Aký je váš názor na to že mať viac žien?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Aký je váš názor na to že mať viac žien?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Nepýtam radu, lebo vieme že od stoličky nikto nič nevyrieši, nezakladám tému o ženskom háreme v arabskom svete. Chcem si svami iba podiskutovať o tom keď má človek viac partnerov naraz. Je to hriech? Podľa čoho to je vymyslené? Vymyslela to ludská konzervatívnosť nie prírody. Kto vynašiel manželstvo, spolužitie atď? Zase len ľudia! V prírode je to tak že si samica hľadá dokonalého a silného samca (je to inštinkt) aby sa mohli páriť a mať zdravé, silné, životaschopná mláďatá. Príde obdobie párenia a nájdu si svoju samicu, potom inú a za ďalší rok zase inú. Nechcem ani o podvádzaní... Chcem o tom že si chalan. Máš napríklad babu doma (vo svojom meste) a máš aj v iných mestách. Si slobodný, nemáš záväzky... Tak si užívaš ale nejde ti doslova len o TO JEDNO... Proste máš ich všetky rád, ak ideš do mesta A tak si sňou. Ak ideš do mesta C tak si s druhou... Proste s každou ťa to baví.

Obrázok

Tak ako je na tomto grafe napríklad... No výhoda jednej stabilnej ženy je že stále máš pri sebe volakoho na koho sa môžeš spolahnúť, všade s tebou pôjde ak si zaumieniš ísť do mesta B tak tam pôjde stebou, ak do mesta C, zase pôjde stebou... Tak ale ak nemáš trvalú a máš len také že v každom meste jednu, tak môžu padnúť všetky naraz ak sa napríklad dozvedia že sú zdielané. Ale zase ak ti padne baba z mesta A stále máš dve v mestách B a C... Ak by ti padli aj dve naraz tak tam máš stále tú tretiu z mesta XY... Takže má to aj výhody. Je malá pravdepodobnosť že sa ludia z mesta A poznajú s luďmi z miest C a B... Chybu robia ľudia tam že podvádzajú vo svojom okolí a tak sa nato brzo príde...

Moja nová politika vo vzťahoch:

Ako som si všimol mne to baby robili stále. Buď som bol len jeden z jej mnoha frajerov, alebo jakmile si našla lepšieho (bohatšieho, krajšieho) ma okamžite vymenila... Nemám nič proti zdielaniu. Ten prvý prípad mi vyhovoval. Pri dnešnom trende kde je vernosť úplne nulová, môžem byť rád ak môžem byť aspon jeden z jej mnoha frajerov. To že byť primárny u baby je ťažké dosiahnúť o čom sa bavíme aj v tejto téme je veľmi ťažké. Tie baby ktoré poznám si kladú strašne vysoké nároky na chlapca... Takže si dobre vyberajú kto je ch pravý (ja od takého mám ďaleko) a aj priznali že sú mladé chcú si užiť a vyskúšať/vystriedať čo najviac chalanov. Tu ani nejde o vek lebo toto robia aj 20-30 ročné č ja poznám. Takže ako som povedal ak sa mi aj horko ťažko podarí mať babu, mám ju len chvílu a to stým že je na koni ona. Ja mám asi taký výber ako u slovenského zamestnávateľa: Buď som rád že ju mám a držím tlamu, alebo môžem ísť! Len luskne prstom a má 30 ďalších.

