Ake sluchatka????

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

paracentesis napísal:Tak nevim. Srovnaval jsem je s Portama Pro a jediny rozdil, ktereho jsem si vsiml, byla absence comfort zony.
a dozivotnej zaruky ;-)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Sennheiser eH150

Príspevok od používateľa jin »

JurijRubanov napísal:A čo by ste povedali na toto: Sennheiser eH150. Je to za tu cenu dobrá kúpa? Rozsah 18Hz-18kHz. A stoja okolo 1300sk.

Kód: Vybrať všetko

http://www.sennheiser.sk/produkty/sluchadla/evolution/eh150.html
Preboha ne!!! Nemaju nastavitelny hlavovy most!!
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

makaveli napísal:a dozivotnej zaruky ;-)
No na krabicce od sluchatek je uvedeno "Lifetime Warranty". Nechci uvadet nejake mylne informace, sam jsem to jeste neodzkousel, ale vzhledem k tomu, ze Emgeton je ceska firma tak by to s tou zarukou zase takovy nesmysl byt nemuselo.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

paracentesis napísal:No na krabicce od sluchatek je uvedeno "Lifetime Warranty". Nechci uvadet nejake mylne informace, sam jsem to jeste neodzkousel, ale vzhledem k tomu, ze Emgeton je ceska firma tak by to s tou zarukou zase takovy nesmysl byt nemuselo.
tak mozno tam ta zaruka je, dajme tomu, ale myslis ze bude fungovat tak ako u kossov..? vies ako, aj napr. na niektore sd skarty, usb kluce atd je dozivotna zaruka, ale ked to donesies zlomene na polovicu, pochybujem, ze ti to vymenia za nove (ako kossy)...
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

makaveli napísal:tak mozno tam ta zaruka je, dajme tomu, ale myslis ze bude fungovat tak ako u kossov..? vies ako, aj napr. na niektore sd skarty, usb kluce atd je dozivotna zaruka, ale ked to donesies zlomene na polovicu, pochybujem, ze ti to vymenia za nove (ako kossy)...
Mno to je mozne, fakt nevim.
Na druhou stranu, za tu cenu ... ? :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

paracentesis napísal:No na krabicce od sluchatek je uvedeno "Lifetime Warranty". Nechci uvadet nejake mylne informace, sam jsem to jeste neodzkousel, ale vzhledem k tomu, ze Emgeton je ceska firma tak by to s tou zarukou zase takovy nesmysl byt nemuselo.
"Lifetime Warranty" castokrat znamena 5rokov alebo do konca zivota zakaznika, plati to co pride skor ;-)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

paracentesis napísal:Mno to je mozne, fakt nevim.
Na druhou stranu, za tu cenu ... ? :)
no to je tiez pravda, 490 ceskych...
t0m4s3 napísal:"Lifetime Warranty" castokrat znamena 5rokov alebo do konca zivota zakaznika, plati to co pride skor ;-)
ok, ale predsa skonci zivot zakaznika, tovar si zoberie niekto druhy a on je teraz zakaznik... teda ak to nie je na nejaky certifikat na meno. u kossov plati ktora varianta, 5 rokov, zivot zakaznika, alebo...?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dieg0 napísal:S tym slovnikom som to nemyslel zle.Jasne nevravim ze Creative su najlepsie sluchadla...atd..
Ja som to s tym, ze creative som nepocul, myslel ironicky. Uz som sa toho napocuval pomerne dost, osobne, v posluchovniach, u kamaratov a tak. Pomer cena/vykon je u Creative jasna, avsak dajme tomu za cenu 1000 sk kupis uz aj Sennheisery alebo AKG. K tym SparkPlugom - ja som z 90% pisal vsetko o Porta Pro. Spark Plug su o dost nizsie v rebricku, aj cenovom, takze nemozu mat dokonaly zvuk. A ja som uz pisal ze pocuvam Soundtracky, co je pomerne narocna hudba na kvalitu a s Porta Pro som maximalne spokojny, a to som mal Philips, Sony, Panasonic, Sennheiser, Creative som pocul tiez a mal som pozicane aj Shure a aj Grado,vyslo mi vsak, ze Porty Pro su zvukovo jednoducho najlepsie...takze tak.
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marceln »

kossy su kvalitne sluchatka so silnejsimi bassmi teda sa netreba bat ze si ich odpalis pri silnejej hlasitosti, ci uz porta pro alebo do uší spark plug

kvalita urcite perfektna

sennheisery su sluchatka taktiez kvalitne , so spravnym podanim vysok aj bassov

ak investujes do hocktorych urcite neolutujes, samozrejme ak sa bavime o sluchadlach vo vyssej cene.. mne su najsympatickejsie koss sparkplug, sice senny su mozno presnejsie, ale kossy su mi sympatickejsie, systemom izolacie zvuku
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

