14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Neexie
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

mno ja som tez v takom nizsom veku akoze mam kamosky 13/14 nektore su uplne kur*y totalne decka ktore sa musia necim chvalit a najviac sa mi na nich paci to ze kazdy druhy den menia nazory to je fakt uplne ze v pi*i ked som si to precital tak som to vlastne pochopil ze mozem na tie moje tzv. kamaratky je*at takcitak im to raz dojde... mozno :P tak teda diky vsetkym za pomoc ((:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

paneboze dakujem ze uz mam po puberte:)
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Neexie napísal:mno ja som tez v takom nizsom veku akoze mam kamosky 13/14 nektore su uplne kur*y totalne decka ktore sa musia necim chvalit a najviac sa mi na nich paci to ze kazdy druhy den menia nazory to je fakt uplne ze v pi*i ked som si to precital tak som to vlastne pochopil ze mozem na tie moje tzv. kamaratky je*at takcitak im to raz dojde... mozno :P tak teda diky vsetkym za pomoc ((:
dnes som o nej polemizoval v skole,lebo stale sa mi paci -> ale na druhej strane ju nechcem kvoli spravaniu
morena
Novice
Novice

Príspevok od používateľa morena »

Ahojte, moj nazor je, ze ci ide o dievca. al. chlapca v takomto veku, v ziadnom pripade sa neda hovorit o ziadnom vztahu, v obdobi zakladnej a strednej skoly treba mysliet na studium- teda ako si zabezpecit buducnost- to je prvorade, nehovorim, ze sa netreba randit, praVeze treba, v tomto veku je kontakt opacneho pohlavia potrebny prave pre potrebu spoznat naturu opacneho pohlavia a ziskavania skusenosti- NIE SEXUALNYCH, naucit sa chovat v urcitych casoch, nic netreba uponahlat, pretoze nikto nic nezmeska, vazne vztahy vznikaju vo vyssom veku- zalezi na povahe- ale v strnastich urcite nie- bez vynimky, 14-ka nikdy nebude dusevne vyspela, aj ked bude na svoj vek vaznejsia ako jej rovesnicky, kazdy potrebuje dozriet a to sa tyka aj chlapcov a okrem toho ani 18 nie je vek na vazne vztahy
ja osobne som za chlapcami nikdy nebehala, namiesto toho som sa ucila, bude to mna doktorka, mam 22, mam prvy vztah- moj muz je o 16 rokov starsi a je nam spolu krasne a nemam pocit, ze som vo svojom zivote nieco zmeskala
preto radim nikam sa neponahlat rovanko dievcatam ako aj chlapcom
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ja si myslim ze zacinat v 14 tisch vztahy ma tiez svoj vyznam..clovek naberie iste skusenosti..pride na to ako sa spravat..a bude troska ostrielanejsi. ale ved kazdy si spravi tak ako mysli on :) a zalezi to na jednotlivcovi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Budiz - je to tvoj nazor. Osobne si myslim ze vztah by mal byt zo vzajomnej naklonnosti, nie zbierani skusenosti.

Zaujimave je, ze kedze mam (asi privysoke :) ) naroky na dievca, hlavne z vyspelostnej stranky, tak medzi dievcata ktore sa mi velmo pacia aj co sa tohoto tyka patri prave jedna 14 rocna.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

bax napísal:kým u nej neskončí puberta nemá to zmysel si myslím...ja som vedel, že je to stratený prípad už pri vete: "spi v Tokio hotel tricku" :lol:
asi tak :lol: :lol: :lol:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Niektoré 14-15-16 ročne dievčatá ktoré su fakt pekne su namyslene,drzé a ked im človek povie pravdu do očí,rozplaču sa alebo sa na vas urazia pretože ste zlý VY a nie ona...
Aj ked vela dievčat v tomto veku su vyspele ako fyzicky tak aj psychicky a je ich celkom dosť,maju predstavu o živote a hlavne niektoré su neni také že:jo,dnes je piatok,jožo nám kúpi liter slivovice,ideme sa naje*ať,jasne a ma tam dojsť jano a kamarati,určite si aspoň za*eb*e a nafajčíme sa...
Toto je podla mňa na :lol:
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

podla mna niektore 14 rocne su celkom v pohode da sa snimi pokecat ale niektore 14 su opak su to ako deti nieco im poviete a na druhy den to vedia vsedci zalezi to od povahy.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