Takže teda moja politika je tiež taká. Ako sa správajú oni ktebe tak sa správaj aj ty knim! Lebo štýlom on do teba kameňom a ty doňho chlebom som vždy doplatil len a len JA!!! Takže podľa mňa ak mám ja slobodný chalan tri alebo 4 slobodné frajerky, nič tým nepácham, veď všetky moje baby mali aj kopec ďalších frajerov... Nemal som babu čo by ma nepodviedla. A detto aj u kamoša a brata. Chodili snimi dokedy sa dalo, sťahovali ich a potajomky mali iného. Keď sa to prevalilo dali im košom a vôbec ich to netrápilo... Takže baby sú prefíkané a nerobia to zle. Však sa vžite do ich kože. Načo by si mal jednu keď môžeš mať dve. Načo by si chodil s niekým kto má len dvacku, keď môžeš mať takého čo ma 20 litrov! Načo by si čakal na babu z Nitry ak ti povie že zajtra nemá čas, keď si môžeš zajsť zajtra za druhou do Piešťan? Proste každý den sniekym môžeš ísť. Aj mne sa stalo že mi volala babenka či ideme von, ja som bol zaneprázdený vten deň, a za hodinku si už zohnala inú spoločnosť a to nespravila len jedna. Prakticky ona si len užíva. Načo by sa viazala na jedného chalana?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nič v zlom, ale mám pocit,že už to tu trochu prehánaš!
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Kazdy podla chuti, ked ti to vyhovuje... :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tvoju politiku schvalujem a suhlasim s nou, ale je to otazka penazi ;) Priklad: Mam babu v BA kde aj byvam, to je OK. Potom povedzme jednu v Senci, dalsiu v Trnave a v Piestanoch. No lenze takto by som do tyzdna prejazdil dost vela benzinu co je dost vela cashov, kedze len studujem a nezarabam (tak vela). IMHO sa celkom da vo vacsom meste (ako je BA) mat baby kazdu z inej casti mesta :) U mna oblubeny trojuholnik Petrzalka, Ruzinov, Podunajske Biskupice :) bohuzial toto sa nie vzdy podari mat tri naraz, skor by som povedal ze aj ja som rad ked mam co i len jednu :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ked myslis... neviem ci by si bol fakt chladny keby si videl tu tvoju s dalsimi tromi, a ak by si chladny bol ak by to nemalo nic spolocne s laskou
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mayday vobec nerozmyslas, neuvedomujes si, ze nie vsetky zeny su take :!:

Len preto, ze si zatial ty take stretol, neznamena ze su take vsetky, my tiez nemame radi, ked zeny hovoria, ze "vsetci muzi su taki". Bol by si rad, keby si uz u ziadnej nemal sancu, lebo kazda zena by si myslela, ze vsetci muzi su svine?

To je prva vec, nad ktorou by si sa mal zamysliet, zmenit svoj pristup ale nie tymto smerom, lebo len kvoli svojej zatrpknutosti nemozes teraz odsudit vsetky zeny, chyba bola aj jednoznacne V TEBE, vies preco???! lebo si si nechal srat na hlavu, zeny potrebuju tvrdu ruku, potrebuju vedla seba chlapa, ktory bude sice k nim nezny, ale bude rozhodny, a dupne si, ukaze im, ze nie je nich posraty, chcu si Ta mat preco vazit, preco ta obdivovat...

Dalsia vec, ako by si sa potom citil, resp. budes citit, ked teraz stretnes konecne "tu pravu", ale kedze bude len jedna zo 4-och tak jej len ublizis a ona navzdy odide.. aj jej laska..

Proste ako vravi Te-wei, prehanas to :roll:

Urcite mi odpises kopu skvelych, mudrych argumentov, kopu tvojich tazkych skusenosti... ja ti hovorim NO A CO. Nikto nema lahky zivot ver mi..

Poviem Ti uz len poslednu vec, a potom to uz necham naozaj na tebe, svoji spravanim dosiahnes len to, ze uz nikdy nebudes v zivote stastny, mozno budes zit v iluzii, v klame, budes si uzivat povrchne stastie, alebo budes stastny, ale len na urcitu dobu, proste ak sa chces takto nadalej spravat, nikdy nebudes SKUTOCNE stastny...

lebo STASTIE a LASKA sa nedaju ziskat, nemozes si ich zobrat, ani ich nemozes znasilnit, STASTIE a LASKU mozes len prijat, od toho kto ti ho chce dat... koniec! :!: Cim viac budes chciet a sa snazit, tym viac sa od toho vzdialis..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

