ja som mal iba take lahsie par jaziev na kolene potom meniskop ci take nieco na obidvoch kolenach a potom otras mozgu ai narazenie nosa dost tvrde to bolo ty koky //chcel si napísať meniskus ...eritrocit
madonna1 napísal:pruh, prasknuty slepak (apendix), zlomeny nos + licne kosti + vyrazene zuby, krcne mandle, znamienka, a to posledne neviem ako nazvat - proste zubar mi vysekaval koren vrazeny az do nosovej dutiny....takze bolo toho uz dost a vravim este jedna v plnej ma caka....takze chce si to tu so mnou niekto rozdat mnohi tu totiz radi "bezdovodne" utocia a nemaju paru na koho
ja skusim 2 x operacia pruhu operacia apendixu no zatial sa vyhybam ale uz som mal stav ze neklesnu leukocity tak idem pod noz zlomenin ako normal zlomenin nie take srandy ako zlomeny clanok, tak to som mal 20x hhe plus jedna vazna to som mal rozobrate zapastie som celou tedajsou vahou (50kg) padol na zapastie daka tej zlomenine viem vytacat ruku o 370° (btw este som bol taky lol ze ked chirurg pytal ci cem umrtvit hovorim ze nie lebo neznasam inekcie no chyba dost som hucal potom az ludia v cakarni plakali) btw 1 zlomeninu som mal klucnu kost som sa prave narodil a chirurg ma zlamal pritom lol a ked som mal 6 tak preseknute krcne svalstvo par mm delilo od smrti bo by som chytil tepnu a hrtan co by som asi nerozbehal a potom nie vazne ale napr teraz chytavam krce pri srdci a co ma dost desi lebo som mal selest ale uz je pasivna teda mala by byt
Ja som bol 2-krát operovaný. Raz ked som mal 4 roky na pruh a ked som mal 7 rokov tak som bol operovaný na oko. Ked som mal 15 rokov tak som utrpel tažký otras mozgu. Dúfam, že už nič takéto ma v živote nestretne.
Mistr.Bombastik...1x napísal:Vieš čo chcel by som ťa vidieť ako hravaš ten futbal.Inak začo hravaš ktora liga?...
hraval som 1. ziacku ligu , teraz hravam 2. dorastenecku , mam 14 rokov , volali ma hrat do MFK Ruzomberok , ale zatial som ostal doma , momentalne hram za FK SNV ale mam ist na skusku do super klubu , ale o tom nechcem este rozpravat
Zlomeny laket 2x na lavej ruke.. Zavazia vacsie ako 10kg dovidenia . Cize zbohom svalnata lava ruka . Pravidelne kadze rano ju musim "odpuknut" proste nasilu cez bolest s nou pohnut aby som s nou mohol hybat.. ale neva, zvykol som si..
Mozem si zato sam.. odohral som 6 zapasov s rozmliazdenou chrupavkou, debil
Moja statistika:
1x zlomeny prst na lavej ruke
1x zlomeny prst na pravej nohe
1x vytknuty clenok na lavej nohe
1x vytknuty clenok na pravej nohe (momentalne )
No nedávno som padol na motorke a tak som podstúpil dvojitú operáciu pravej ruky Inak ešte keď mi bolo 6rokov tak mi starší brat jednu vzduchom chladenú dal a 2 mesiace som sa liečil v nemocnici na voľačo z obličkou Ale tá narkóza je riadna sranda Do 2ch sekúnd človek tuhý
zdravim, v pondelok idem na vyber krcnych mandli a bude sa to konat pod uplnou narkozou, ma tu s tym niekto konkretne skusenosti jak to prebieha??
Lebo mne kamos hovoril ze den po operacii mu z toho miesta kde boli predtym mandle daco vytrhavali, tak neviem ci si vymysla alebo ci islo o nieco ojedinele. V kazdom pripade to ale bude prvykrat co budem uspaty tak som zvedavy.
Roztrhnuty napolovicu väz v pravom kolene >1 mesiac som chodil s ortezou potom operacia a zase >2-3 mesiace s ortezou a verte nieje to sranda ist s nou na velku potrebu