O2 zacina
No O2 kupil som si kartu vyhodou je ze platnost 14mesiacou od posledneho dobitia bude sa dat dobit kredit uz od 100sk a ta akcia tiez dobre cena hovoru 2sk / minuta v hoci akom case no nezober to .. cena do inej siete bude min 5sk (co je vlasne prepojovaci poplatok) ale urcite nebude drahsi ako 14-15sk a sms-ky daju tiez lacnejsie ale co mozno spravia orange a t-mobile je ze daju nejaky nehorazny poplatok do volanie O2siete tos moj nazor mam kartu ako sekundarny mobil 100% oplati
ty co splietas? ved vcera bol zverejneny prepaid cennikjumper napísal:No O2 kupil som si kartu vyhodou je ze platnost 14mesiacou od posledneho dobitia bude sa dat dobit kredit uz od 100sk a ta akcia tiez dobre cena hovoru 2sk / minuta v hoci akom case no nezober to .. cena do inej siete bude min 5sk (co je vlasne prepojovaci poplatok) ale urcite nebude drahsi ako 14-15sk a sms-ky daju tiez lacnejsie ale co mozno spravia orange a t-mobile je ze daju nejaky nehorazny poplatok do volanie O2siete tos moj nazor mam kartu ako sekundarny mobil 100% oplati
2Sk do vlastnej siete, inac 8.5 - obe ceny su non-stop platne, smsky po 3.20, mms po 9Sk
http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.a ... 4&CAI=2119
citam si cennik http://sk.o2.com/sk/o2-jednotka/detailny-cennik.html a som stale radsej a radsej, ze som k nim uz davno upisany 
Tesiiiim
Tesiiiim
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
jumper - si to nepochopil - ak si dobiješ za 250 korún a po 3 mesiacoch ti tam ostane dajme tomu 50 korún, tak tých 50 korún ti prepadne a budeš mať nulu - ale karta bude platná ešte 11 mesiacov, čiže budeš na nej zastihnuteľný - potom môžeš kartu zahodiť - čo sa týka platnosti kreditu, tak jednoznačne vedie t mobile s 12 mesiacmi, čo je pre mňa zatiaľ ideálna možnosť
-
Robinho1290
Medium Expert
o2
dobre uz nic.
u nas su telefony celkovo hodne silno dotovane, ved kopec modelov je za korunu, a aj telefony co stoja v normal predaji 8-9 tisic su za tisicku. Ano, poznam ceny napr v GB alebo Honkongu, ale budme realisti.hezo napísal:som zvedavý kedy zverejnia ponuku telefónov. udajne maju byt "silno" dotovane
Aj tak, ked sa pozriete na cloveka s telefonom, na 95 ma model za korunu alebo oznaceny ako extravyhodny, jedna lastovicka leto nerobi.
will.i.am.. hlavný zádrheľ? ..ako pre koho!
Blokovaný mobil majú iba ľudia, čo kupujú akciový mobil cez T-Mobile.. v Orange nie sú akciové telefóny blokované. Platnosť kreditu 3 mesiace? ..bežná záležitosť aj pri Prime.. potom Ti číslo platí ešte 9 mesiacov (u O2 údajne bude ešte 11mesiacov? ..ako niekto spomenul predtým). A koľko ich predplatených zostane? ..nech zostane slabá polovica.. pre O2 to myslím bude úspech.. veď určite niektorí z nich prejdú aj na paušál.. predplatená karta bol pre nich len prostriedok získania volaní za 2,-, ktoré si potom prenesú na paušál.. 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
presne tak, vo vsetkom su tam lepsie ceny nez mam teraz na 55 Viac, v septembri konci viazanost a bezim tam ak sa nic nezmeni. 1MB za 29 sk, teraz ho mam za 100 sk !!! nemam sa na co stazovat, dobre ze prisli.brm napísal: predplatená karta bol pre nich len prostriedok získania volaní za 2,-, ktorú si potom prenesú na paušál..
O2 bude mat pausaly az v Q2 2007, takze realne tak jun. Okrem toho, nechapem ako mozes len tak zmenit cislo? (teda pokial si ho neprenesies a nebudes tym konstatne nastvavat vsetkych co ti volaju/smskuju)pishta napísal:Skoncil mi pausal,co mam robit pockat mesiac co vymysli O2 alebo zobrat nieco z orange