MayDaySK.. asi by si mal zmeniť spoločnosť ľudí, z ktorej si vyberáš svoje "priateľky".. nájsť si ich medzi "obyčajnými" dievčatami.. :roll:
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

ja tiez som uz zabil styri a pol roka na dvoch babach ktore ma podviedli chceli ma naspet ospravedlnovali sa vypisovali mesiace ale nie ja som sa k nim nevratil a na svojej vernosti nemienim nic menit

podla mna porekadlo KTO SI CO ZASADI TO BUDE AJ ZAT tneboj tym babam sa to vsetko vrati
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

lolky napísal: KTO SI CO ZASADI TO BUDE AJ ZAT tneboj tym babam sa to vsetko vrati
týmto sa riadim aj ja, nerobím to lebo viem že pre mňa by to bolo kur.va nepríjemné... ale keď ja mám tú smolu že buď nič alebo viac naraz zrazu príde, teraz mám napr. rozriešené 4 a neviem si vybrať.... :?
A tiež mám také šťastie že si vybberiem tú najväčšiu kur...vu, proste dám sa s nejakou dokopy a potom kam chodím počúvam jasné. toe tá nynfa, alebo tá čo vtedy zriešila s tým a tým, dneska som mal aj depku z toho, proste musíš aspoň v kúte (neviem či tomu hovoriť srdce alebo duša alebo čo) dúfať, že nájdeš takú tú pravú :oops:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mayday: tvoj nick hovori za vsetko, uz to tolko neries. niesi sam.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ETieNne velmi krasne napisane..naozaj..a uprimne suhlasim..nie vsetky su take..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Myslím, že takýto systém fungovať nemôže. Ale skús to a píš sem "denník" že ako sa vzťahy vivíjajú :)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

hej ako v nebezpecnych znamostiach
:lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MayDaySK: Protiotazka - Ako by si sa citil, keby tvoja zenska mala este jedneho chalana okrem teba??? :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja by som na to urcite nebol ja som nazoru ak sa dvaja maju radi treti tam nema co robit a nikdy nezmenim nazor :!:
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

a nezabudnime na jedno pravidlo BEZ VANKU SA ANI LISTOK NA STORME NEPOhnE ak mi povedia dvaja ze tak je kur*a tak je kur*a a uz tomu verim neveril som tomu ale verim proste existuju. a dalej druha vec sa pozeram co ma doma aky su rodicia brat sestra . taka ista je aj ON alebo ONA kde vyrastala(ak tvrdi ze nie klame!! bude je taka ista ako sestra ,brat alebo horsia a to mi mozte verit). ak tieto dva parametre su v poriadku mozem zacat chodit s babou ak ne tak iba sex alebo sajonara
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

