Tak ako je na tomto grafe napríklad... No výhoda jednej stabilnej ženy je že stále máš pri sebe volakoho na koho sa môžeš spolahnúť, všade s tebou pôjde ak si zaumieniš ísť do mesta B tak tam pôjde stebou, ak do mesta C, zase pôjde stebou... Tak ale ak nemáš trvalú a máš len také že v každom meste jednu, tak môžu padnúť všetky naraz ak sa napríklad dozvedia že sú zdielané. Ale zase ak ti padne baba z mesta A stále máš dve v mestách B a C... Ak by ti padli aj dve naraz tak tam máš stále tú tretiu z mesta XY... Takže má to aj výhody. Je malá pravdepodobnosť že sa ludia z mesta A poznajú s luďmi z miest C a B... Chybu robia ľudia tam že podvádzajú vo svojom okolí a tak sa nato brzo príde...
Moja nová politika vo vzťahoch:
Ako som si všimol mne to baby robili stále. Buď som bol len jeden z jej mnoha frajerov, alebo jakmile si našla lepšieho (bohatšieho, krajšieho) ma okamžite vymenila... Nemám nič proti zdielaniu. Ten prvý prípad mi vyhovoval. Pri dnešnom trende kde je vernosť úplne nulová, môžem byť rád ak môžem byť aspon jeden z jej mnoha frajerov. To že byť primárny u baby je ťažké dosiahnúť o čom sa bavíme aj v tejto téme je veľmi ťažké. Tie baby ktoré poznám si kladú strašne vysoké nároky na chlapca... Takže si dobre vyberajú kto je ch pravý (ja od takého mám ďaleko) a aj priznali že sú mladé chcú si užiť a vyskúšať/vystriedať čo najviac chalanov. Tu ani nejde o vek lebo toto robia aj 20-30 ročné č ja poznám. Takže ako som povedal ak sa mi aj horko ťažko podarí mať babu, mám ju len chvílu a to stým že je na koni ona. Ja mám asi taký výber ako u slovenského zamestnávateľa: Buď som rád že ju mám a držím tlamu, alebo môžem ísť! Len luskne prstom a má 30 ďalších.
Takže teda moja politika je tiež taká. Ako sa správajú oni ktebe tak sa správaj aj ty knim! Lebo štýlom on do teba kameňom a ty doňho chlebom som vždy doplatil len a len JA!!! Takže podľa mňa ak mám ja slobodný chalan tri alebo 4 slobodné frajerky, nič tým nepácham, veď všetky moje baby mali aj kopec ďalších frajerov... Nemal som babu čo by ma nepodviedla. A detto aj u kamoša a brata. Chodili snimi dokedy sa dalo, sťahovali ich a potajomky mali iného. Keď sa to prevalilo dali im košom a vôbec ich to netrápilo... Takže baby sú prefíkané a nerobia to zle. Však sa vžite do ich kože. Načo by si mal jednu keď môžeš mať dve. Načo by si chodil s niekým kto má len dvacku, keď môžeš mať takého čo ma 20 litrov! Načo by si čakal na babu z Nitry ak ti povie že zajtra nemá čas, keď si môžeš zajsť zajtra za druhou do Piešťan? Proste každý den sniekym môžeš ísť. Aj mne sa stalo že mi volala babenka či ideme von, ja som bol zaneprázdený vten deň, a za hodinku si už zohnala inú spoločnosť a to nespravila len jedna. Prakticky ona si len užíva. Načo by sa viazala na jedného chalana?