http://www.audioplaneta.cz/d/emgeton-porta-cult/
http://av.itek.cz/mp3-prehravace-pameto ... ereo-Porta
Staic pogooglit
No ja som ich videl za 35 libier,ale z internetu.V Richer Sounds,teda v kamennom obchode stali 44.Takze okolo 2000sk by to mohlo byt.Hoci si myslim,ze slovenske obchody zdieraju,pretoze som u nas videl Porta Pro za 2300 tusim,a ja som dal za ne 18 libier,co je okolo 1000.takze 100 percentna prirazka u nas.jin napísal:to seth82: njn...asi idem zajtra do Platanu kupit...len este neviem kolko stojadufam ze do dvoch tacov...
No ano staci pogooglit...To som urobil aj ja ale nic zajin napísal:Porta CUlt: http://obchod.kolibrik.sk/emgeton-porta-cult-p-619.html
http://www.audioplaneta.cz/d/emgeton-porta-cult/
http://av.itek.cz/mp3-prehravace-pameto ... ereo-Porta
Staic pogooglit
SK - AKO FUNGUJE DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA
Slúchadlá Emgeton PortaCULT Vám budú za paušálny poplatok 270 Sk vždy uvedené do pôvodného stavu, nehľadiac na to, ako došlo k ich poškodeniu.
Príklad: Slúchadlá máte piaty rok, kábel je už nalomený, náušné návleky predraté a hlavový most je prasknutý. Pošlete slúchadlá do servisného strediska EMGETON, kde Vám vymenia náušné návleky, kábel a prasknutú časť. Za tento servis zaplatíte paušálnu čiastku 270 Sk. V prípade, že pre daný model už nie sú dostupné náhradné diely, dostanete slúchadlá nové podobné či porovnateľné. Po nejakom čase môžete všetko zopakovať. Zákonná záruka platí 2 roky odo dňa zakúpenia. Pri reklamácií Ste povinní predložiť záručný list. Oprava sa prevádza bezplatne až na prípady napr. mechanického, úmyselného poškodenia alebo poškodenia z nedbalosti. Ak posielate slúchadlá v zákonnej záruke poštou, spätné doručenie a opravu neplatíte.
Doživotná záruka má neobmedzenú platnosť. Manipulačný poplatok 270 Sk hradíte vždy pri akejkoľvek oprave. Ak teda nemáte žiadny doklad, platíte pochopiteľne 270 Sk. Nikto nebude zisťovať, ako k poškodeniu došlo, stačí iba doručiť rozbité slúchadlá. Ak sa rozbijú slúchadlá opäť, stačí znova zaplatiť poplatok a slúchadlá môžete používať ďalej.
Slúchadiel EMGETON PortaCULT sa skrátka celý život nezbavíte. Ak posielate slúchadlá poštou, spätné doručenie sa hradí formou dobierky. Poštovné, balné činí 175 Sk. A posielate slúchadlá poštou, do zásielky je potrebné priložiť sprievodný list s Vašou presnou adresou, popisom závady a telefónnym číslom pre potreby dopravcu pre spätnom doručení. Bez telefónneho čísla nie je možné zásielku poslať späť
Servisné centrum pre ČR a SR: Bell Technology spol. s r.o., Náplavní 3/2012, 120 00 Praha 2, Česká republika Tel.: +420 224 916 395, Mobil: +420 724 284 477, E-mail: [email protected]
viem o tom, ze v brne vo vankovke v datarte este su... teda aspon este v nedelu boli... ale neviem, ty vravis, ze v datarte uz nie su, dalej v takom e-shope ceskom som ich videl za 690,- a teraz je tam napisane, ze uz nie su v ponuke (nie ze ich nemaju na sklade), tak ze by sa tak rychlo uz aj prestali predavat..?ywi napísal:Neviete,kde by om mohol zohnat tie emgeton porta cult za 490kc?mali ich v ceskom datarte,ale tam uz nie su a ziadny iny obchod som s tou cenou nenasiel....Vopred diky.
nj, je to presne okopirovane to zarucne info z koss porta pro, len je zamenene koss porta pro za emgeton porta cult...paracentesis napísal:No tak koukam, ze pro ty Porty Cult plati stejne zarucni podminky jako pro KOSSy
ja som si ich objednal v cesku za 1200,- ceskych aj s postovnym (studujem v brne, takze som ich objednal z ceska do ceska) takze ak mas niekoho v cesku, toto by si mal najlepsie riesenie... alebo ak mas embosovanu platobnu kartu, mozes si ich objednat z ebayu... z britanie vychadzaju aj s postovnym 900 slovenskych...rastignac napísal:a u nas su kde najlacnejsie porta pro?
a z dalsieho ceskeho e-shopu:www.mp3store.cz napísal: Dostupnost: již se neprodává (//moja pozn.: v predaji boli od konca roka 2006, na invexe som sa pytal odkedy sa idu predavat)
Neregistrovaný (24.1.2007 10:01)
Dobry den, budete mat este tieto sluchatka v ponuke?
Milan Barchanek - Internet Mall [email protected] (24.1.2007 11:20)
Dobrý den, zatím nemáme informace. zda se budou ještě dodávavt.
www.123mp3.cz napísal: Autor: Tsepan
Datum: 2007-01-11 18:42:47
Tyhle sluchatka bych asi nedoporucil, pokud neni vas konicek litani po elektrech...
Mel sem tu cest s 2 poruchama behem 3 dni...