marceln napísal:kossy su kvalitne sluchatka so silnejsimi bassmi teda sa netreba bat ze si ich odpalis pri silnejej hlasitosti, ci uz porta pro alebo do uší spark plug

kvalita urcite perfektna

sennheisery su sluchatka taktiez kvalitne , so spravnym podanim vysok aj bassov

ak investujes do hocktorych urcite neolutujes, samozrejme ak sa bavime o sluchadlach vo vyssej cene.. mne su najsympatickejsie koss sparkplug, sice senny su mozno presnejsie, ale kossy su mi sympatickejsie, systemom izolacie zvuku
K tomu systemu izolacie: pri SparkPlug sa mi stalo, ze pocuvanie hudby rusilo caste praskanie molitanu v usiach pri tom ako sa prisposobovali premenlivemu tvaru ucha..mozno sa vam to nestalo, ale mna to rusilo...
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

sa spytam inak z toho co tu pisete to je nejak tak ze v takej cene do 2000 Skk su najlepsie Koss Porta pro?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak ces na hlavu koss porta pro ak do ucha spark plug ja mam plugy a tazovat sa nemienim lebo nemam na co tie vysky je pravda su utlmovane musis sa rozhodnut ale da sa to rpezit
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rastignac napísal:sa spytam inak z toho co tu pisete to je nejak tak ze v takej cene do 2000 Skk su najlepsie Koss Porta pro?
Mohol bz si vzskusat v tejto cenovej hladine aj AKG K27i, SH - HD205, PortaPro a este mnoho modelov, na ktore si nespomenem :P
Inak idem kupovat AKG K27i, takye ak mate niekto dake pripomienky/podnety/navrhy, tak smelo piste :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jin napísal:K tomu systemu izolacie: pri SparkPlug sa mi stalo, ze pocuvanie hudby rusilo caste praskanie molitanu v usiach pri tom ako sa prisposobovali premenlivemu tvaru ucha..mozno sa vam to nestalo, ale mna to rusilo...
teda to sa mi nestalo, zapichnem ich tam, pridrzim kym sa neroztiahnu a mozem robit co chcem a nevypadnu ani sa nepohnu... "premenlivemu tvaru ucha", hehe ucho nejak meni tvar ?:) MOzna to bude tym ze mam klasicke Plugy a velku velkost tej peny (ano mam velke usi :D)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:teda to sa mi nestalo, zapichnem ich tam, pridrzim kym sa neroztiahnu a mozem robit co chcem a nevypadnu ani sa nepohnu... "premenlivemu tvaru ucha", hehe ucho nejak meni tvar ?:) MOzna to bude tym ze mam klasicke Plugy a velku velkost tej peny (ano mam velke usi :D)
noo..ne tak premenliby..ale myslim ze ked sa pohybujes, tak mykas kablikmi a sluchatka sa mozu hybat..neviem..mne pukali :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jin mam navrh: - ty si kupis tie AKG, a podelis sa s nami o postrehy :lol: :lol:

OT: nemas ty dako vela LOVE, lebo vsetky dobre sluchatka si uz mal, skusal :lol: alebo mas obchodik s audio vecickami :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jin napísal:Mohol bz si vzskusat v tejto cenovej hladine aj AKG K27i, SH - HD205, PortaPro a este mnoho modelov, na ktore si nespomenem :P
Inak idem kupovat AKG K27i, takye ak mate niekto dake pripomienky/podnety/navrhy, tak smelo piste :)
Kup ich,kup,bol som vcera u Richer Sounds a vypocul som si ich..Vybral som si SACD soundtrack k Star Trek Motion Picture,bol som dost prekvapeny,s akou lahkostou to podali.Pocuval som to z playera McIntosh,to je neutralny a kvalitny zdroj.Ja som sa vsak rozhodol pre Grado,k pocitacu.Ale Akg su spicka.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to dawo - pohybujem sa v hudobnej branzi a stretavam sa s dost vela audiofilmi, a osobne si tiez potrpim na zvuku...a som zatial na tom aj fianncne dobre..a vsetky dobre som este neskusal..napr. take AKG K1000, M-Audio IE-30, Stax SRS-2020 8)

to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stoja :? dufam ze do dvoch tacov...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jin napísal:to dawo - pohybujem sa v hudobnej branzi a stretavam sa s dost vela audiofilmi, a osobne si tiez potrpim na zvuku...a som zatial na tom aj fianncne dobre..a vsetky dobre som este neskusal..napr. take AKG K1000, M-Audio IE-30, Stax SRS-2020 8)

to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stoja :? dufam ze do dvoch tacov...
ani len 1,5k
tak si ich kup, a napis lebo sa mi tiez lubia :D
ywi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ywi »

Neviete,kde by om mohol zohnat tie emgeton porta cult za 490kc?mali ich v ceskom datarte,ale tam uz nie su a ziadny iny obchod som s tou cenou nenasiel....Vopred diky.
Napísať odpoveď