Gilmore Girls

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pezzo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

hej, pozeral som to, ale hlavne koli tej mamine :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Teraz som v polke 4. serie a da sa. Aj ked mi zo zaciatku vadilo, ze vsetko sa toci okolo Rory a jej skoly, tak uz sa to presunulo do mesta. Kirk si nasiel babu a vsetko co vravel bolo, ze on a jeho priatelka...
sonador
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sonador »

to sa este namakas.. kym sa dostanes k siedmej serii.. :)
ale je to skvely serial, ked budem bez prace, tak si stiahnem vsetky serie a budem pozerat..
zatial je moj rekord sedem casti za den, ale ineho serialu.. :)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pinacolada napísal:no jo so segrickou som pozeral.celkom dobre.akurat sa mi nepaci ta najmladsia gimorova.ta je fakt sprosta :P
aj ja som to pozerával zo segrou ale viem prečo ty nemáš rád tú najmladšiu.. Bo si nepokazila život jak jej babka a mama. Okrem toho neviem na konci ktorejsérie ale asi najlepšie bolo ked sa matka Lolerai dala dokopy z tím Ľukom.. Asi najlepšie časti to boli. Potom to skoncilo na markize :(
hojko napísal:Kirk je trochu divny, mozno az moc, ale je niecim jedinecnym a vzdy sa zasmejem, ked ho uvidim v niektorej scene. Vcera ci predvcerom ked som pozeral tretiu seriu, tak si Kirk zohnal macku a chodil so skrabancami po celom tele, pobavili ma tie jeho hlupe vyhovorky co sa mu stalo.
Mne sa zas páčil ten jeho film.
Takisto dobrá je tá kuchárka (kamarátka lolerainej matky no niesom si istý či sa volá fakt lolerai ale zdá sa mi).
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

hojko napísal:Kirk je trochu divny, mozno az moc, ale je niecim jedinecnym a vzdy sa zasmejem, ked ho uvidim v niektorej scene. Vcera ci predvcerom ked som pozeral tretiu seriu, tak si Kirk zohnal macku a chodil so skrabancami po celom tele, pobavili ma tie jeho hlupe vyhovorky co sa mu stalo.
prosim ta kde to pozeras asi som to prehliadol kde to je na akej stanici?diki moc
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

afa: Bezi to na Nove, ale ja si to stahujem na nete a potom pozeram ked sa mi chce, nakolko Novu ani nechytam. Prave dnes sa chytam dopozerat stvrtu seriu a mozno nacnem aj piatu.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

rad u toho poobedvam, inteligentny, nevnucujuci sa humor :idea:
afa
Expert
Expert

hojko napísal:afa: Bezi to na Nove, ale ja si to stahujem na nete a potom pozeram ked sa mi chce, nakolko Novu ani nechytam. Prave dnes sa chytam dopozerat stvrtu seriu a mozno nacnem aj piatu.
dakujem ked aj ja novu nechytam tak musim stiahnut a diki
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

afa napísal:dakujem ked aj ja novu nechytam tak musim stiahnut a diki
alebo mozes kukat na VOX-ke, kazdy utorok o 20:15 idu nove casti a este zvyknu opakovat stare casti dakedy okolo 16:00 (tie VOX) ale dni neviem
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

jeden z mala serialov co si rad pozriem, hlavne tie keci o nicom stoja za to :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MS FRANKY napísal:....
akoze co to ma s tym spolocne?a ako si lorelai pokazila zivot?a babka??nedavas logiku chlapce...
nemam lebo ju proste nemam rad.nepaci sa mi vyzorovo,spravanim,hlasom...vsetkym
afa
Expert
Expert

ONdr3j napísal:alebo mozes kukat na VOX-ke, kazdy utorok o 20:15 idu nove casti a este zvyknu opakovat stare casti dakedy okolo 16:00 (tie VOX) ale dni neviem
na vox-ke tak nevim co je to ale asi stanica daka mimochodom mi tu chytame iba madarske ale aj slovenske a ceske ale vzdy ked vypadne kablovka idu len madarske stanice tak pochybujem ze si to pozrem
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

afa napísal:na vox-ke tak nevim co je to ale asi stanica daka mimochodom mi tu chytame iba madarske ale aj slovenske a ceske ale vzdy ked vypadne kablovka idu len madarske stanice tak pochybujem ze si to pozrem
no to asi nechytis, je to nemecka stanica, myslim ze standartna pre panelaky a ich spolocnu antenu (aspon my sme ju vzdy mali, co si aspon pamatam), velka skoda ze to nikto nedava, fakt skoda :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz som na zaciatku siestej serie, celkom zaujimave veci sa zatial udiali :) Najlepsi je aj tak Kirk, vzdy pride s novym zamestnanim a vzdy ma dlhe vedenie.
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

nj paci sa mi to...tez som to kukal na markize :D
bolo to take vtipne,te rychle rozhovory ale v originaly maju take blbe hlasy ze az
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

haluzny serial tiez som ho pozeraval na markize asi 2-3 roky dozadu som pozeral kazdu cast ale teraz uz na to nemam cas uz to pozeravam len obcas
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Tento serial si rad pozriem ale v poslednom case chodi v zlych casoch, kedze a skolopovinny clovek nemozem byt doma o cca11:00 :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Do tohto serialu nie som taky maniak ako hojko. Ked mozem tak uz len pre tie herecky si to pozriem. Pekna dcera a este krajsia mama. :mnaminky:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

dobry serial-pozeral som ho len v telke(a co je pre mna sokujuce-je tam dobry kosicky dabing :shock: /neutocim-dabing a Mojsejovci su to jedine co na Kosiciach neznasam/). Proste mily serial, s peknymi hlavnymi hrdinkami a nenutenym humorom..
7/10 :P
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

DarkMan_PV napísal:nj paci sa mi to...tez som to kukal na markize :D
bolo to take vtipne,te rychle rozhovory ale v originaly maju take blbe hlasy ze az
Jj podaktore hlasy su absolutne blbe. Jednoduch opovedal by som že máme pár jedinečných dabingov (dr house) na ktoré nemá ani originál :lol:
Napísať odpoveď