Ohňové show a iné zábavky s ohňom...
Venujete sa niekto takémuto koníčku, ovládate alebo aspoň poznáte?
Poprosím Vás o Váš názor, pripájam pár vlastných foto pre tých, čo by nemali predstavu
... no sice sa tomu nevenujem ( hmmm mam sa rad ... nepotrebujem si spalit prdel ) , ani nikto koho poznam ,ale je to cosi perfektne ... takych ludi co s tym vedia obdivujem ...
fire em out...let's burn...mam rad ohen...eh. Sa pri nom neviem ovladat cize cool napad, poznam jedneho chalana co robi tieto haluze je zo Sale [press(o)]
No halúzne to každopádne je, hlavne keď človek začne krútiť s ohňovými retiazkami, započúva sa do "čarovného šumu" ohňa, prestane vnímať realitu... mňam mňam
Ten, čo nepozná, nepochopí
Energické a upokojujúce zároveň
Fu tak ten druhy obrazok je vazne haluzny. Riadne sikovna musi byt ta osobka co to robi. Pacia sa mi taketo ohnive show. A inak chlapci nepozerajte sa dlho do ohna lebo viete co bude potom v noci.
pHysIQ napísal:Fu tak ten druhy obrazok je vazne haluzny. Riadne sikovna musi byt ta osobka co to robi. Pacia sa mi taketo ohnive show. A inak chlapci nepozerajte sa dlho do ohna lebo viete co bude potom v noci.
Hehe, tak to som potom "riadne sikovna osobka" , diky, tesi ma, ze sa ti ta fotka paci
Vyzera to dost dobre ... chcel by som skusit nejake taketo veci, ale ani sam presne neviem ako ... zatial sa viem trochu "ohanat" nejakou tou palicou ale neviem, ako to mam poriesit s tym ohnom... ale je to vazne pecka ...
no ja take robim. Som sa tomu toto leto dost venovala a aj som robila tu fireshow cez leto v irsku na ulici.taka street fire show este aj s dalsimi ludmi co robili zase s inymi horiacimi predmetmi... ja robim si fire poi. je to podla mna super. take dobre odreagovanie. a paradne to vyzera
Ja som sa zacal tomu venovat niekedy minuly rok cez leto (ale zatial bez ohna) spolu s dvoma kamaratkami. Tie su v tom lepsie a uz boli niekde na fire show, an nejakych tych vystupeniach alebo ako by sa to dalo nazvat. Tento rok uz prejdem hadam aj na ohen kedze je to Fire show .
chcem sa opytat ze kde by sa dalo dostat k nejakym zakladom, ci esňxistuje nejaka "vyuka" alebo take nieco , alebo aspon nejaka literatura a ake vybavenie k tomu treba, prip. kde sa da kupit aa nebolo by od veci keby to bolo lokalizovane niekde na vychode SR
miki690 napísal:chcem sa opytat ze kde by sa dalo dostat k nejakym zakladom, ci esňxistuje nejaka "vyuka" alebo take nieco , alebo aspon nejaka literatura a ake vybavenie k tomu treba, prip. kde sa da kupit aa nebolo by od veci keby to bolo lokalizovane niekde na vychode SR
zadaj do googlu slova ako zonglovanie a podobne a vyhodi ti plno obchodov na nete, cez ktore si mozes kupit uplne vsetko
poznam dve dievcata a jedneho chlapca (Zilina, Mikulas, Mikulas) to dievca patri do Eiwhany (to je taka FS skupina...su na slovensku 3 take vacsie a oficialne...2 v Ziline, jedna v Blave) a vyzera to COOL, planujem aj ja zacat s firestickom...trochu menej zname ako poy (to je to s cim sa tak ohana) ale vysledok je sqely...
susenejablko napísal:poznam dve dievcata a jedneho chlapca (Zilina, Mikulas, Mikulas) to dievca patri do Eiwhany (to je taka FS skupina...su na slovensku 3 take vacsie a oficialne...2 v Ziline, jedna v Blave) a vyzera to COOL, planujem aj ja zacat s firestickom...trochu menej zname ako poy (to je to s cim sa tak ohana) ale vysledok je sqely...
sa mi zda ze je to poi nie poy ... a mne sa viacej paci firestaff ... zatial som si nasiel nejake navody na nete a chcem si nejaku stick urobit. Zatial nemam nejaly vhodny material ... nejake tie figury sa daju naucit pomaly s hocicim, len nech je to lahke a vyvazene ... napriklad rura od vysavaca viem znie to blbo, ale je to velmi dobra pomocka. z ohnom som to este neskusal ... btw original firestaff s kevlarom stoji okolo 1500sk napriklad :
yy, ja mam flowerstick zo zonglovania.com za 900 (mam este aj diabolo, nejake lopticky a tak...) a aj taky flowerstick si mozes vyrobit sam ak chces napisaj SS poviem priblizne ako...
a mas pravdu...poi... to bude zvykom nejakym...neviem preco ale vsade pisem poy
- Ja sa momentalne ucim s fire-staff dlzka 1,4m. Ked bude vacsia skusenost objednam si glowstaff - u nej je avsak problem ze pri silnom naraze sa poskodi, co je pri cviceni/uceni normalna vec (preto aj dodavatelia na SR neposkytuju tuto vecicku - vraj mame strasnych amaterov a sama reklamacka ). No a tie UV tzv.glowstaff, tak to je sen