O2 zacina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jumper
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jumper »

No O2 kupil som si kartu vyhodou je ze platnost 14mesiacou od posledneho dobitia bude sa dat dobit kredit uz od 100sk a ta akcia tiez dobre cena hovoru 2sk / minuta v hoci akom case no nezober to .. cena do inej siete bude min 5sk (co je vlasne prepojovaci poplatok) ale urcite nebude drahsi ako 14-15sk a sms-ky daju tiez lacnejsie ale co mozno spravia orange a t-mobile je ze daju nejaky nehorazny poplatok do volanie O2siete tos moj nazor mam kartu ako sekundarny mobil 100% oplati
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

jumper napísal:No O2 kupil som si kartu vyhodou je ze platnost 14mesiacou od posledneho dobitia bude sa dat dobit kredit uz od 100sk a ta akcia tiez dobre cena hovoru 2sk / minuta v hoci akom case no nezober to .. cena do inej siete bude min 5sk (co je vlasne prepojovaci poplatok) ale urcite nebude drahsi ako 14-15sk a sms-ky daju tiez lacnejsie ale co mozno spravia orange a t-mobile je ze daju nejaky nehorazny poplatok do volanie O2siete tos moj nazor mam kartu ako sekundarny mobil 100% oplati
ty co splietas? ved vcera bol zverejneny prepaid cennik
2Sk do vlastnej siete, inac 8.5 - obe ceny su non-stop platne, smsky po 3.20, mms po 9Sk
http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.a ... 4&CAI=2119
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

citam si cennik http://sk.o2.com/sk/o2-jednotka/detailny-cennik.html a som stale radsej a radsej, ze som k nim uz davno upisany :)
Tesiiiim :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Cenník sa mi pozdáva :) Ak t-mobile nepojde dolu s easy hovormi, tak hneď, ako bude možné prenášať číslo ich pošlem do prdele :smt006
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

jumper - si to nepochopil - ak si dobiješ za 250 korún a po 3 mesiacoch ti tam ostane dajme tomu 50 korún, tak tých 50 korún ti prepadne a budeš mať nulu - ale karta bude platná ešte 11 mesiacov, čiže budeš na nej zastihnuteľný - potom môžeš kartu zahodiť - čo sa týka platnosti kreditu, tak jednoznačne vedie t mobile s 12 mesiacmi, čo je pre mňa zatiaľ ideálna možnosť
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak to CLIPko zadarmo sa mi rata :D
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

o2

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

dobre uz nic.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

kliknúť v menu na O2 - Jednotka a potom staňte sa O2 jednotkou, tam sa regneš a dostaneš číslo
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

som zvedavý kedy zverejnia ponuku telefónov. udajne maju byt "silno" dotovane
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hezo napísal:som zvedavý kedy zverejnia ponuku telefónov. udajne maju byt "silno" dotovane
u nas su telefony celkovo hodne silno dotovane, ved kopec modelov je za korunu, a aj telefony co stoja v normal predaji 8-9 tisic su za tisicku. Ano, poznam ceny napr v GB alebo Honkongu, ale budme realisti.

Aj tak, ked sa pozriete na cloveka s telefonom, na 95 ma model za korunu alebo oznaceny ako extravyhodny, jedna lastovicka leto nerobi.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale toto by malo byť zaujímavé preto, pretože oni ešte neprišli s paušálmi, a preto som zvedavý aj ja na tie silno dotované telefóny - pretože ostatný operátori dávajú ku kartám ešte drahšie telefóny ako z normálnecho obchodu
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

artabanes napísal:...
aha, tak potom ked budu silno dotovane k predplatenym kartam bez nejakych podmienok minimalneho nabijania, spotreby a pod... bude to len dobre.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Sheep napísal:vies mna ale asi vacsinu ludi zajimaju ceny telefonovania nie mobilov, ktore lacno zozenies vsade nielen u operatorov :wink:
a co najnovsia akcia vodafon ? sms cez vikendy zadara .. to je podla mna supr
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak doteraz som sa ich zastaval a ved nic za to nedate, a co je 50 korun... Al eprisiel som na hlavny zadrhel, ze mam blokovany mobil, co ma pred tym nenapadlo. A dalsia vec, je ze kartu si musite dobijat kazde 3 mesiace. Som zvedavy kolko tych predplatenych kariet ostane... :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

will.i.am.. hlavný zádrheľ? ..ako pre koho! ;) Blokovaný mobil majú iba ľudia, čo kupujú akciový mobil cez T-Mobile.. v Orange nie sú akciové telefóny blokované. Platnosť kreditu 3 mesiace? ..bežná záležitosť aj pri Prime.. potom Ti číslo platí ešte 9 mesiacov (u O2 údajne bude ešte 11mesiacov? ..ako niekto spomenul predtým). A koľko ich predplatených zostane? ..nech zostane slabá polovica.. pre O2 to myslím bude úspech.. veď určite niektorí z nich prejdú aj na paušál.. predplatená karta bol pre nich len prostriedok získania volaní za 2,-, ktoré si potom prenesú na paušál.. ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

brm napísal: predplatená karta bol pre nich len prostriedok získania volaní za 2,-, ktorú si potom prenesú na paušál.. ;)
presne tak, vo vsetkom su tam lepsie ceny nez mam teraz na 55 Viac, v septembri konci viazanost a bezim tam ak sa nic nezmeni. 1MB za 29 sk, teraz ho mam za 100 sk !!! nemam sa na co stazovat, dobre ze prisli.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Skoncil mi pausal,co mam robit pockat mesiac co vymysli O2 alebo zobrat nieco z orange :?:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

pishta napísal:Skoncil mi pausal,co mam robit pockat mesiac co vymysli O2 alebo zobrat nieco z orange :?:
O2 bude mat pausaly az v Q2 2007, takze realne tak jun. Okrem toho, nechapem ako mozes len tak zmenit cislo? (teda pokial si ho neprenesies a nebudes tym konstatne nastvavat vsetkych co ti volaju/smskuju)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Mne islo skor ci to zasadne pohne cenami
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pishta napísal:Mne islo skor ci to zasadne pohne cenami
radsej pockaj na ponuku o2 a potom zajdi do orangu a ukaz im, ze ak ti daju nieco porovnatelne tak podpises zmluvu znova, urcite ti daju daco navyse.
Zamknuté