kukiak napísal:Metaxa team nie z KE ?
ee z PO, ak si ich teda videl v US Steel arene...
tam som hral ako stari dobri LA RESISTANCE
kukiak napísal:Metaxa team nie z KE ?
huh to akoze sa postavim na paty a naslende na spicky a proste hojdam sa takto jak lol ???Drago napísal:robievaj denne 500 vyponov pata - spicka a uvidis vysledky
nevies nieco na odolnosti voci zrazka pri hre vravim pri futbale ako stabilitu spevnenie telakinjeril napísal:Ak mozem poradit z vlastnej skusenosti - co potrebujete je dynamika. Hraval som tenis, 8 rokov. Najlepsie, co sa dalo trenovat na dynamiku, bol beh so zavazim. To znamena, ze na snuru za seba uviazete 20-25 kg < oo kg zavazie a trenujete s nim sprinty na 20-30 m vzdialenosti. Postupom casu zvysujte zataz, resp. predlzujte vzdialenosti. Ak nemate zavazia, da sa to trenovat aj vo dvojici - partner vas s tou snurou brzdi. Imho, je to velmi velmi dobry trening na nohy (lytka, stehena), chrbat, brucho. Teda vsetko, co potrebujete pri vyskoku. Mozno by som este poradil svihadlo. Tot moje skusenosti. A ze to fungovalo, na vyske pri volejbale som nemal problem si trebars zasmecovat.
Heh, no tazko ti na toto nieco poradit. Azda ze sem tam navstiv posilku, behaj, ako tak sa stravuj. A co sa tyka tej odolnosti voci zrazkam, to je dost diskutabilne. Ja mam 95+kg a stale nie som odolny.afa napísal:nevies nieco na odolnosti voci zrazka pri hre vravim pri futbale ako stabilitu spevnenie tela