Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tak som si to teda prečítal :roll: "Stojí" za to si prečítať

Kód: Vybrať všetko

Nevěra a zálety
Tohle se jistě někdy dotkne každého muže. Každý muž je lovec a dělá mu dobře oblblovat dívky kolem něj. Se svou dívkou si toho neužije, protože ji má již sbalenou. Nevěra má vícero
druhů, ale nejčastěji se projeví, když ve vztahu něco postrádáte, anebo vám něco vadí. Podvědomě hledáte další spřízněnou duši, která doplní vaše potřeby. Pokud ji najdete, je možné že budete spokojenější. Ne však nadlouho. Pokud máte svou dívku rádi, snažte se, aby se nic nedozvěděla. Asi je to pěkně hnusné, ale taková nevěra, o které partnerka neví, váš vztah posiluje, protože vidíte problémy z jiného úhlu a lépe se řeší. Většinou dokážete
své dívce říci, co vám na ní vadí, protože nemáte takovou obavu z toho, že vás opustí. Je však pravda, že vás milenka bude stát více času, peněz a lhaní.

Jestli chcete podvádět, naučte se lhát! Hrajte si třeba na vtipálka. Pokud se vás vaše dívka zeptá, jestli jí náhodou nezahýbáte, odpovězte: „Jasně že jo, teď mám jednu nádhernou holku. Včera jsem s ní spal, je vynikající.“ Usmějte se a pokračujte: „Co si o mně myslíš. Nechápu, jak jsi na to přišla. Víš, že tě miluji.“ Ptejte se, proč si to myslí. Tím můžete odbourat vaše případné chyby. Každopádně jednou se budete muset rozhodnout pro jednu, či druhou.

I když by se mohlo zdát, zahýbání není nic
pěkného. Je třeba si uvědomit, že pokud se té své budete zdát divní, může se stát, že si najde někoho jiného. Jak to poznáte? Přemýšlí, nechce s vámi spát. Moc se s vámi nelíbá. Má větší sklon k hádání, anebo je zamlklá. Pokud se chová takhle, nemusí být ještě pozdě. Pravděpodobně poznala někoho, s kým je jí dobře, ale zatím s ním nespala. (Pokud s někým spala, většinou je k nevydržení. Přizná se, nebo vztah ukončí. Pak není co řešit, je konec. Nejhorší je taková, co vám zahýbá a vy nic nepoznáte.
To pak bolí nejvíc.)

Chybu hledejte nejprve u sebe. Doneste jí květiny, vezměte ji do kina, nebo restaurace a promluvte si o tom co jí vadí. (Ne o tom jestli někoho má!!! To je chyba.) Většina vztahů se tímto dá zachránit. Pokud se vám to nepovede, nebuďte naštvaní. Jistě vás to vezme a bude trvat delší dobu, než alespoň trochu zapomenete, ale jednou najdete tu
pravou. Ta, která vás opustí, není pro vás. I když byla dobrá a vy jste ji milovali, život tím nekončí. Dejte si pohov a začněte od začátku. Ta pravá přijde.
Zvýraznil som najväčšie perly, no hrôza, naozaj odborník, z čisto praktického hľadiska ako návod to môže fungovať, ak chcete byť svina, ale o citoch by som sa naozaj nebavil.
Důležité upozornění: Tohle není pro kluky, kteří neumí lhát, usmívat se a jsou zamlklí a nesmělí.
Akože chápem, že balenie si vyžaduje odvahu, ale keď budú baliť podľa návodu a klamať, tak to bude stráášne prirodzené. omg

Čo sa týka článku ukľudnenia agresívneho človeka, tak ten úvod je dobre napísaný, vlastne aj celý článok, ale ide o to ako to myslel.

Metódy ako omluva, souznění a pochopení, tak ak by to naozaj myslel úprimne, tak to beriem, ale ak to má byť len ďalší trik, ako potom zabuchnúť dvere a ukázať hrdinsky susedovi fuckera(ej ako som s tebou vyje***) tak ďakujem pekne...(*tam je napísane babral, nie bal*)
Lebo ak to má byť tak, tak je to len návod ako ukľudniť človeka, ktorý sa na Vás nahnevá, keď Vy sám ste agresor(napr. hlasnou hudbou). Ak toto má byť "nová" metóda, že ospravedlniť sa, keď ja spravím niečo zlé, tak vymyslel teplú vodu.

