Nova americka zbran proti demonstrantom
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ti co to vymysleli su somari. Uz vidim ako tento "vynalez" najde svoje pouzitie v prvych liniach na bojisku, nie len proti demonstrantom a efektivita zariadenia sa zmeni z 0,4mm na pol metra, tzn, ze bude palit zaziva. 
Vola sa to ADS [je to aj na obrazku] a znamena to Active Denial System [system aktivneho potlacenia/popretia] uf sorry za moj volny preklad. Je to fakt dost zverstvo, daco ako otvorena mikrovlnka
...mozno o 5 rokov zisita ze ludi co s tymto oziarili umru na rakovinu koze, ale to ich samozrejme nezaujima.
Vola sa to ADS [je to aj na obrazku] a znamena to Active Denial System [system aktivneho potlacenia/popretia] uf sorry za moj volny preklad. Je to fakt dost zverstvo, daco ako otvorena mikrovlnka
-
qwerty-xyz
Prisam veru otvorena mikrovlnka! Ako u debilov! Radsej nech nerobia rozhodnutia,ktore tu vzburu vyvolaju.dudinko napísal:Napad dobry, len mi to pride trosku drasticke, vodne dela rulezz.
A nie palit ludi za ziva. A nasledky urcite su,len dobrovolnici dostali zaplatene aby boli ticho. neverim,ze ked sa vystavuju takemu ziareniu tak im z toho nic nebude. A uz to vidim ako sa to na ostro pouziva,len jeden demonstrant hodi granat a je po satelite za boh vie kolko milionov dolarov.
Klasika:vodne dela.
-
Runes
Addict
podla mna je to pohoda sak na tychto veciach sa teraz pracuje takysto granaty akusticke hodis a to pri vybuchu tak piska ze si 15minut mimo proste ti to porusi rovnovahu po 4 dnoch si ok pouzivaju to amici v Iraku pri dobivani budov ale len sa to testuje
btw vodne dela hmm kamarat co bol na olimpiade v Solt Lake City hovoril ze bola demonstracia cca 2000 ludi nabehly flojdi uzatvorily priestor a hura vodne dela btw vonku bolo -10 tak asi radsje ich upalim ako urobim z nich cencule
to iste vlastne bolo v 89 unas
btw vodne dela hmm kamarat co bol na olimpiade v Solt Lake City hovoril ze bola demonstracia cca 2000 ludi nabehly flojdi uzatvorily priestor a hura vodne dela btw vonku bolo -10 tak asi radsje ich upalim ako urobim z nich cencule
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
uvedom sa co dristas.sloboda zhromazdovania je zakladne pravo a kazdy by si ho mal uplatnit.nepoviem ak by sa to pouzivalo vo vojne ale na potlacanie demonstracii by to sluzit nemaloMayDaySK napísal:Hehehe super! Tak im treba anarchystom sprostím! Však len rozbíjajú mesto a robia bordel na ulici. Takých mi lúto nebude. Ja nesúhlasím ani s Greenpeaci, ani s homosexuálmi, ani s antiglobalistami takže, demonštranti sú mi ukradnutí. Ja tam nechodím, ja sa iba budem prizerať.
recnicka otakza: co myslis by bolo teraz keby v 89 potlacili tych greenpeesacv,anarchistov a homosov tymito zbranami?
-
uplink
VIP
sigh prepac ale toto je riadne obmedzeny nazor. Ked raz budes v dave demonstrantov, lebo slovensko vyhlasia za teroristicku krajinu a chleba bude len pre tych, ktori popru vsetko v co veria, pre co ziju vratane vlastnej rodiny a osmahne Ta take hum-veecko tak si spomenies...MayDaySK napísal:Hehehe super! Tak im treba anarchystom sprostím! Však len rozbíjajú mesto a robia bordel na ulici. Takých mi lúto nebude. Ja nesúhlasím ani s Greenpeaci, ani s homosexuálmi, ani s antiglobalistami takže, demonštranti sú mi ukradnutí. Ja tam nechodím, ja sa iba budem prizerať.
