Fire-show

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zera'Thull
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Fire-show

Príspevok od používateľa Zera'Thull »

Ohňové show a iné zábavky s ohňom...
Venujete sa niekto takémuto koníčku, ovládate alebo aspoň poznáte?
Poprosím Vás o Váš názor, pripájam pár vlastných foto pre tých, čo by nemali predstavu :)

Obrázok

Obrázok
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kamarátka Majka sa tomu venuje. Je to neuveriteľné ako sa s tým dokáže oháňať. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no sice sa tomu nevenujem ( hmmm mam sa rad :-) ... nepotrebujem si spalit prdel :-) ) , ani nikto koho poznam ,ale je to cosi perfektne ... takych ludi co s tym vedia obdivujem ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fire em out...let's burn...mam rad ohen...eh. Sa pri nom neviem ovladat cize cool napad, poznam jedneho chalana co robi tieto haluze je zo Sale [press(o)]

I :smt049 Obrázok
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

moja kamaratka to tiez robi, mne sa velmi paci, ked sa clovek dlho zadiva na tie obrazce co vytvaraju tie ohne tak celkom halusky su potoz z toho :D
Zera'Thull
Light Expert
Light Expert

No halúzne to každopádne je, hlavne keď človek začne krútiť s ohňovými retiazkami, započúva sa do "čarovného šumu" ohňa, prestane vnímať realitu... mňam mňam
Ten, čo nepozná, nepochopí :)
Energické a upokojujúce zároveň
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

poznam jednu babenku ktora to robi.a pokial viem raz za cas ju to aj popalilo najsamprv
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

uz som to videl je to bumbove ale ja by som sa na to asi nedal :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Fu tak ten druhy obrazok je vazne haluzny. Riadne sikovna musi byt ta osobka co to robi. Pacia sa mi taketo ohnive show. A inak chlapci nepozerajte sa dlho do ohna lebo viete co bude potom v noci. :lol:

Edit: Hm mam pred tebou respekt. K + :wink:
Zera'Thull
Light Expert
Light Expert

pHysIQ napísal:Fu tak ten druhy obrazok je vazne haluzny. Riadne sikovna musi byt ta osobka co to robi. Pacia sa mi taketo ohnive show. A inak chlapci nepozerajte sa dlho do ohna lebo viete co bude potom v noci. :lol:
Hehe, tak to som potom "riadne sikovna osobka" :D , diky, tesi ma, ze sa ti ta fotka paci
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vyzera to dost dobre ... chcel by som skusit nejake taketo veci, ale ani sam presne neviem ako ... zatial sa viem trochu "ohanat" nejakou tou palicou :oops: ale neviem, ako to mam poriesit s tym ohnom... ale je to vazne pecka ...
Aktivka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aktivka »

no ja take robim. Som sa tomu toto leto dost venovala a aj som robila tu fireshow cez leto v irsku na ulici.taka street fire show este aj s dalsimi ludmi co robili zase s inymi horiacimi predmetmi... ja robim si fire poi. je to podla mna super. take dobre odreagovanie. a paradne to vyzera 8)
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Ja som sa zacal tomu venovat niekedy minuly rok cez leto (ale zatial bez ohna) spolu s dvoma kamaratkami. Tie su v tom lepsie a uz boli niekde na fire show, an nejakych tych vystupeniach alebo ako by sa to dalo nazvat. Tento rok uz prejdem hadam aj na ohen kedze je to Fire show .
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

chcem sa opytat ze kde by sa dalo dostat k nejakym zakladom, ci esňxistuje nejaka "vyuka" alebo take nieco , alebo aspon nejaka literatura a ake vybavenie k tomu treba, prip. kde sa da kupit aa nebolo by od veci keby to bolo lokalizovane niekde na vychode SR :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

miki690 napísal:chcem sa opytat ze kde by sa dalo dostat k nejakym zakladom, ci esňxistuje nejaka "vyuka" alebo take nieco , alebo aspon nejaka literatura a ake vybavenie k tomu treba, prip. kde sa da kupit aa nebolo by od veci keby to bolo lokalizovane niekde na vychode SR :)
zadaj do googlu slova ako zonglovanie a podobne a vyhodi ti plno obchodov na nete, cez ktore si mozes kupit uplne vsetko
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mna to velmi neberie.nevidim na tom nic pekne.ine poulicne umenia respektujem teda urcite viac :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

poznam dve dievcata a jedneho chlapca :) (Zilina, Mikulas, Mikulas) to dievca patri do Eiwhany (to je taka FS skupina...su na slovensku 3 take vacsie a oficialne...2 v Ziline, jedna v Blave) a vyzera to COOL, planujem aj ja zacat s firestickom...trochu menej zname ako poy (to je to s cim sa tak ohana) ale vysledok je sqely...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

susenejablko napísal:poznam dve dievcata a jedneho chlapca :) (Zilina, Mikulas, Mikulas) to dievca patri do Eiwhany (to je taka FS skupina...su na slovensku 3 take vacsie a oficialne...2 v Ziline, jedna v Blave) a vyzera to COOL, planujem aj ja zacat s firestickom...trochu menej zname ako poy (to je to s cim sa tak ohana) ale vysledok je sqely...
sa mi zda ze je to poi nie poy :D ... a mne sa viacej paci firestaff ... zatial som si nasiel nejake navody na nete a chcem si nejaku stick urobit. Zatial nemam nejaly vhodny material ... nejake tie figury sa daju naucit pomaly s hocicim, len nech je to lahke a vyvazene ... napriklad rura od vysavaca :D viem znie to blbo, ale je to velmi dobra pomocka. z ohnom som to este neskusal ... btw original firestaff s kevlarom stoji okolo 1500sk napriklad :

Kód: Vybrať všetko

http://www.zonglovanie.com/fire.html
... aa neberte to ako reklamu ;) tu su nejake linky s vyukov fire show ;)
http://www.homeofpoi.com/lessons_all/teach/0_0_0
http://www.fireshow.cz/
velmi uzitocne to stranky :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

yy, ja mam flowerstick zo zonglovania.com za 900 (mam este aj diabolo, nejake lopticky a tak...) a aj taky flowerstick si mozes vyrobit sam ak chces napisaj SS poviem priblizne ako...

a mas pravdu...poi... :D to bude zvykom nejakym...neviem preco ale vsade pisem poy :lol:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

jednoznacne

http://www.homeofpoi.com/
lekcie, forum, nakup... vsetko

- Ja sa momentalne ucim s fire-staff dlzka 1,4m. Ked bude vacsia skusenost objednam si glowstaff - u nej je avsak problem ze pri silnom naraze sa poskodi, co je pri cviceni/uceni normalna vec (preto aj dodavatelia na SR neposkytuju tuto vecicku - vraj mame strasnych amaterov a sama reklamacka :) ). No a tie UV tzv.glowstaff, tak to je sen :roll:

http://www.thespinsterz.com/glowstaff.htm
Napísať odpoveď