Každopádne, dá sa povedať, že má veľa skúseností, vo veľa veciach má pravdu, veľa vecí si uvedomuje, ale skôr podáva návod ako to pokrytecky zneužiť vo svoj prospech, nie sa na tom ponaučiť alebo si z toho niečo zobrať.

Ok... napr. to o tom pokročilom vzťahu vyznievalo celkom pekne, určite sa tam nájdu možno aj iné veci, ale celkový prístup, zaobchádza s dievčatami ako s vecami. Veď všetci dobre vieme, ako sa nám nepáči, keď sa takto necitlivo správaju ku nám ženy, keď neberú ohľad na naše city.
t0m4s3 napísal:Vies kolko chlapov pouziva dievcata ako trenazer v skutocnom zivote? :?

Nie každý má ale o tom vlastnú stránku :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mne sa zda chlapci, ze z vas hovori zavist :-) On narozdiel od vas dava priestor a navody tym, co chcu robit to co on. Povedzme len sukat kazdy den inu. Nikoho nenuti jeho clanky citat a toboz nie sa nimi riadit. Ani vas nie :-)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

t0m4s3 napísal:mne sa zda chlapci, ze z vas hovori zavist :-) On narozdiel od vas dava priestor a navody tym, co chcu robit to co on. Povedzme len sukat kazdy den inu. Nikoho nenuti jeho clanky citat a toboz nie sa nimi riadit. Ani vas nie :-)
ked osm to cital, docital som sa, ze od tej mal cislo, tu pozval na zmrzku, s tou si v saline pokecal... a dalej? ;)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

t0m4s3 napísal:mne sa zda chlapci, ze z vas hovori zavist :-) On narozdiel od vas dava priestor a navody tym, co chcu robit to co on. Povedzme len sukat kazdy den inu. Nikoho nenuti jeho clanky citat a toboz nie sa nimi riadit. Ani vas nie :-)
Videl si film, ktorý je o prípade, keď Autor napíše návod na vraždu, a jeden chlapík podľa tejto knižky presne do detailov takúto vraždu spácha. Samozrejme autor nespravil nič zlé, veď on iba podal návod, ako majú ľudia robiť to čo chcú, čiže zabiť.
Potom sa samozrejme súdia celý film o slobode slova atď.

Áno, je to trochu nevhodný príklad, vôbec to nejdem porovnávať, chcel by som vytiahnuť ale tú myšlienku, že to nemusí byť správne, len preto, že dobre, tak oni to chcú, tak on im dá návod, čo je na tom zlé???

Ako ja nebudem nikoho nútiť, nesmieš šukať každý deň inú...!!! lebo je to zlé, alebo čo...

Máte pravdu, ak hovoríte, že oni na to musia prísť sami, ale dobre, jedna vec, je nechať ich tak, a druhá vec, je podporovať ich, možno si to neuvedomuješ, lebo sa Ťa to priamo netýka, ale to sú city ľudí.

Ja tiež nebudem písať návod ako brať drogy, alebo ako posprejovať novo namaľovanú budovu, aj keď ja sám to budem robiť, alebo si budem myslieť, že by som sa o tom mal podeliť s ostatnými, že kto chce, nech sa to naučí.

Áno, trochu zveličujem, veď sú to mladí ľudia, a ide len o nejaké balenie, alebo nejaké nie vážne vzťahy, no bože, ale ja sám žiadneho qarka určite obhajovať nebudem.

City mladých ľudí sú krehké, aj keď to tak niekedy nevyzerá, chlapec si bude chcieť "zašukať" prečíta si návod, potom ju nechá o týždeň, a šups, dievčatko bude mať zlomené srdiečko, zatrpkne, začne sa ku*viť a mstiť chlapom, no a čo keď to bude tvoja dcéra. Vtedy si určite poďakuješ nejakému qarkovi, alebo si možno povieš, je to jej chyba, alebo si povieš, je to moja chyba, ako som ju vychoval? Alebo si povieš, áá veď čo, všetko zlé je na niečo dobré, čo sa má stať stane sa...

