Smallville
-
Killerjoke
Expert
Je to pravda, ale zase dnesne serialy sa snazia podobat filmom, su prepracovanejsie, maju vyssie naklady na produkciu... Ale asi mas pravdu a ja cakam od Smallvillu nieco viac.enter00 napísal:smallville ale nie je film, je to serial, a urceny pre inu vekovu kategoriu ako napr xmen, spiderman film a pod.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak toto som asi celkom nepochopil. spider-mana si mozno pozrie viac dospelych, ako smallville. ale zeby to bolo nejko mierene, toto je pre deti a toto pre dospelych. vsetky filmy (alebo serialy) podla komixov su mierene pre maldych a nie pre 40 rocnych otcov... a neviem ci sa smallville drzi nejakeho komixu, elbop od povodneho supermana ma dost dalekoenter00 napísal:smallville ale nie je film, je to serial, a urceny pre inu vekovu kategoriu ako napr xmen, spiderman film a pod.
-
will.i.am
Darca
tak smallville pre deti urcite nie je. no mne sa na tej casti pacilo to, ze to uz nebolo len o jednom superhrdinovi. mne sa timova praca velmi rata, a preto sa mi to pacilo... ale je to vec nazoru...JumperAL napísal:to je jedno, ale to co urobili v 11 diely bola hroza... jednoducho mi to vobec nesedelo do celeho smallvillu. myslim, ze smallville nie je pre male deti - nato je az moc zlozity.
tak tak , fak super cast ! jasne ze v nej bolo kopec neadnesenosti a gicovosti ale prave to na tom bolo to super. Konecne to malo v sebe viac nez len trochu poriadneho zivota.will.i.am napísal:11 cast zo 6tej serie PPC. Chlapci, jedna z najlepsich, ked nie najlepsia. No dufam ze aj dalsie take budu. Odporucam cim skor pozret
S posledenj sceny mi bolo jase ze dalsia cast uz podobne super nebude ale dufal som ze aspon nieco ostane. Cast s06e12 bol v mojich ociach poriadny prepadak. Cely namet bol dost hnusne neoriginalny, (napr. jedna podobna cast bola aj v buffy) a dufal som aj v nejaky lepsi zaver, nieco co by aj pohlo celkovy dejom, takto sa za 45 min stalo iba to ze zistil ze lanu este stale miluje...
Skor som dufal v nejky krajsi zvrat ako napr: povie si ze sice lanu asi stale miluje ale je az chore ze sa takmer kvoli nej vzdal vsetkeho... uvedomi si ze aka je pre neho Chloe nenahraditelna ako ona jednina stale verila a... jendoucho sa s nou vyspi :
-
JohnFrusciante
Star
no tak v siestej serii to tak nieje kedze ten Bizzaro utiekol ked praskla ta vodna elektrarenJohnFrusciante napísal:ci pana dakedy som to pozeraj jak divy ale teraz ma to uz nebavi. stale je to dookola o tom istom. na zaciatku casti sa daco stane a na konci je vsetko vyriesene. a nikomu sa nic nestane furt sa to dobre skonci
-
ProfionQQ
Medium Star
nechajte to tak
nechajte to tak...a radsej sa modlite aby sa tam hore niekto umudril a natocili aspon 10 serii....to by mysliiim potesilo kazdeeho...ale chcelo by to uz predsa trosku okorenit....
mozno by som si rad pozrel aj taku seriu kde je CK akoze uz taky ze ozaj len beha ako ozajstny Superman kazdy den dva - tri pripady a taaaaaaaaak.... a nech uz poriesi LANU
mozno by som si rad pozrel aj taku seriu kde je CK akoze uz taky ze ozaj len beha ako ozajstny Superman kazdy den dva - tri pripady a taaaaaaaaak.... a nech uz poriesi LANU