Toy M@ch!n3 napísal:si kuknite Dirty Sanchez, to bude nechutnost
No to bola...Ako na jackass sa dalo zasmiat hej (cest niektorym scenam) ale dirty sanchez,ako tam som len kukal jak puk:) Aky su to chory ludia,ako to co robili ,bolo hodne tak psychopatov a neviem koho este..(ako aby si niekto odsekol malicek? Chcem vidiet niekoho kto sa na tom zasmial )
Takze Dirty Sanchez by som dal tak -1/10 a Jackass ako takemu tak 7/10 (ako niektore scenky tiez chore,ale zasmiat as na to dalo )
hmm... ja ich milujem , ale pri niektorych kuskoch vazne ziram s otvorenou papulou... napriklad to hned na zaciatku dvojky s tymi bykmi.... no ani za nic
Jackass je podla mna sranda .. ich hlavnou naplnou je robit veci ktore by sa ini ludia robit hanbili alebo bali ... avsak neda sa to porovnavat s Dirty Sanchez to su chori masochisti ktori si nevazia zdravie a svoje telo ... nevravim ze sa na tom neda zasmiat, ale nesmejem sa na tom ako sa skrvavia ale na tom aki su sprosti.
jj v jednom dieli prisiel ku fotrovi zavolal tam nejaku punkovu skupinu (alebo čo...) a dali mu ku uchu zosilovač a uplne elektrickou gitarou mu tam zajeba****, ten ho skoro zabil ). alebo ked jeho foter sral na hajzli čo tam nabehol Bam a vyfackal ho ^^ //erytrocyt: deň basy
no Jackass sú v pohode... dá sa na tom dobre zabaviť... najviac som sa šupovala v jednotke ked skočil do toho pusteného ventilátora...
videla som dvojku a niektoré veci mi pripadali nechutné...
a najnechutnejšie bolo ako robil tú omeletu...fúúúj
videl uz niekto DIRTY SANCHEZ MOVIE?
promo k filmu znie "They make Jackass look like the Royal Shakespeare Company" ale pocul som aj verzie ako They make Jackass look like the TELETUBBIES"
stoji za pozretie
pre inspiraciu: chlapik si da odsat tuk bez anestezie a druhy to neskor bude musiet v ramci prehranej stavky vypit
dair napísal:videl uz niekto DIRTY SANCHEZ MOVIE?
promo k filmu znie "They make Jackass look like the Royal Shakespeare Company" ale pocul som aj verzie ako They make Jackass look like the TELETUBBIES"
stoji za pozretie
pre inspiraciu: chlapik si da odsat tuk bez anestezie a druhy to neskor bude musiet v ramci prehranej stavky vypit
coooooooooooooooo.......nidy v zivote .......to je uz dost prehnane......JACKASS su vramci "normy"