Teraz som v polke 4. serie a da sa. Aj ked mi zo zaciatku vadilo, ze vsetko sa toci okolo Rory a jej skoly, tak uz sa to presunulo do mesta. Kirk si nasiel babu a vsetko co vravel bolo, ze on a jeho priatelka...
to sa este namakas.. kym sa dostanes k siedmej serii..
ale je to skvely serial, ked budem bez prace, tak si stiahnem vsetky serie a budem pozerat..
zatial je moj rekord sedem casti za den, ale ineho serialu..
pinacolada napísal:no jo so segrickou som pozeral.celkom dobre.akurat sa mi nepaci ta najmladsia gimorova.ta je fakt sprosta
aj ja som to pozerával zo segrou ale viem prečo ty nemáš rád tú najmladšiu.. Bo si nepokazila život jak jej babka a mama. Okrem toho neviem na konci ktorejsérie ale asi najlepšie bolo ked sa matka Lolerai dala dokopy z tím Ľukom.. Asi najlepšie časti to boli. Potom to skoncilo na markize
hojko napísal:Kirk je trochu divny, mozno az moc, ale je niecim jedinecnym a vzdy sa zasmejem, ked ho uvidim v niektorej scene. Vcera ci predvcerom ked som pozeral tretiu seriu, tak si Kirk zohnal macku a chodil so skrabancami po celom tele, pobavili ma tie jeho hlupe vyhovorky co sa mu stalo.
Mne sa zas páčil ten jeho film.
Takisto dobrá je tá kuchárka (kamarátka lolerainej matky no niesom si istý či sa volá fakt lolerai ale zdá sa mi).
hojko napísal:Kirk je trochu divny, mozno az moc, ale je niecim jedinecnym a vzdy sa zasmejem, ked ho uvidim v niektorej scene. Vcera ci predvcerom ked som pozeral tretiu seriu, tak si Kirk zohnal macku a chodil so skrabancami po celom tele, pobavili ma tie jeho hlupe vyhovorky co sa mu stalo.
prosim ta kde to pozeras asi som to prehliadol kde to je na akej stanici?diki moc
afa: Bezi to na Nove, ale ja si to stahujem na nete a potom pozeram ked sa mi chce, nakolko Novu ani nechytam. Prave dnes sa chytam dopozerat stvrtu seriu a mozno nacnem aj piatu.
hojko napísal:afa: Bezi to na Nove, ale ja si to stahujem na nete a potom pozeram ked sa mi chce, nakolko Novu ani nechytam. Prave dnes sa chytam dopozerat stvrtu seriu a mozno nacnem aj piatu.
dakujem ked aj ja novu nechytam tak musim stiahnut a diki
akoze co to ma s tym spolocne?a ako si lorelai pokazila zivot?a babka??nedavas logiku chlapce...
nemam lebo ju proste nemam rad.nepaci sa mi vyzorovo,spravanim,hlasom...vsetkym
ONdr3j napísal:alebo mozes kukat na VOX-ke, kazdy utorok o 20:15 idu nove casti a este zvyknu opakovat stare casti dakedy okolo 16:00 (tie VOX) ale dni neviem
na vox-ke tak nevim co je to ale asi stanica daka mimochodom mi tu chytame iba madarske ale aj slovenske a ceske ale vzdy ked vypadne kablovka idu len madarske stanice tak pochybujem ze si to pozrem
afa napísal:na vox-ke tak nevim co je to ale asi stanica daka mimochodom mi tu chytame iba madarske ale aj slovenske a ceske ale vzdy ked vypadne kablovka idu len madarske stanice tak pochybujem ze si to pozrem
no to asi nechytis, je to nemecka stanica, myslim ze standartna pre panelaky a ich spolocnu antenu (aspon my sme ju vzdy mali, co si aspon pamatam), velka skoda ze to nikto nedava, fakt skoda
Uz som na zaciatku siestej serie, celkom zaujimave veci sa zatial udiali Najlepsi je aj tak Kirk, vzdy pride s novym zamestnanim a vzdy ma dlhe vedenie.
dobry serial-pozeral som ho len v telke(a co je pre mna sokujuce-je tam dobry kosicky dabing /neutocim-dabing a Mojsejovci su to jedine co na Kosiciach neznasam/). Proste mily serial, s peknymi hlavnymi hrdinkami a nenutenym humorom..
7/10