Prehistoricky zralok
Prehistoricky zralok
- Prílohy
-
- 6ff70a02d04a9de8a6fc4e8c512.jpg (10.19 KiB) 688 zobrazení
..a si si prečítal celý článok?
Žralok bol chorý, "necítil sa dobre".. a onedlho aj zomrel. Keďže žije v hĺbkach 600-1000m pod morom, určite bol zvyknutý na iné podmienky (tlak a teplota vody, svetlo).. človek by tiež dlho nevydržal v jeho podmienkach, tiež by sa správal jak chromý a čoskoro by zomrel.. 
vyzera zaujimavo:) inac vedeli ste ze zraloky su jedine zivocichy ktore prezivaju od praveku bez evolucie a ak s evoluciou tak len minimalnou? btw citali ste knihu pomsta oceana od franka schatzinga? relativne nova kniha a veelmi zaujimava, rozhodne odporucam, tam su take veci, nad ktorymi sa naozaj oplati zamysliet
ocean je okrem toho najneprebadanejsou castou zemegule. podla mna preto, pretoze tu uz ide o nieco ine ako o rybicky. trocha som sa rozkecal, takze sorry, len som sa vyjadril.
Máš pravdu a tiež som uvažoval nad tým rozdielom v tlaku vody, ale predsa sa mi pohyb toho žraloka zdá neprirodzený.brm napísal:..a si si prečítal celý článok?Žralok bol chorý, "necítil sa dobre".. a onedlho aj zomrel. Keďže žije v hĺbkach 600-1000m pod morom, určite bol zvyknutý na iné podmienky (tlak a teplota vody, svetlo).. človek by tiež dlho nevydržal v jeho podmienkach, tiež by sa správal jak chromý a čoskoro by zomrel..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to aj krokodíly, nie?ades napísal:vyzera zaujimavo:) inac vedeli ste ze zraloky su jedine zivocichy ktore prezivaju od praveku bez evolucie a ak s evoluciou tak len minimalnou?
k tomu žralokovi: je to zaujímav tvor. Ale v tých hlbinách sú samé zaujímavé tvory, ako napríklad aj ten morský čert čo má to svetielko na tykadle (aj v nemovi to bolo). Určite sa tam nachádza plno živočíchov o akých sa nám ani nezdalo a vyzerajú ako z inej planéty.