Možno si niekto povie, že to beriem príliš vážne, ale to len preto, že mám pocit, že niektorí to zase príliš zľahčujete :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

roman3x napísal:ked osm to cital, docital som sa, ze od tej mal cislo, tu pozval na zmrzku, s tou si v saline pokecal... a dalej? ;)
vsak to je prave ono. Ten zaciatok, pre tych co nevedia ani povedat AHOJ pretoze sa im rozklepu kolena.

Qark nie je o navode o tom ako, ktoru o sukat a to dobre vies. Mozno to bolo v par clankoch spomenute. Ale vacsina clankov je o niecom inom. O schopnosti komunikovat, o schopnosti oslovit opacne pohlavie o tom ako prekonat hanblivost, ktora je tak rozsirena, o tom vymytit z hlav ludi predstavu, ze im to predsa nemoze vyjst. Generalizujes celu myslienku webu na zaklade par clankov, ktore sa trochu vymykaju koncepcii. Co sa tyka zlomenych srdc, tak v tomto si muzi a zeny skutocne nemaju co vytykat, obe pohlavia su rovnake.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

O pohlaviach som sa nebavil, ale on je muz, a dava navod muzom, preto som pisal o tom, co na tom webe je... takisto keby zena mala takuto stranku, napisal by som to iste :)

ano tu myslienku prekonat komunikacne bariery, ziskat sebadoveru, atd. to je pekna myslienka.. uznavam, ved to sa tu snazime viaceri - poradit, aj ja som sa snazil poradit tu zopar ludom, len hovorim, ze mne islo hlavne o ten sposob... podla mna je proste jeho sposob taky, ze pozera len na vysledky a len na tu jednu stranu...

a ano nebol som celkom objektivny, lebo som si neprecital vsetko...

ale to je normalne, kazdy ma ine nazory, iny vkus... Niekomu sa qark paci, niekomu nie, niekto s nim suhlasi, niekto nie, niekto ho podporuje niekto nie, a niekomu je to mozno jedno...

Moj postoj je jasny, tvoj tiez, preto tuto diskusiu uz nebudem natahovat... ale ked ma niekto nejake dalsie argumenty, rad si ich vypocujem :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

www.qark.net = Báječná žena pre mužov
Kopa rád, kopa návodov, kopa teplých článkov, ale nakoniec aj tak kkt z toho :P
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:www.qark.net = Báječná žena pre mužov
Kopa rád, kopa návodov, kopa teplých článkov, ale nakoniec aj tak kkt z toho :P
:D ! good! :?
t0m4s3 napísal:vsak to je prave ono. Ten zaciatok, pre tych co nevedia ani povedat AHOJ pretoze sa im rozklepu kolena.
Qark nie je o navode o tom ako, ktoru o sukat a to dobre vies. Mozno to bolo v par clankoch spomenute. Ale vacsina clankov je o niecom inom. ....
Napisem web o tom, ako ziskat drahe auto a dom: Najdite si pekny dom, kde prave nie je majitel, a susedia sa necumia. Hoddte ta kamenom do okna a uz je pekny dom Vas. Dalej pekne auto. Najdite si na ceste pekne auto, ktore sa Vam paci. Je vela ludi, ktorym sa paci, ale nemaju odvahu si ho zobrat... Tak sa naucte donho dostat, vlezte a povozte sa. Neskor napisem clanok, ze to nie je dobre a zacnem pisat o komunikacii s majitelmi aut, a domov, ked sa budem chciet povozit, alebo s realitkou, ked budem chciet v takom byvat. Prepac, ze som ten web dalej necital, avsak ani z vesmirnych-lidi som vela necital. Zato http://www.vesmirna-drubez.cz ma potesila viac ;)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ďalší príklad. Som si sňou volal a kecávame ako kamoši. No a pýtal som sa jej na rozdiel aký je medzi mnou a jej teiž kamošom... Lebo nechodí ani s jedným z nás ale na toho druhého sa viac lepí. Ja som sa jej spýtal že to už neni trocha drastické keď si ešte aj umyť ruky idú spolu? Ona sa len smiala, samé hihihi namiesto odpovedi. Sa takto chcela vymotať ale ja som trval na odpovedi. Ale ona zase zareagovala protireakciou že prečo sa to pýtam, a že či som stále do nej zalúbený ak ma to zaujíma. Nezaujíma ale chcem vedieť že keď on je len kamarát tak čím je viac ako napr. ja? Odpoveď nájdeme v druhom odseku.

