zehlicka na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spaceo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

zehlicka na vlasy

Príspevok od používateľa spaceo »

cauko ... mam dlhe vlasy a trochu sa mi vlnia, chcel by som si kupit zehlicku na vlasy,, vie mi niekto poradit akuu? pocul som ze kvalitne zehlicky neskodia az tak vlasom, no nechcem do nej investovat niekolke tisice ... existuje nejaka vychytavka ? super pomer cena/kvalita ????

vopred dik .
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: zehlicka na vlasy

Príspevok od používateľa uplink »

spaceo napísal:cauko ... mam dlhe vlasy a trochu sa mi vlnia, chcel by som si kupit zehlicku na vlasy,, vie mi niekto poradit akuu? pocul som ze kvalitne zehlicky neskodia az tak vlasom, no nechcem do nej investovat niekolke tisice ... existuje nejaka vychytavka ? super pomer cena/kvalita ????

vopred dik .
vies co je paradoxne? Ze my co mame vlnite vlasy chceme mat rovny a Ti co maju rovne chcu mat vlnite :D...my by sme si ich najradsej vyzehlili a Ti druhi su stale nalozeny v otackach, alebo s kulmou v ruke :D hehe tato ludska vlastnost, vzdy chceme to co nemame :)..sorry za hrube OT, moc Ti neporadim, viem len ze ked si umyjes vlasy so samponom a vyfenujes si ich do polo-uschnuteho stavu, alebo si na ne capnes penu na vlasy [co sa dava na vlhke vlasy], tak Ti haro ostane jeden den rovne ;)...
Zera'Thull
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Zera'Thull »

No keď budeš kupovať, kúp si hlavne s keramickými alebo teflónovými platničkami, kovové strašne ničia vlasy. Čo sa ceny týka, platíš hlavne za značku, ja mám Etu, keramickú (500 Sk cca) a je úplne super, vydrží to až do najbližšieho umytia a neničí vlasy :)
spaceo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spaceo »

Zera'Thull napísal:No keď budeš kupovať, kúp si hlavne s keramickými alebo teflónovými platničkami, kovové strašne ničia vlasy. Čo sa ceny týka, platíš hlavne za značku, ja mám Etu, keramickú (500 Sk cca) a je úplne super, vydrží to až do najbližšieho umytia a neničí vlasy :)
super ,, vdaka za radu :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no presne moj problem...Mam tiez moj probl... Mam tiez brckave vlasy (ako vraj su fajn "zlate" :oops: ,a podobne) no ja by som radsej rovnejsie .. Vacsinov ked idem do skoly napr,cca pol hodinu pred odchodom z domu si narazim na hralvu zimnu ciapku :) -ono to celkom vyrovna XD a vyzera to fajn..A chcel smo aj tu zehlicku no vraj to strasne kazi vlasy a to ja necem :) .. Tak zatial frcimna tej ciapke :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

http://elektro.24hod.sk/index.php?page=11&itm=2144
Odporucam tuto :!: :!: :!:

Vyskusal som ju a odvtedy uz nic ine nechcem ani videt. Daj si bacha pri zehleni aby si si vlasy nespalil, dobre je pouzit pred zehlenim ochranny krem/sprej :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

jin ty mas tiez brckave? ked si skusal ,cem vediet ci to bdue stat za to ..mozno sa necham nahovort na tu zehlu :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kelusko napísal:jin ty mas tiez brckave? ked si skusal ,cem vediet ci to bdue stat za to ..mozno sa necham nahovort na tu zehlu :)
hej mam brckave ale nie brutalne /neviem ako mas ty/, ale su zato VELMI huste. Skusal osm ich zehlit a krasne sa vyrovnali...podla toho co od toho ocakavas. Ale ja oms bol nadseny...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

nad takymto niecim som uz uvazoval ale najprv by som to rad niekde v praxi vyskusal takze este pockam... nemam velmi brckave vlasy ale trochu predsa a chcem aby vyzerali na tu dlzku aku maju a nie aby boli vzadu tak sprosto skrutene :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mna tiez takto zlomili...raz sme isli do podniku a d**lo nam a kamaratka tam zrovna mala zehlicku a zeeehlili sme :lol:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

oprasujem starsiu temu a chcem sa spytat.