Priklad, Ty si zijes pohodlne mas co zrat, kde byvat net a zatial mas f pazi, ked raz bude nedaj Boze horsie tak co potom? A nejaky s prepacenim blbecek v amerike napise toto iste o Tebe na nejakom fore, ako sa budes citit? Myslim ze nie 10x dobre...
Navyse kazda vzbura, povstanie, demonstracia je len prejavom neschopnosti systemu a malo by sa jej diplomaticky a politicky predist a nie vyrabat zbrane s nevrazdenym ucinkom...na takuto sprostost mozu prist len amici, naozaj. To je to iste ako keby si chytil rakovinu nejakej koncatiny a namiesto jej liecenia by Ti ju proste odtali.
-
qwerty-xyz
jak vravim otvorena mikrovlnka. Nch sa amici necuduju,ze na nich robia utoky,ked namiesto toho aby riesili dolezitejsie veci ako svetovy hladomor alebo daco take ,tak "pecu" vlastnych ludi.hezo napísal:ja by som to použil na ciganov ked pojdu kradnut zemiaky na pole![]()
k teme. mno, je to dost sila take nieco, ako hovoril uplink, bal by som sa tej rakoviny koze...
LÉKAŘSKÉ EXPERIMENTY NA LIDECH
Čeští novináři "objevili" americkou paprskovou zbraň, a ono je to jinak
Sám o sobě byl experiment bezohledným vystavováním amerických vojáků a vojenských psů riziku poškození zdraví - nelidským stejně, jako byly nelidskými pokusy na lidech profesora Mengele.
Cely clanok
- Prílohy
-
- 4747.jpg (20.29 KiB) 1251 zobrazení
-
qwerty-xyz
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... este existuje jedna podobna, nevyvinula ju armada, ale nejaky sukromnici ... je to zalozene na vytvoreni zvuku urcitej frekvencie, ktory sa parabolou potom namieri na cloveka ktoreho chceme uzemnit ... je to zaujimave, pretože to neni o nijakom vysokom tone alebo co, a uz vobec neni bolestivost zalozena na decibeloch ... ked cloveka zasiahnu tie vlny, tak mu zapchanie usi nepomoze, lebo to s usami nema v podstate nic spol. pretoze to rozkmitava nejake kosti v lebke, alebo take nieco tam vravel ten manik ... ze sa proste proti tomu neda branit ...
v tom clanku sa pise:
OK, ale v dalsom clanku sa pise:Testy na opicích makak rhesus, které tým prováděl v roce 2002, prokázali možnost poškození oční rohovky při ozáření 2 W/cm2 po tři sekundy.
V principu jde o emitor mikrovln, tedy určitého elektromagnetického záření, které známe z mikrovlnné trouby. Přesné informace o charakteru paprsků nebyly zveřejněny, ale lze je zhruba odvodit z údaje, že pronikají asi 0,04 cm pod kůži. Musejí mít tedy větší vlnovou délku a nižší frekvenci než paprsky v troubě, protože ty pronikají do hloubky asi 2,5 cm. Pro představu, mikrovlny v jistém typu trouby mají frekvenci 2 450 MHz a střední vlnovou délku 0,12 m.
... niet co dodat ... len sa mi pacila prvotna sprava ... "zcela zdraviu neskodne a bez trvalych nasledkov"
Ako moze niekdo vyhlasit ze posobenim mikrovln a zohriatim tkaniva na teplotu ktora nie je ludskemu telu pridozena nedojde ku genetickej mutacii pricom taka vysoka teplota je najlepsim zdojom pre vznik mutacii teda aj rakoviny koze.
ja ich proste zerem...
Ako moze niekdo vyhlasit ze posobenim mikrovln a zohriatim tkaniva na teplotu ktora nie je ludskemu telu pridozena nedojde ku genetickej mutacii pricom taka vysoka teplota je najlepsim zdojom pre vznik mutacii teda aj rakoviny koze.