Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

pinacolada,scw33k: a teraz sem kazdy bude davat za co aku k+/- dostal? to tu bude spamu ako neviem.. aj ja som dostal k- zato ze som vraj spammer a pritom spam nemam rad.. a nedavam to hned sem,ze aha za aku blbost som dostal k-...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Maki napísal:pinacolada,scw33k: a teraz sem kazdy bude davat za co aku k+/- dostal? aj ja som dostal k- zato ze som vraj spammer a pritom spam nemam rad..
No tak sa tu zaviedlo nieco nove, a chlapci su s toho vyhukani :wink: Nemusis sa zas zvyditelnovat :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

som velmi rad ze mam tu cest upozornit vas aby ste tu dalej nespamovali.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Áno presne doma sme napiekli torty , nakúpili balóny ... darmo niektorí ste dobrí .... niekedy !

btw pre vaše doplnenie velebnosti , poslušne hlásim , že som chcel pochváliť autora úpravy a keďže som mal ešte priestor v správe , použil som príklad ( nabudúce Vám chlapci budem zasielať ss čo ma napadne , či by som mohol po vašom súhlase to použiť na fóre )
Maki ale veď si to sem dal : P tak sa nevykrúcaj

Skončil som
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

schw33k: to sem bolo dane ako priklad ze aj za toto.. nie konkretne ako ty.. a nevykrucam sa.. ok, koniec spamu...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

divim sa ze niekto dokaze dat za vtip -k

chcel by som ho spoznat :roll:

omg :o :evil: :cry: :lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

okonenipica napísal:divim sa ze niekto dokaze dat za vtip -k

ono to nemusi byt za ten konkretny prispevok .... mna ked niekto nasere/potesi tak nepozeram za aky prispevok davam karmu .. proste chytim prvy prispevok od toho usera co mi pride pod ruku
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

mozno sa budete smiat, ale ja som len teraz objavil, ze sa da pozriet na ktory prispevok si dostal karmu plus komentar:)
zaujimave, inak sa uplne presne potvrdil moj odhad.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:mozno sa budete smiat, ale ja som len teraz objavil, ze sa da pozriet na ktory prispevok si dostal karmu plus komentar:)
aky?
kua spam!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

enter00 napísal:mozno sa budete smiat, ale ja som len teraz objavil, ze sa da pozriet na ktory prispevok si dostal karmu plus komentar:)
tak tvoje statistiky by zaujimali aj mna... normalne pridem po dlhsej dobe a ty si v minuse :o co sa tu dialo?? :idea:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

okonenipica napísal:divim sa ze niekto dokaze dat za vtip -k

jj ja som dostal -K za to ze som vymenoval krajiny kde som bol :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

miki24686 napísal:tak tvoje statistiky by zaujimali aj mna... normalne pridem po dlhsej dobe a ty si v minuse :o co sa tu dialo?? :idea:
uz je to napravene, prejavila sa zavist/mentalita/vychova alebo aky to uz dovod u jedneho usera a kazdy den sa mi staral o minus karmu.(dokonca tak pravidelne, ze by mohol podavat lieky v nemocnici, aspon by bol uzitocny.)
uzavreta kapitola.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

enter00 napísal:uz je to napravene, prejavila sa zavist/mentalita/vychova alebo aky to uz dovod u jedneho usera a kazdy den sa mi staral o minus karmu.(dokonca tak pravidelne, ze by mohol podavat lieky v nemocnici, aspon by bol uzitocny.)
uzavreta kapitola.
stále mi nejde do hlavy ako je možné, že to niekoho baví v pravidelných intervaloch znižovať zámerne inému userovi karmu. Aj keby som bol na daného usera akokoľvek nahnevaný, nechcelo by sa mi stále mu znižovať karmu. Aj napriek tomu, že admini/moderátori to zistia a vždy napravia, tie blbé DETI to stále baví. Asi to skúsim aj ja, zrejme v tom bude niečo skryté, možno adrenalínové.

//audiotrack: ale iba raz :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pinco napísal:stále mi nejde do hlavy ako je možné, že to niekoho baví v pravidelných intervaloch znižovať zámerne inému userovi karmu. Aj keby som bol na daného usera akokoľvek nahnevaný, nechcelo by sa mi stále mu znižovať karmu. Aj napriek tomu, že admini/moderátori to zistia a vždy napravia, tie blbé DETI to stále baví. Asi to skúsim aj ja, zrejme v tom bude niečo skryté, možno adrenalínové.

//audiotrack: ale iba raz :)
Ked sa niekomu na takyto extrem pride, vsetky nim pridade -karmy sa resetnu, pricom pride aj o moznost udelovat karmu ako taku. Preto nech si kazdy podobne ulety vopred zvazi...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tomasito napísal:Ked sa niekomu na takyto extrem pride, vsetky nim pridade -karmy sa resetnu, pricom pride aj o moznost udelovat karmu ako taku. Preto nech si kazdy podobne ulety vopred zvazi...
predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pinco napísal:predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.
Na to tu nikto z admin/mod teamu neprihliada, t.j. je uplne jedno, ci na tom niekomu zalezi alebo nie- dopadnu rovnako...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinco napísal:predpokladám, že väčšinou sú to noví užívatelia, ktorí sem prišli niečo nájsť a nepodarilo sa im a tak si aspoň robia srandu aj prostredníctvom karmy a nezáleží im na ďalšej existencii na fóre.
zabudol si už na holubara ktorý mal tiež blokovanú karmu za svoje úlety? mne sa holubar nezdá ako nový užívateľ
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Už len chyba user, čo by v pravidelnych intervaloch pridaval karmu v parnych dnoch a odoberal v neparnych :lol: miestny forrest gump
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale sak ked je niekto novy tak jeho hlasovanie nema taky vplyv ako moje, nie predsa?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

zelovoc napísal:ale sak ked je niekto novy tak jeho hlasovanie nema taky vplyv ako moje, nie predsa?
podla mna ma, bod plus minus ako u kazdeho.
Napísať odpoveď