Mam strasne brckave vlasy. Strasne.
Ako kazdemu sa to paci, travia dlhe minuty hrania sa mi vlasmi, ale ..

Relativne kratke (cca 5-6cm).

Uz som mal par krat vyzehlene. Efekt je super, presne to co chcem.

Cital som uz tie vyssie spomenute odporucania.

Planoval by som si zehlit vlasy prakticky kazdy den.

Velmi by sa nicili vlasy ?
Aku presne by ste doporucili ? moze byt aj link, nenahnevam sa.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bizzy:Link máš vyššie, myslím že je to za tú cenu špičková kvalita :wink:
Vlasy to ničí podľa toho, ako často to žehlíš a aký prípravok na žehlenie používaš. Osobne sme použili jeden profi-Loreal a malo to ten efekt, že to vlasy chánilo a držalo to vyžehlenie dlhšie :wink: .
Kamarát má na žehlenie presný týždenný program, aby sa vlasy moc neničili, keď bude na icq, tak Ti ho pošlem.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dik za odporucenie na tu remington zehlicku. Patrim k casti populacii s vlnitymi vlasmi, ale na rozdiel od vacsiny som s nimi viac - menej stotoznena, ale rozmyslala som nad zehlickou kvoli home - made robenej ofine, ktoru by trebalo troschen upravit :). Ale ked tak nad tym uvazujem, asi si ju necham dorast a bude o starost menej :wink:, som prakticky zalozena. Kolko trva take vyrovnavanie???
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

osobne s tym nemam skusenosti ale viem ze mama si kupila zehlicku na vlasy co mala taku malu nadobku na vodu aby sa vlasi nenicili a este nejaka jej kadernicka jej doporucila ze do tej vody kapecku olivoveho oleja (ale fakt len kapecku) ze to vyzivuje vlasy.
Mama si to dost pochvalovala (kym nejakym zazrakom nepoliala celu zehlicku :lol: )

Zehlicka nejaka rowenta MAX do 2ooo urcite
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Kolko trva take vyrovnavanie???
Podľa hustoty, kvality, vlnitosti, množstva, dĺžky, ale v priemere tak 30min. Mne to kamarát raz žehlil 52min, zatriasol som hlavou a bolo to úplne také isté ako predtým :lol: nepoddajné vlasy...
Inak ak by niekto chcel, tak kamarát mi poslal program na žehlenie, mu celkom dobre drží podľa toho: nedela umyjem nezehlim, utorok rano umyjem zehlim, streda umyjem nezehlim, piatok umyjem zehlim.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dnes som bola u kadernicky, tak som sa poinformovala o zehlickach a zehleni :). Na kratsie vlasy resp. len ofinu staci aj mensia zehlicka, okolo 1000sk, najlepsia znacky su (ako spominal jin) Remington a potom Philips. Na cele vlasy je lepsia o nieco vacsia, obe by mali byt keramicke. Co sa tyka toho spreju, kremu, ktory ma chranit pri zehleni vlasy - vraj nie je nutny, ak sa nejedna o kazdodenne zehlenie a najlepsi je od Schwarzkopfu :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ja zo zehlickami na vlasy nemam dobre skusenosti............kamoska mi skusala zehlit vlasy a popalila ma na cele :D:D
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

zehlicka na vlasy je podla mna hovadina....nemyslela som si to dovtedy pokial sme to nekupili...dost to nici vlasy,a radsej si po umyti vlasy vyfukaj....ale zehlicku ti moc neodporucam =)) :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

poradim ti osvedcene pravidlo cim drahsie tym lepsie.....choj do nay alebo datartu a mas to vybavene
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

po zehleni vlasy nevyzeraju zdravo, su take suche ..men osobne sa pacia kucery :) a aj sama mam taze do pohody :)
Napísať odpoveď