Nova americka zbran proti demonstrantom

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Nova americka zbran proti demonstrantom

Príspevok od používateľa Tomasito »

Zaujimave...
Prílohy
zbran.gif
(62.14 KiB) 489 stiahnutí
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Vcera to bolo na Markize v spravach, ze to vyzaruje teplo ci co a ze to je proti davu, a kedsa to zapne cico tak je pocit akoby horeli zaziva, ale nasledky to nema na zdravie ziadne (aspon ziadne vacsie).
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jj videl som aj v tv tych chudakov dobrovolnikov, bolo to zaujimave. a vsimol som si ze oni tam mali roztvorene dvere a na nic hnieco ako cievky alebo tak, neviete na co to bolo?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ti co to vymysleli su somari. Uz vidim ako tento "vynalez" najde svoje pouzitie v prvych liniach na bojisku, nie len proti demonstrantom a efektivita zariadenia sa zmeni z 0,4mm na pol metra, tzn, ze bude palit zaziva. :?

Vola sa to ADS [je to aj na obrazku] a znamena to Active Denial System [system aktivneho potlacenia/popretia] uf sorry za moj volny preklad. Je to fakt dost zverstvo, daco ako otvorena mikrovlnka :/...mozno o 5 rokov zisita ze ludi co s tymto oziarili umru na rakovinu koze, ale to ich samozrejme nezaujima.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Napad dobry, len mi to pride trosku drasticke, vodne dela rulezz.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no mne sa to zda celkom drsne ale urcite na druhej strane priatelne a urcite ucinne .... ale uvidime ci si este dav zacne...xixi

:twisted:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

dudinko napísal:Napad dobry, len mi to pride trosku drasticke, vodne dela rulezz.
Prisam veru otvorena mikrovlnka! Ako u debilov! Radsej nech nerobia rozhodnutia,ktore tu vzburu vyvolaju.
A nie palit ludi za ziva. A nasledky urcite su,len dobrovolnici dostali zaplatene aby boli ticho. neverim,ze ked sa vystavuju takemu ziareniu tak im z toho nic nebude. A uz to vidim ako sa to na ostro pouziva,len jeden demonstrant hodi granat a je po satelite za boh vie kolko milionov dolarov.
Klasika:vodne dela. :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

podla mna je to pohoda sak na tychto veciach sa teraz pracuje takysto granaty akusticke hodis a to pri vybuchu tak piska ze si 15minut mimo proste ti to porusi rovnovahu po 4 dnoch si ok pouzivaju to amici v Iraku pri dobivani budov ale len sa to testuje

btw vodne dela hmm kamarat co bol na olimpiade v Solt Lake City hovoril ze bola demonstracia cca 2000 ludi nabehly flojdi uzatvorily priestor a hura vodne dela btw vonku bolo -10 tak asi radsje ich upalim ako urobim z nich cencule :-D to iste vlastne bolo v 89 unas
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

suhlasim s uplinkom je to totalna blbost a bude to mat daleko večšie nasledky ako sa tam uvadza ludia už fakt nevedia čo zo sebou hlavne amici mali by sa venovat vynalezom na zlepšenie životnych podmienok a tak dalej nie takymto ....
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Hehehe super! Tak im treba anarchystom sprostím! Však len rozbíjajú mesto a robia bordel na ulici. Takých mi lúto nebude. Ja nesúhlasím ani s Greenpeaci, ani s homosexuálmi, ani s antiglobalistami takže, demonštranti sú mi ukradnutí. Ja tam nechodím, ja sa iba budem prizerať.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Sa natiahnem do brnrnia a môžu si s tým ísť ... (tak akurát pretrieť lak do depa)

Naviac by ma zaujímalo, čo sa začne diať s očami, ked sa ocitnú v mikrovlnnom poli :shock: . A vlasy - nevypadajú :( ? A mužské genitálie :o ? Určite to nebude len také jednoduché.

Nechutná a zákerná zbraň :x !
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MayDaySK napísal:Hehehe super! Tak im treba anarchystom sprostím! Však len rozbíjajú mesto a robia bordel na ulici. Takých mi lúto nebude. Ja nesúhlasím ani s Greenpeaci, ani s homosexuálmi, ani s antiglobalistami takže, demonštranti sú mi ukradnutí. Ja tam nechodím, ja sa iba budem prizerať.
uvedom sa co dristas.sloboda zhromazdovania je zakladne pravo a kazdy by si ho mal uplatnit.nepoviem ak by sa to pouzivalo vo vojne ale na potlacanie demonstracii by to sluzit nemalo
recnicka otakza: co myslis by bolo teraz keby v 89 potlacili tych greenpeesacv,anarchistov a homosov tymito zbranami?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

MayDaySK napísal:Hehehe super! Tak im treba anarchystom sprostím! Však len rozbíjajú mesto a robia bordel na ulici. Takých mi lúto nebude. Ja nesúhlasím ani s Greenpeaci, ani s homosexuálmi, ani s antiglobalistami takže, demonštranti sú mi ukradnutí. Ja tam nechodím, ja sa iba budem prizerať.
sigh prepac ale toto je riadne obmedzeny nazor. Ked raz budes v dave demonstrantov, lebo slovensko vyhlasia za teroristicku krajinu a chleba bude len pre tych, ktori popru vsetko v co veria, pre co ziju vratane vlastnej rodiny a osmahne Ta take hum-veecko tak si spomenies... :?