.:M4jco:. napísal:Niektoré 14-15-16 ročne dievčatá ktoré su fakt pekne su namyslene,drzé a ked im človek povie pravdu do očí,rozplaču sa alebo sa na vas urazia pretože ste zlý VY a nie ona...
Aj ked vela dievčat v tomto veku su vyspele ako fyzicky tak aj psychicky a je ich celkom dosť,maju predstavu o živote a hlavne niektoré su neni také že:jo,dnes je piatok,jožo nám kúpi liter slivovice,ideme sa naje*ať,jasne a ma tam dojsť jano a kamarati,určite si aspoň za*eb*e a nafajčíme sa...
Toto je podla mňa na :lol:
tak budes teraz velmi zly, lebo tych X holiek si to teraz precita :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Hned na prvej strane som si vsimol nazory typu, ze 18 rocny chlapec je debil lebo si zacina s 14 rocnou.
tento nazor mate len teraz, urcite po 40tiake nebudete chciet starsie zeny ale budete chiet mladsie :wink: a nevidim problem v tom ked ma chlap 40 a zena 36 8) sice ono je to dost blbe v tom mladsom veku...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja tiez momentalne poznam jednu uplne super 14rocnu holku ktora je na tom
o dost lepsie myslim ako bezne 14tky.. jeto individualne podla mna
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

skenner napísal: jeto individualne podla mna
jj presne tak ... tu je tazko nieco pisat ono je to dost subjektivne vzdy sa niekomu ukrivdi su 14-ky ktore su vyspelejsie ci uz psichycky alebo aj fyzicky ako tie ostatne ale tak isto je to aj 15,16,17,18 ... myslim ze ono teraz ide vsetko do predu a od tych 14-15 az 18-19 to uz ani tak nezalezi na veku ale na tom aka ta osoba je kludne moze byt aj 14 viac vsimava mila a psichycky vyspelejsia ako taka nafukana 17-ka ........ tazko hodnotit ..........ale tak istotne to plati aj s chalanmi ..........
midnight_man
Guru
Guru

Poznal som 14 tky ktore nestoja ani za zrnko maku ..poznal som take ktore mali viac rozumu ako 18tky..je to strasne individualne...samozrejme tie baby maju teraz uz po 16-17 rokov je tomu uz davno..ked sa potom clovek pozri par rokov dozadu zisti ze to to je uz troska na smiech tie veci a tak :D spominat pri kofolke v bare a smiat sa na tom asi jedine :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

rebrik5 napísal:podla mna niektore 14 rocne su celkom v pohode da sa snimi pokecat ale niektore 14 su opak su to ako deti nieco im poviete a na druhy den to vedia vsedci zalezi to od povahy.
to je uplna pravda niektore su dobre a niektore su *****
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

Lub0$ napísal:Hned na prvej strane som si vsimol nazory typu, ze 18 rocny chlapec je debil lebo si zacina s 14 rocnou.
tento nazor mate len teraz, urcite po 40tiake nebudete chciet starsie zeny ale budete chiet mladsie :wink: a nevidim problem v tom ked ma chlap 40 a zena 36 8) sice ono je to dost blbe v tom mladsom veku...
sakra ale je rozdiel (14 a 18 ) a (36 a 40), myslim si ze, dospeli ludia v zrelom veku su si ovela blizsi ako nejaky nadrzany postpubertak a nejaka 14 co este nevie co cakat od....od vsetkeho.
Celkovo co sa tyka takychto vztahov s mladymi dievcatami tak NIE !!! a ked niekto mysli dokonca na sex tak by sa mal nad sebou zamysliet... to je moj nazor :roll:
Salamien
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Salamien »

Ja by som rozhodne nesiel do vztahu so 14 rocnou, ved je to este len dieta a s takou by clovek max. mohol mat iba flirt, ale ziaden vazny vztah. Netvrdim ze vsetky 14 rocne baby su namyslene, ale vacsina takych je. Je to veru o psychike a dusevnej vyspelosti. :)
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Nie su namyslene, len s nimi mrda puberta. Neda sa predsa ocakavat od niekoho, kto je kontrolovany hormonom, aby bol zodpovedny.
midnight_man
Guru
Guru

h4rv3st3r napísal:Neda sa predsa ocakavat od niekoho, kto je kontrolovany hormonom, aby bol zodpovedny.
Right!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zoznamte ma s vynimkou :idea:
Napísať odpoveď