1. Nemam na to srdce ... jednej hovorit ze ju milujem a druhu prasit ee som jednoznacne proti ... a suhlasim z hojkom ... som si isty ze by si bol v stave zabijat keby si sa dozvedel ze tvoja baba ma druheho ... je to ze dost nefer k tym babam ...
2. Vrcholne to nenavidim takyto styl ... keby si teraz stal pri mne tak by som ti urezal vajca ...
3. Zena je poklad ktory si treba vazit (cest vynimkam) nieje to ziadna trofej, nieje to kus masa do ktoreho si pichnes, nieje to objekt z ktorym sa chodis len chvalit za kamosmi ...
4. Aj zena aj muz je citliva osoba (zase cest vynimkam) ... sam vies jak to boli ked ti toto zena spravi ... tak to nerob ty im ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MayDaySK napísal: Chlap je NIČ s ktorým sa môžu zahrávať ako chcú že? My niesme poklad. No krásne, premňa bude poklad a za rohom sa bude bozkávať s druhým a ešte ma aj kôli tomu odmietne lebo je na rande s druhým a mne povie že dnes nemá čas? To je v poriadku? To je už feministický šovinizmus! Mne toto baby robili stále a to je v poriadku že? Ja nemám city... Ja niesom nikto... Im by si zato neurezal ... že? Lebo oni môžu všetko aj po hlave ti skákať že??
co ti k tomu poviem je to ze keby sa mi taketo nieco dialo tak na nu z vysoka serem ... a rozhodne sa neje... z takym niecim ze oko za oko zub za zub ... to je najvacsia ubohost ... Chce ineho tak nech si bezi ... ked si mysli ze jej da viac??
to co si sa pytal ze si v kruhoch kde su len take baby .... no asi mas pravdu ... ked sa ti to stalo uz 10x tak zmen kruhy ... znamych ... alebo sa vyser na tie baby ktore sa v tvojich kruhoch krutia ... a nechod na "polovacky" normalna baba nejde kazdy den do podniku ... sa ozrat
Mne sa zda ze sa krutis v kruhoch kde su baby "na jednu noc" ... a ten kamarat co ti toto poradil (3vztahy) tak je alebo dilinko kurevnik alebo chlapec ktory si chce len uzit a potom zahodit (alebo sa pred babami hras na hrdinu a ony ti takto ukazuju ze hrdinom niesi ... [no offense-len typ] )
Skus momentovo zabudnut na baby ... daj si pauzu ...a zoznam sa z nejakou normalnou inteligentnou babou .... ktora ta nezaujme len vonkajskom ale hlavne vnutrom (je super ze je prenadherna ma krasnu rit a pevne velke prsia...ale moze to byt namyslena lady z Komarna ktora si myli zvoncek do bytu z Tlacitkom na privolavanie vytahu ) :wink: Ver mi ze Zena ktora normalne rozmysla ... nema v hlave to ze kedy si pojde zatrsat a ozere sa z kamradkami by ti taketo veci nerobila ... alebo ti to aspon normalne povedala prepac ... Podla mna len nemas stale stastie na tu pravu
// A este nieco ...tym ze 10bab ta zranilo neznamena ze teraz do toho zatiahnes 2-3 nevine baby naraz a urobis vyberove konanie, jednu si vyberes a tie dve posles niekam ... to je trochu divne riesenie ...
Sry ze som tak vystrelil ale vrcholne nenavidim takych ludi ktory idu na viac frontov a potom babe povedia ze ju uz nemiluju ... mam 2 kamaratky ktore takto dopadly ... obidve sa uz chalanovi odovzdali cele a ten to zneuzil ... urobil svoje a odisiel ... takym by som dal 9mm do kolena nech si zapamata :x
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Komu niet RADY, tomu niet POMOCI, aj tak vsetko robis po svojom, vzdy napises 20 "uzasne presvedcivych skusenych" argumentov, stastny vztah a skutocnu lasku si nezazil tak nas nepresviedcaj a nepoucuj, my sme nestastie zazili a viackrat...

Ty si proste nepoucitelny a nepocuvas, co ti hovorime, s takou pi*****, ktora mi bude hovorit aku mam nosit bundu, ta by mi nestala ani za pohlad na ulici, takze tu je chyba kamosko, ja by som jej povedal, bud budes normalna a nebudes sa ku mne spravat ako k hovnu, ako k psovi, ako k majetku, nebudes ma vyuzivat, budes si ma vazit, nebudes mi porucat co si mam obliect, alebo mozes ist kade lahsie, kym ta sam nevyhodim...

Cudujes, sa ked si si to od kazdej nechal, navyse to boli vsetky kur*y ak sa tak spravali...

sorry za hviezdicky, vies co, mam kamarata, ten sa stale len lutuje a ja kedze som jeho kamarat, mam vzdy chut mu vsetko vypi*ovat nech sa zobudi, ale potom si poviem a sak mu poradim kludne a normalne, lenze on mi vzdy povie 20 protiagrumentov, polutuje sa, potrapi sa, buchne si do stola, aky je prekliaty aky ma najhorsi osud na svete, a potom si to aj tak spravi po svojom....

cakam na odpoved... uz stracam nervy :smt009
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Presne tak, 100 ludi = 100 chuti :) Ked chce mat niekto 10 bab nech ma, ked chce mat niekto jednu vernu a sam chce byt verny, tak nech ma :) Ta tvoja politika sa mi zda trochu MOC pritiahnuta za vlasy, ale ked to TEBE a TVOJIM PARTNERKAM vyhovuje, tak akoze nevidim ziaden problem :) Ja bud sam,, alebo iba jedna. Viac nemusim, ani nechcem :oops:
Napísať odpoveď