D chudsi jak ja asi ne :D
180cm 55kilo :D ale mojej to nevadi a mne uz vobec ne.. ja sa citim dobre tak ako som.. takze no problem :D
tak to fakt asi nie ja mam 185 a 70kg :) ale chcem viac aspon tak 75 az 80 len asi nemam sancu to dosiahnut proste ja priberat neviem
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

INDIGOcorp. napísal:tak to fakt asi nie ja mam 185 a 70kg :) ale chcem viac aspon tak 75 az 80 len asi nemam sancu to dosiahnut proste ja priberat neviem
mozno netreba priberat ale cvicit nejde tu zrejme o vahu ale o taku vseobecnu hrubku tela atd. nejake to spravne cvicenie ta zhrubci a pritom naberes aj nejake svaly.

//sry za offtopic :)
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Ja sam mam chýb vela a aj napriek tomu si viem najst partnerku . Takze na tom asi nezalezi. Aj ja som mal babu ktora nebola dokonalost sama a zalubil som sa do nej.
:arrow: cize podla mna na tom nezalezi
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Hlavne nech nema jebaki ale inak v poho :D
//nemôžete mať jebaky obaja čo?...eritrocit
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Pravdaže im to vadí. Moja ma nechala kôli tomu že som sa ostrihal, že nemám rovné zuby a neobliekal som sa tak ako si to ona priala.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MadDay tak potom si o nic neprisiel .... ked by ta lubila tak by to mala u riti ...
Mne osobne chybycky krasy nevadia ... Neznejsiemu pohlaviu neviem ... ja tych chyb nemam nejak moc ... :lol: ale krasavec niesom :oops: :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som mozno hovado ale na tvari mi chyby vadia.predkus,jebaky,fselijake bradavice a flaky nemusim.
chybycky na tele mi moc nevadia.iba ked ma dotycna jednu nohu kratsiu ako druhu alebo nohy do velkeho O,to dokaze odradit.do X su imho v pohode :oops:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

pinacolada napísal:...predkus...
taky mierny predkus moze byt praveze naopak pritazlivy a ty asi nevies, ze co to je, ked to sem pises...mas asi tolko skusenosti s predkusom ako ja s propan-butanom :wink:

EQ
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no ono nezalezi na vonkajsej ale vnutornej krase :D ...ako nevadilo by mi to vobec kym ma obidve oci a 2 nosne dierky je to ok..mne osobne sa nikdy nepacia chalani ktori su uplne ze vykvety krasy...kazdy ma nejake tie chybycky.ked ju milujes nie je co riesit..to je fakt 8)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no ja mám jazvu na chrbáte v oblasti krížov po škaredom úraze ked som padla z bicykla...má asi 2 cm...ale zatiaľ mi za ňu nikto nič nehovoril... ale mne osobne na mojom priateľovi nevadí.... :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

chybičky krásy? tu by asi bolo namieste rozlišovať také, ktoré neprekážajú, ani keď ich vidíš na začiatku, a také, ktoré odhalíš až neskôr a sú ti nepríjemné. ale bez ohľadu na to, aké sú...keď dotýčnú osobu miluješ a zistíš, že má nejakú jazvu, alebo niečo podobné na nejakom predom neviditeľnom mieste, okamžite ju necháš pre takú hlúposť? ľudia sa nerozchádzajú pre drobné fyzické nedostatky. osobne by som nechcel dokonalú modelku, ak by nemala nič v hlave. samozrejme nehovorím, že som armáda spásy, a vyberám si práve tie najškaredšie, lebo. ale nie je všetko o fyzickej kráse, to hádam uznáte. a láska je o kompromisoch, tak wo co go?
HESS19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HESS19 »

Nie to by nevadilo ...Každy je svojim spôsobom pekny.Zaleži na tom aky je vo vnutry
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

bond35 napísal:ako laska je laska a ta je "slepa " (to v tom vyzname ze je ti to jedno) lebo ked ju milujes nie je co riesit
Pripajam sa k tomuto nazoru, ked cloveka milujete predsa to nieje len to ako vyzera, ked lubite niekoho vyzor to nieje laska.

To R1k1nko keby keby... a keby tvoja povedzme dokonala laska mala uraz nejaky nepekny uraz.. len koli tomu by si sa s nou potom rozisiel? vies ako by si niecim takym mohol cloveku ublizit? ...

PS: mam na chrbte hmm, no nikdy som to neratal ale tak 15+ jaziev, no a? zijem chodim a hlavne lubim.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

nejaka jazva na tele alebo tak po operacii slepeho creva to vobec nevadi :roll: ... ale napr keby dakdo nema nohy alebo take ... tak to je take neprijemne ... akoze nic proti ale je to divne
ludko es
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ludko es »

nema nohy??? tak toto by ma vazne nenapadlo

drobne chybicky krasy typu jazva po slepaku mi urcite nevadi, v podstate to moze byt aj sexy/i nie? :oops:

drobne chybicky krasy typu spinave nechty alebo zazltnute zuby od nie prilis prehnanej starostlivosti by mi vazne vadili
Napísať odpoveď