Potom sme si kecali o všeličom a nakoniec sme došli k ďalšej zákernej vlastnosti ženskou formou... Tvrdí že ona nieje na peniaze atď. Ale... Priznala sa nakoniec že ten dobrák jej platí šeky a už z neho vytiahla asi 20 tisíc za posledné mesiace... Takže predsa je na peniaze. Žena hľadá zabezpečenie a istotu. Aj keď to navonok popiera je to tak. A ten je nový chalan je mladý začínajúci inžinier, takže nieje nič lepšie ako slobodný mladík čo má kariéru.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

roman3x napísal:Napisem web o tom, ako ziskat drahe auto a dom: Najdite si pekny dom, kde prave nie je majitel, a susedia sa necumia. Hoddte ta kamenom do okna a uz je pekny dom Vas. Dalej pekne auto. Najdite si na ceste pekne auto, ktore sa Vam paci. Je vela ludi, ktorym sa paci, ale nemaju odvahu si ho zobrat... Tak sa naucte donho dostat, vlezte a povozte sa. Neskor napisem clanok, ze to nie je dobre a zacnem pisat o komunikacii s majitelmi aut, a domov, ked sa budem chciet povozit, alebo s realitkou, ked budem chciet v takom byvat. Prepac, ze som ten web dalej necital, avsak ani z vesmirnych-lidi som vela necital. Zato http://www.vesmirna-drubez.cz ma potesila viac ;)
Tvoja uvaha ma jednu malu chybicku - tym, ze budes balit babu nespachas trestny cin.
MayDaySK
Star
Star

Ale téma je stále: Ako dosiahnúť to, aby sme boli u ženy primárny my! Aby mala hlavný záujem o nás. Lebo oni sa vymotávajú tak, že sa vyhovárajú že aj oni majú svojich priateľov a chcú byť aj snimi. Ano je to pochopiteľné lebo žena nieje tvoj majetok, ale keď sa zalúbi tak je jej lajtrfuk že kde má kamošky a je stále sním ako dve hrdličky. Ja ho lúbim a chcem byť sním! Toto! Keby namiesto HO povedala ŤA! Len mi nenapíšte že táto téma je nakoniec o tom že ako mám dosiahnúť aby sa domňa zalúbila... Ona somnou chodila, povedala že ma lúbi, ale predsa nemala kumne taký postoj ako k chalanovi ktorý ju nelúbi ale ona jeho ano, a je to jej akože kamarát... Keď somnou chodila nebola namne tak nalepená a vždy mala čas aj na kopu iných. Teraz keď je sním tak ho odprevadí ešte aj na WC ako bodyguardka. Odrazu nemá čas ani namňa ani na kamošky. Ako je to možné? Toto sa ja pýtam, ako dosiahnúť to aby som ja bol ten o kom stále básnia, ským chcú stále byť, koho tak strašne milujú že by ho uprednostnila aj pred najlepšou kamoškou.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tvoja uvaha ma jednu malu chybicku - tym, ze budes balit babu nespachas trestny cin.
:D, som zvelicil
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