Priklad, Ty si zijes pohodlne mas co zrat, kde byvat net a zatial mas f pazi, ked raz bude nedaj Boze horsie tak co potom? A nejaky s prepacenim blbecek v amerike napise toto iste o Tebe na nejakom fore, ako sa budes citit? Myslim ze nie 10x dobre...

Navyse kazda vzbura, povstanie, demonstracia je len prejavom neschopnosti systemu a malo by sa jej diplomaticky a politicky predist a nie vyrabat zbrane s nevrazdenym ucinkom...na takuto sprostost mozu prist len amici, naozaj. To je to iste ako keby si chytil rakovinu nejakej koncatiny a namiesto jej liecenia by Ti ju proste odtali.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ja by som to použil na ciganov ked pojdu kradnut zemiaky na pole :lol:

k teme. mno, je to dost sila take nieco, ako hovoril uplink, bal by som sa tej rakoviny koze...
qwerty-xyz

hezo napísal:ja by som to použil na ciganov ked pojdu kradnut zemiaky na pole :lol:

k teme. mno, je to dost sila take nieco, ako hovoril uplink, bal by som sa tej rakoviny koze...
jak vravim otvorena mikrovlnka. Nch sa amici necuduju,ze na nich robia utoky,ked namiesto toho aby riesili dolezitejsie veci ako svetovy hladomor alebo daco take ,tak "pecu" vlastnych ludi. :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

LÉKAŘSKÉ EXPERIMENTY NA LIDECH

Čeští novináři "objevili" americkou paprskovou zbraň, a ono je to jinak

Sám o sobě byl experiment bezohledným vystavováním amerických vojáků a vojenských psů riziku poškození zdraví - nelidským stejně, jako byly nelidskými pokusy na lidech profesora Mengele.

Cely clanok
Prílohy
4747.jpg
4747.jpg (20.29 KiB) 1262 zobrazení
qwerty-xyz

Odporucam precitat ten clanok co nam tu Tomasito dal. To je uz vazne chore. A hlavne nech si to precitaju tí ktori nechapali mojmu vyjadreniu ze je to ako otvorena mikrovlnka. :evil: Je to hnus.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... este existuje jedna podobna, nevyvinula ju armada, ale nejaky sukromnici ... je to zalozene na vytvoreni zvuku urcitej frekvencie, ktory sa parabolou potom namieri na cloveka ktoreho chceme uzemnit ... je to zaujimave, pretože to neni o nijakom vysokom tone alebo co, a uz vobec neni bolestivost zalozena na decibeloch ... ked cloveka zasiahnu tie vlny, tak mu zapchanie usi nepomoze, lebo to s usami nema v podstate nic spol. pretoze to rozkmitava nejake kosti v lebke, alebo take nieco tam vravel ten manik ... ze sa proste proti tomu neda branit ...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

v tom clanku sa pise:
Testy na opicích makak rhesus, které tým prováděl v roce 2002, prokázali možnost poškození oční rohovky při ozáření 2 W/cm2 po tři sekundy.
OK, ale v dalsom clanku sa pise:
V principu jde o emitor mikrovln, tedy určitého elektromagnetického záření, které známe z mikrovlnné trouby. Přesné informace o charakteru paprsků nebyly zveřejněny, ale lze je zhruba odvodit z údaje, že pronikají asi 0,04 cm pod kůži. Musejí mít tedy větší vlnovou délku a nižší frekvenci než paprsky v troubě, protože ty pronikají do hloubky asi 2,5 cm. Pro představu, mikrovlny v jistém typu trouby mají frekvenci 2 450 MHz a střední vlnovou délku 0,12 m.
:lol:
Bullzeye
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bullzeye »

... niet co dodat ... len sa mi pacila prvotna sprava ... "zcela zdraviu neskodne a bez trvalych nasledkov"
Ako moze niekdo vyhlasit ze posobenim mikrovln a zohriatim tkaniva na teplotu ktora nie je ludskemu telu pridozena nedojde ku genetickej mutacii pricom taka vysoka teplota je najlepsim zdojom pre vznik mutacii teda aj rakoviny koze. :evil: ja ich proste zerem...
Napísať odpoveď