14 rocne
-
Neexie
Expert
- Kontaktovať používateľa:
mno ja som tez v takom nizsom veku akoze mam kamosky 13/14 nektore su uplne kur*y totalne decka ktore sa musia necim chvalit a najviac sa mi na nich paci to ze kazdy druhy den menia nazory to je fakt uplne ze v pi*i ked som si to precital tak som to vlastne pochopil ze mozem na tie moje tzv. kamaratky je*at takcitak im to raz dojde... mozno
tak teda diky vsetkym za pomoc ((:
dnes som o nej polemizoval v skole,lebo stale sa mi paci -> ale na druhej strane ju nechcem kvoli spravaniuNeexie napísal:mno ja som tez v takom nizsom veku akoze mam kamosky 13/14 nektore su uplne kur*y totalne decka ktore sa musia necim chvalit a najviac sa mi na nich paci to ze kazdy druhy den menia nazory to je fakt uplne ze v pi*i ked som si to precital tak som to vlastne pochopil ze mozem na tie moje tzv. kamaratky je*at takcitak im to raz dojde... moznotak teda diky vsetkym za pomoc ((:
Ahojte, moj nazor je, ze ci ide o dievca. al. chlapca v takomto veku, v ziadnom pripade sa neda hovorit o ziadnom vztahu, v obdobi zakladnej a strednej skoly treba mysliet na studium- teda ako si zabezpecit buducnost- to je prvorade, nehovorim, ze sa netreba randit, praVeze treba, v tomto veku je kontakt opacneho pohlavia potrebny prave pre potrebu spoznat naturu opacneho pohlavia a ziskavania skusenosti- NIE SEXUALNYCH, naucit sa chovat v urcitych casoch, nic netreba uponahlat, pretoze nikto nic nezmeska, vazne vztahy vznikaju vo vyssom veku- zalezi na povahe- ale v strnastich urcite nie- bez vynimky, 14-ka nikdy nebude dusevne vyspela, aj ked bude na svoj vek vaznejsia ako jej rovesnicky, kazdy potrebuje dozriet a to sa tyka aj chlapcov a okrem toho ani 18 nie je vek na vazne vztahy
ja osobne som za chlapcami nikdy nebehala, namiesto toho som sa ucila, bude to mna doktorka, mam 22, mam prvy vztah- moj muz je o 16 rokov starsi a je nam spolu krasne a nemam pocit, ze som vo svojom zivote nieco zmeskala
preto radim nikam sa neponahlat rovanko dievcatam ako aj chlapcom
ja osobne som za chlapcami nikdy nebehala, namiesto toho som sa ucila, bude to mna doktorka, mam 22, mam prvy vztah- moj muz je o 16 rokov starsi a je nam spolu krasne a nemam pocit, ze som vo svojom zivote nieco zmeskala
preto radim nikam sa neponahlat rovanko dievcatam ako aj chlapcom
-
midnight_man
Guru
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Niektoré 14-15-16 ročne dievčatá ktoré su fakt pekne su namyslene,drzé a ked im človek povie pravdu do očí,rozplaču sa alebo sa na vas urazia pretože ste zlý VY a nie ona...
Aj ked vela dievčat v tomto veku su vyspele ako fyzicky tak aj psychicky a je ich celkom dosť,maju predstavu o živote a hlavne niektoré su neni také že:jo,dnes je piatok,jožo nám kúpi liter slivovice,ideme sa naje*ať,jasne a ma tam dojsť jano a kamarati,určite si aspoň za*eb*e a nafajčíme sa...
Toto je podla mňa na
Aj ked vela dievčat v tomto veku su vyspele ako fyzicky tak aj psychicky a je ich celkom dosť,maju predstavu o živote a hlavne niektoré su neni také že:jo,dnes je piatok,jožo nám kúpi liter slivovice,ideme sa naje*ať,jasne a ma tam dojsť jano a kamarati,určite si aspoň za*eb*e a nafajčíme sa...
Toto je podla mňa na
tak budes teraz velmi zly, lebo tych X holiek si to teraz precita.:M4jco:. napísal:Niektoré 14-15-16 ročne dievčatá ktoré su fakt pekne su namyslene,drzé a ked im človek povie pravdu do očí,rozplaču sa alebo sa na vas urazia pretože ste zlý VY a nie ona...
Toto je podla mňa na
Hned na prvej strane som si vsimol nazory typu, ze 18 rocny chlapec je debil lebo si zacina s 14 rocnou.
tento nazor mate len teraz, urcite po 40tiake nebudete chciet starsie zeny ale budete chiet mladsie
a nevidim problem v tom ked ma chlap 40 a zena 36
sice ono je to dost blbe v tom mladsom veku...
tento nazor mate len teraz, urcite po 40tiake nebudete chciet starsie zeny ale budete chiet mladsie
jj presne tak ... tu je tazko nieco pisat ono je to dost subjektivne vzdy sa niekomu ukrivdi su 14-ky ktore su vyspelejsie ci uz psichycky alebo aj fyzicky ako tie ostatne ale tak isto je to aj 15,16,17,18 ... myslim ze ono teraz ide vsetko do predu a od tych 14-15 az 18-19 to uz ani tak nezalezi na veku ale na tom aka ta osoba je kludne moze byt aj 14 viac vsimava mila a psichycky vyspelejsia ako taka nafukana 17-ka ........ tazko hodnotit ..........ale tak istotne to plati aj s chalanmi ..........skenner napísal: jeto individualne podla mna
-
midnight_man
Guru
Poznal som 14 tky ktore nestoja ani za zrnko maku ..poznal som take ktore mali viac rozumu ako 18tky..je to strasne individualne...samozrejme tie baby maju teraz uz po 16-17 rokov je tomu uz davno..ked sa potom clovek pozri par rokov dozadu zisti ze to to je uz troska na smiech tie veci a tak
spominat pri kofolke v bare a smiat sa na tom asi jedine 
sakra ale je rozdiel (14 a 18 ) a (36 a 40), myslim si ze, dospeli ludia v zrelom veku su si ovela blizsi ako nejaky nadrzany postpubertak a nejaka 14 co este nevie co cakat od....od vsetkeho.Lub0$ napísal:Hned na prvej strane som si vsimol nazory typu, ze 18 rocny chlapec je debil lebo si zacina s 14 rocnou.
tento nazor mate len teraz, urcite po 40tiake nebudete chciet starsie zeny ale budete chiet mladsiea nevidim problem v tom ked ma chlap 40 a zena 36
sice ono je to dost blbe v tom mladsom veku...
Celkovo co sa tyka takychto vztahov s mladymi dievcatami tak NIE !!! a ked niekto mysli dokonca na sex tak by sa mal nad sebou zamysliet... to je moj nazor
-
midnight_man
Guru