Aké pijete pivo?
eritrocit: hm, co ja viem, mozno mame v rodine divnu chut na pivo, ale ani ja, ani brat ani otec ani sestra nemozeme bazant ani citit... a druhy v hlasovani bude mozno preto,ze sa da vsade kupit a capuju ho na kazdom drhuom rohu
kobalt: kozel to iste co bazant - capuju ho skoro vsade tak sa niet comu cudovat...
kobalt: kozel to iste co bazant - capuju ho skoro vsade tak sa niet comu cudovat...
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no keby si aspon chvilku nebol osobny Tak by si na mna takto nezhukol ty pan dokonaly...Stavim sa ze keby to napisal dakto iny tak ani slovo nepovies...Ty si jeden z tych co su v dave a kricia ze : TY ko*ot ale akonahle si sam tak mlcis...pre predstavu...mam nizku karmu a tak som "lahky ciel" a preto si na mna otvaras hubu....Tak si napisem vlastny rebricek....aby is sa nepotento...a prosim nereaguj na mna...Koli takym ako ty by som zrusil demokraciu.peterkozel napísal:ty budes radsej cely zivot nadavat a co tam mal dat akoze vsetky druhy piv sveta alebo vase velicenstvo kontaktovat a spytat sa ze co a ako???
1.Pilsner Urquell
2.Krusovice
3.Kelt
4.Budvar
5.Staropramen
Inak neviem ako vy ale pili ste uz Guiness? Osobne mi to strasne nechutilo...malo to chut ako by ste do piva je*li kavu...
-
peterkozel
Medium Professional
ale ved si nepochopil, pisal si ze v zozname je blivajs pivo, na to som reagoval, ved ja si o teba neutieram hubu skor ti chcem vysvetlit ze nemoze predsa kazdemu chutit to co tebe aty hned ze vsetko je blivajs, kasli na toMartin44 napísal:no keby si aspon chvilku nebol osobny Tak by si na mna takto nezhukol ty pan dokonaly...Stavim sa ze keby to napisal dakto iny tak ani slovo nepovies...Ty si jeden z tych co su v dave a kricia ze : TY kok**** ale akonahle si sam tak mlcis...pre predstavu...mam nizku karmu a tak som "lahky ciel" a preto si na mna otvaras hubu....Tak si napisem vlastny rebricek....aby is sa nepotento...a prosim nereaguj na mna...Koli takym ako ty by som zrusil demokraciu.
1.Pilsner Urquell
2.Krusovice
3.Kelt
4.Budvar
5.Staropramen
Inak neviem ako vy ale pili ste uz Guiness? Osobne mi to strasne nechutilo...malo to chut ako by ste do piva je*li kavu...
//tak tak chlapci kašlite na to, vzájomné sympatie si môžte vyznávať aj inak. Takže dosť urážok, inak bude basa ako sa patrí
-
last_knight
Light Professional
-
peterkozel
Medium Professional
tomu ver nie je nad cesky original, tie piva od sarisu sa nemozu vyrovnat, ale inak divne ved by mali mat predsa rovnaku recepturu a tak, kurnik sa mi uz dostalo do ruk pluchovicove pivo s napisom kozel a s vyrobcom v madarskuzelovoc napísal:fajny plznik a budvar. zo slovenskych skoro nic. najhorsie su tie ceske znacky co sa robia v sarisi.bleee. ked som v krcme tak este tak saris si rad dam.
edit: suhlas s martinom44
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jj, plechovkove piva robia v madarsku, flaskove na slovensku. sku*veta globalizacia!! keby sa aspon dalo vybrat medzi svk a cz kozlom. v sarisi maju inu vodu, kozel vnimam ako take low-cost pivo a bazant mi nechuti, takze v krcme saris 12. trochu paradox.peterkozel napísal:tomu ver nie je nad cesky original, tie piva od sarisu sa nemozu vyrovnat, ale inak divne ved by mali mat predsa rovnaku recepturu a tak, kurnik sa mi uz dostalo do ruk pluchovicove pivo s napisom kozel a s vyrobcom v madarsku
este k tomu madarsku: vsimni si kto vyraba slovakia chips. chipsy su z ciech a tycinky a podobne kktiny z madarska, a ze slovakia chips.
lol k tym chipsom.. to vyraba pd smizany.. sused je tam nahodou bosszelovoc napísal:jj, plechovkove piva robia v madarsku, flaskove na slovensku. sku*veta globalizacia!! keby sa aspon dalo vybrat medzi svk a cz kozlom. v sarisi maju inu vodu, kozel vnimam ako take low-cost pivo a bazant mi nechuti, takze v krcme saris 12. trochu paradox.
este k tomu madarsku: vsimni si kto vyraba slovakia chips. chipsy su z ciech a tycinky a podobne kktiny z madarska, a ze slovakia chips.
-
pinacolada
Guru wannabe