MayDaySK napísal:...
ako sa spravas ty, tak sa spravaju oni.. nemoze mat pred tebou respekt, ked nevies povedat nie, snazis sa jej vzdy vyhoviet,ale ju stale uprednostnujes pred svojimi kamosmi.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Mayday, to sa neda dosiahnut, to musi vychadzat z nich, musia to chciet a citit, potom budes naozaj primarny, ako hovorim, urcite si zatial taku nestretol ale to neznamena ze nestretnes... chyba mohla byt aj v tebe a tvojom pristupe... :idea:
MayDaySK
Star
Star

ako sa spravas ty, tak sa spravaju oni.. nemoze mat pred tebou respekt, ked nevies povedat nie, snazis sa jej vzdy vyhoviet,ale ju stale uprednostnujes pred svojimi kamosmi.
Ale zase keš sa o ňu nestaráš tak jej to bude vadiť. Podľa mňa ma nelúbila lebo s Atilom robí všetko ináč ako somnou, má knemu iný prístup lebo ho lúbi. Aj o mne tvrdí že ma lúbila ale iba tvrdí. Že to nebola pravda som si všimol. Stále muselo byť všetko podla nej atď. Keď som jej protirečil tak kumne mala postoj ako slovenská súkromná firma: Ak sa ti nepáči nik ťa tu nedrží. Povedala že ak sa mi to nelúbi nemusíme chodiť spolu.
Mayday, to sa neda dosiahnut, to musi vychadzat z nich, musia to chciet a citit, potom budes naozaj primarny, ako hovorim, urcite si zatial taku nestretol ale to neznamena ze nestretnes... chyba mohla byt aj v tebe a tvojom pristupe...
Ale ak je chyba vomne tak kde??? To je lahké ovedať že chyba je vomne ale to že aká? To mi nepoviete ani jeden! Baby už duplom nie. Keď sa jej spýtam že ma prečo nechala tak povedala že sa zalúbila do iného a kumne nič necíti. Ostatné povedali detto to isté, že nebola chémia atď. Takže chyba je vo mne to že neviem vyvolať chémiu, neviem vyvolať chémiu = neviem spraviť to aby chémia bola = Názov tejto témy a zase sme na začiatku...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Mayday Mayday, pokracujeme v nasej rozprave ... :?

1. Napisal som, ze chyba moze byt aj v tebe, a tvojom pristupe, chcel som napisat, ze chyba moze byt aj v tebe, ale nemusi, ze chyba moze byt aj v tvojom pristupe, tym som presne narazal na moj prispevok na druhej strane kde to opisujem v bodoch, kde som zvyraznil cervenou zakladne myslienky.

Chyba bola urcite aj v nich... chyba nemusela byt ani v jednom, ak sa dvaja ludia do seba nezalubia, nie je to chyba nikoho, ved to je bezna vec... ty si sa tiez urcite nezalubil do kazdej, ktoru si poznal...

Dalej je treba povedat, ze ty tu opisujes co si vo vztahu robil, ale to nie je o tom, ano to uz je o tom ako sa treba o toho druheho starat, starat sa o vasu lasku... ale ak tam ta laska nie je, alebo je tam len iluzia, alebo len nejaka snaha o lasku, tak ziadne staranie ani dokonaly pristup nepomoze...

Proste sa pytas ako vyvolat chemiu, ako dosiahnut aby si bol u zien primarny, alebo u jednej zeny, ale na obidve otazky ti odpoviem NIJAKO, NEDA SA TO... cit proste nevyvolas len tak.. a uz urcite ani vedome ani cielavedome..

dosiahnes to tak, ked dosiahnes aby sa do teba nejaka zalubila, ale to nedosiahnes :idea: cize odpoved je nijako, nijako, nijako!, nie nie a nie! neda sa to, neda sa to, a neda sa to!

musis to pochopit...

co sa tyka este toho pristupu, proste mozno si tym, ze si bol neprirodzeny alebo niecim inym dievcata odplasil alebo nezaujal.. mozno je to v tebe, kazdopadne neverim, ze nie je dievca, ktore by ta nemalo rado aj viac..
MayDaySK
Star
Star

Je len som ju nestretol a ktovie či aj stretnem...
Dalej je treba povedat, ze ty tu opisujes co si vo vztahu robil, ale to nie je o tom, ano to uz je o tom ako sa treba o toho druheho starat, starat sa o vasu lasku... ale ak tam ta laska nie je, alebo je tam len iluzia, alebo len nejaka snaha o lasku, tak ziadne staranie ani dokonaly pristup nepomoze...
Ano, ano, ano, pochopil som! Takže je to presne takto a niet o čom. Dasvidania vojín! Zatial...
Napísať odpoveď