Poprve u sluchatek chybel molitan, kterej je tam aby netlacili nad usima a lip sedeli...ale hraly dobre...tak sem se vydal reklamovat a kdyz sem si domu prinesl druhy, tak pro zmenu nehraje jedno sluchatko...pri reklamaci, prodavac nevypadla naprosto prekvapene a vymenil je bez problemu...asi s nima maj "dobry zkusenosti"...nevim ejstli mam jen takovy "stesti" , ale rozhodne NEDOPORUCUJU, z vlastni zkusenosti....
Porty pro som sice este nepocul ale ked maju taku vysoku cneu asi si ju vedia obhajit fakt som pocul iba chvalu.Ale hovorime o spuntovkach nie?seth82 napísal:Ja som to s tym, ze creative som nepocul, myslel ironicky. Uz som sa toho napocuval pomerne dost, osobne, v posluchovniach, u kamaratov a tak. Pomer cena/vykon je u Creative jasna, avsak dajme tomu za cenu 1000 sk kupis uz aj Sennheisery alebo AKG. K tym SparkPlugom - ja som z 90% pisal vsetko o Porta Pro. Spark Plug su o dost nizsie v rebricku, aj cenovom, takze nemozu mat dokonaly zvuk. A ja som uz pisal ze pocuvam Soundtracky, co je pomerne narocna hudba na kvalitu a s Porta Pro som maximalne spokojny, a to som mal Philips, Sony, Panasonic, Sennheiser, Creative som pocul tiez a mal som pozicane aj Shure a aj Grado,vyslo mi vsak, ze Porty Pro su zvukovo jednoducho najlepsie...takze tak.
Ale sak porty uz chcel kupit..uz sme h oodradili od spuntovDieg0 napísal:Porty pro som sice este nepocul ale ked maju taku vysoku cneu asi si ju vedia obhajit fakt som pocul iba chvalu.Ale hovorime o spuntovkach nie?.Teda chlapik chce spunty.Sme trochu odbocili.Nevravim ze Creative je spicka ja som pocul tiez uz nejake tie znacky (Creative,Sennheiser, Koss, Philips, Panasonic a ine mne dostupne znacky).Nieco ako shure som este nepocul ale tam o kvalite nepochybujem (také Shure e5c musia byť lahoda pre ucho každého "labužníka").
hej to je svata pravda...Zacal oms pri SparkPlug a skoncim bohvie kde....Mozno pri tych Stax SRS-2020Dieg0 napísal:Aha mal som zaracha tak som nevsimol).Jj tie dvojite menice... raz si ich kupim
.Sice 15 litrov sa da vyuzit aj lepsie mno ale co uz
.Ale bude pruser ak sa pokazia ... Ked si zvyknes na dobre uz sa nevratis k zlemu
Vedel som ze budes spokojny, mna prekvapili tiez, ked som ich prvykrat pocul....taka ticha voda....proste hraju perfektne, kludne ich mozem prirovnat ku kossom porta pro. Ale zasa pravda je, ze neviem ako je to s kvalitou, nepoznam nikoho, kto by ich mal, tak ked sa ti dotentuju, tak daj vedietjin napísal:AKG K27i kupene![]()
Stali 2290,-![]()
Ale osm vrcholne spokojny... Perfektne drzia aj pri dlhsom pocuvani, odpor 32ohms, frekvencie 11-28,500 (!!!) cize o vysky postarane, basy sa tiez daju, ale ja ich moc nevyuzivam, genialne ohranicenie zvukov, testoval som ich na MATRIX Revolutions OST - preverene dokonale vo vsetkych frekvenciach, troska ma sklamala absencia redukcie 6.3mm, ale co uz..na to mam SH HD205. V porovnani s nimi by som mal iba vyhradu co sa tyka utlmu, ale to bude tym, ze neobklopuju cele ucho, ako 205. Co ma prijemne prekvapilo, je HW ovladanie hlasitosti priamo na kabliku... V prvom momente to bol sok ala: k**va sak tie hraju jak ticho!! ale pootm...![]()
MAX spokojnost...Vhodne na JAZZ, Klasiku, OST, Blues, hovorene slovo, ambient a funky - subj. nazor...
Pohodlnejsie su PortaPro...o dost, ale je to vec zvyku...ale Comfort zone by bodladawo napísal:Som rad ze si rad
mam otazky ako by na tom podla teba znel rock, hardrock??(skratka gitara)
a ci su pohodlne voci porta pro (kere su pohodlnejsie)
No moja mp3 je sunka a EQ mam predvolene ... pohrat sa stym neda ... taze potvrdil si mi porta projin napísal:Pohodlnejsie su PortaPro...o dost, ale je to vec zvyku...ale Comfort zone by bodla
Rock - hardrock - dobre vzhladom na vrchnu frekvencnu hranicu lae co pravda je dost by zasa zalezalo od vyvazenosti mp3 co sa tyka basov. Napr niektore prebasovane mp3 som uz dnes vymazaval z prehravaca, bo ked im das priestor, tak ti tie sluchatka vytlcu mozog z hlavy, cize su aj mimoriadne vhodne na "tuc-tuc" hudbu. Hovorim...Oni zahraju vsetko, pokial mas vyvazeny zdroj. Alebo ak mas na mp3 kvalitny ekvalizer, tak tiez sa da daco robit![]()
Boze uz sa tesim ked ich napichnem tie sluchatka na gramec - to bude kua sound
seth82: No pekne vypadaju tie GRADO a ta cena je fakt pecka!!
Tie druhe su uz prehnane drahe...to uz fakt radsej AKG K1000 alebo tie STAX...