Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SpermoS »

Bazant a Kozel...SariS mi uz dajak nechuti :)
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

chyba tu moznost Plzen, takze ten je podla mna najlepsi :smt001
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

najviac mi chuti Plzen, Gambrinus a Stella Artois
a kedysi mi celkom chutilo, ale teraz uz nie, Starobahno (mozno zalezi od podniku...)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ludia pozeram ze bazant druhy v hlasovani - ako to mozete pt? sak to je total kentus...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Maki napísal:ludia pozeram ze bazant druhy v hlasovani - ako to mozete pt? sak to je total kentus...
Tak asi to až taký kentus nebude keď ho ľudia majú radi, nezdá sa ti?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Bažant RULEZ!!! 8)
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Maki napísal:ludia pozeram ze bazant druhy v hlasovani - ako to mozete pt? sak to je total kentus...
Ja zas nechapem ako moze byt Kozel na prvom mieste
Maki
Darca
Darca

eritrocit: hm, co ja viem, mozno mame v rodine divnu chut na pivo, ale ani ja, ani brat ani otec ani sestra nemozeme bazant ani citit... a druhy v hlasovani bude mozno preto,ze sa da vsade kupit a capuju ho na kazdom drhuom rohu

kobalt: kozel to iste co bazant - capuju ho skoro vsade tak sa niet comu cudovat...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

peterkozel napísal:ty budes radsej cely zivot nadavat a co tam mal dat akoze vsetky druhy piv sveta alebo vase velicenstvo kontaktovat a spytat sa ze co a ako???
no keby si aspon chvilku nebol osobny Tak by si na mna takto nezhukol ty pan dokonaly...Stavim sa ze keby to napisal dakto iny tak ani slovo nepovies...Ty si jeden z tych co su v dave a kricia ze : TY ko*ot ale akonahle si sam tak mlcis...pre predstavu...mam nizku karmu a tak som "lahky ciel" a preto si na mna otvaras hubu....Tak si napisem vlastny rebricek....aby is sa nepotento...a prosim nereaguj na mna...Koli takym ako ty by som zrusil demokraciu.
1.Pilsner Urquell
2.Krusovice
3.Kelt
4.Budvar
5.Staropramen

Inak neviem ako vy ale pili ste uz Guiness? Osobne mi to strasne nechutilo...malo to chut ako by ste do piva je*li kavu... :?
Maki
Darca
Darca

guiness bol zaujimavy - pil som ho davnejsie.. nebol zly, ale bez bubliniek to nebolo pre mna poriadne pivo :D
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Martin44 napísal:no keby si aspon chvilku nebol osobny Tak by si na mna takto nezhukol ty pan dokonaly...Stavim sa ze keby to napisal dakto iny tak ani slovo nepovies...Ty si jeden z tych co su v dave a kricia ze : TY kok**** ale akonahle si sam tak mlcis...pre predstavu...mam nizku karmu a tak som "lahky ciel" a preto si na mna otvaras hubu....Tak si napisem vlastny rebricek....aby is sa nepotento...a prosim nereaguj na mna...Koli takym ako ty by som zrusil demokraciu.
1.Pilsner Urquell
2.Krusovice
3.Kelt
4.Budvar
5.Staropramen

Inak neviem ako vy ale pili ste uz Guiness? Osobne mi to strasne nechutilo...malo to chut ako by ste do piva je*li kavu... :?
ale ved si nepochopil, pisal si ze v zozname je blivajs pivo, na to som reagoval, ved ja si o teba neutieram hubu skor ti chcem vysvetlit ze nemoze predsa kazdemu chutit to co tebe aty hned ze vsetko je blivajs, kasli na to
//tak tak chlapci kašlite na to, vzájomné sympatie si môžte vyznávať aj inak. Takže dosť urážok, inak bude basa ako sa patrí :wink: ...eritrocit
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

fajny plznik a budvar. zo slovenskych skoro nic. najhorsie su tie ceske znacky co sa robia v sarisi.bleee. ked som v krcme tak este tak saris si rad dam.

edit: suhlas s martinom44
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Bazant, Stein, Kelt, Pilzner vacsinou tieto
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

zelovoc napísal:fajny plznik a budvar. zo slovenskych skoro nic. najhorsie su tie ceske znacky co sa robia v sarisi.bleee. ked som v krcme tak este tak saris si rad dam.

edit: suhlas s martinom44
tomu ver nie je nad cesky original, tie piva od sarisu sa nemozu vyrovnat, ale inak divne ved by mali mat predsa rovnaku recepturu a tak, kurnik sa mi uz dostalo do ruk pluchovicove pivo s napisom kozel a s vyrobcom v madarsku :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

peterkozel napísal:tomu ver nie je nad cesky original, tie piva od sarisu sa nemozu vyrovnat, ale inak divne ved by mali mat predsa rovnaku recepturu a tak, kurnik sa mi uz dostalo do ruk pluchovicove pivo s napisom kozel a s vyrobcom v madarsku :)
jj, plechovkove piva robia v madarsku, flaskove na slovensku. sku*veta globalizacia!! keby sa aspon dalo vybrat medzi svk a cz kozlom. v sarisi maju inu vodu, kozel vnimam ako take low-cost pivo a bazant mi nechuti, takze v krcme saris 12. trochu paradox.

este k tomu madarsku: vsimni si kto vyraba slovakia chips. chipsy su z ciech a tycinky a podobne kktiny z madarska, a ze slovakia chips.
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Sefko nechcem ti do toho kecat ale nemas tu Pisner Urquel cize Plzen..... :?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a Velvet je kde? :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zelovoc napísal:jj, plechovkove piva robia v madarsku, flaskove na slovensku. sku*veta globalizacia!! keby sa aspon dalo vybrat medzi svk a cz kozlom. v sarisi maju inu vodu, kozel vnimam ako take low-cost pivo a bazant mi nechuti, takze v krcme saris 12. trochu paradox.

este k tomu madarsku: vsimni si kto vyraba slovakia chips. chipsy su z ciech a tycinky a podobne kktiny z madarska, a ze slovakia chips.
lol k tym chipsom.. to vyraba pd smizany.. sused je tam nahodou boss :wink: teda nevim jak obaly aale grule su urcite od nas
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vyhlasujem patranie po tej dobrej dusi co zaskrtla rovnako ako ja mnicha :D
minule nemali vo vecierke mnicha tak sme kupili staropramene.a musi sa uznat ze je to fajnove pivecko :) ale aj tak mam mnicha radsej :lol:
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Preco tam chyba naj pivo Pilsner Urquell ?:-D
Napísať odpoveď